User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Faturaya ek ücret ile telefon almak ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani turkcell'den bir ben memnunum heralde. Bugüne kadar ne söyledilerse o geldi. Hatta bir kaç internet paketimi aştım ve insan gibi aşmadım 6 tane joker paket bile tükettim aradılar 10 TL fark ile bir üst pakete geçtim ben. İnternet paketim 2 katına çıktı. Telefon görüşmelerim öyle ... Telefonda 1 gb internet + 1000 sms + 1000 dakika konuşma + S3 minivar ayrıca İpad mini ve 1 gb internet var. 140 Lira civarında ödüyorum.
    Ben de normalde memnunum fakat o kontratlı aldığım dönemdeki paketlerle bugünküler bir değildi ***** 2 yıl öncesinden bahsediyoruz, ek ücret ile tarife değiştirme imkanı falan sunmuyorlardı ki benim pakette 59 yerine 90-100 civarı ortalama ile geliyordu

Gerçi ben esas kazığı kız arkadaş varken yedim, biraz da ek paket almayışımdan kaynaklıydı o ayrı mevzu 400 tl ödeyip ayrıldık

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman diyim hiç bulaşma. Ben yaptım o hatayı önümüzdeki ay bitiyor 2 yıllık kontratım. Berbat bı durum bagımlı kalmak. Kaldıkı turkcell fiyatları ucuz gıbı gelıyor ancak taahutlu alınan 5s 2735 e gelıyor, aynısı teknosa 2150.

Ve cok daha uygun ekonomık paketler varken taahuttun getırdıgı paketler cok pahalı oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)