bizim veteriner pederin arkadasi. Dalavere yapamaz peder sora agzina agzina vurur:D onur gecmis olsun cok, sorunu yazarsan severim
Printable View
bizim veteriner pederin arkadasi. Dalavere yapamaz peder sora agzina agzina vurur:D onur gecmis olsun cok, sorunu yazarsan severim
:D sagol teskur ettim:D sorunu yazdim ilk sayfada zati ilk post`ta :D neyse foto cektim durmadi namussuz ama genede gordunuzmu anlicaksiniz.. ;
Boyundaki sislik
http://i239.photobucket.com/albums/f...itmap00001.jpg
Sol kaburga tarafindaki sislik
http://i239.photobucket.com/albums/f...itmap00002.jpg
fotoda tam belli olmadi ama bu bolgelerde icten bi sisme mevcut iste..:soru:
sıkıyorum yumusak sert yani n tam sert n yumusak:S ama avuc içi buyuklugundeler ...
:D yok abi ben kemik veriyorum ama oda disleriini kasisin diye dana kemigi falan veriyorum buyuk yiyemiyo dolayisiyla:D bizimkinin en buyuk cerez olarak sevdiigi sey bildigin bizim yediimiz ruffles pringles cipsler:D bayiliyo yemeye ama max 5tane veriyorum :D yakinda raki balik yapcez zati ole bi muhabbet var aramizda:D :p :hahaha:
bizim labradorda da sol arka bacağında öle şişlik çıkmışdı veteriner çok hareketli biyere vurmuşdur dedi ödem yapmışdır.sonra kendi kendine geçti zaten öle çok haraketli bi köpekse vurmuşdur biyere kendini...
valla cok asiri hareketli yorulmadikca durmaz o kadar hareketli yni :) insallh oyle olsun raziyim oyle olmasina baska bisey cikmasin..
ilk aklıma gelen kanser ama insallah diildir allah korusun yani.essek sıpası yapmaz ole bisey sana insallah.yada bir enfeksiyon geciriyor olabilir buda beyaz kurelerin artması demek fazlasıda sislik yapabilir.
avuç içi kadar olan şişlikler genellikle iğneden sonra olan şişliklerdir.
yannıs yazmısın telden gormstım :D cozumu dıcektım :D bızımkının basına fln gelırse allah korusun bıleyım.. bu arada benım turbo bugun sag arka ayagını ıncıtmıs sanırım ne zmn noldugunu bılmıyoruz basıo ama fazla tutamıo :( yuruyebılıyor fln ama agrı yapıyor galıba.. iğne fln yapıldı 1-2 gune gecmezse rontgen cektırcez
n yalan soyliim veterinerimle konustum getirme dedi bugun 2.gun 3.gun yani yarin icin iyicene incele dedi daha fazla siserse getir dedi..bakalim yarin inerse sislikler yada sišmesse sansliyim demektir :)
buyuk ihtimal zedelemistirdedi biyere carpip vs.. aman allah rizasi icin agzinizi hayra yorun kanser falan bu tarz laflar etmeyin rica ediyorum.
Gecmis olsun gursel. :) ;) ufak seyler onlar duše kalka buyudun sende bu namussuzlarda boyle buyo iste:D
Bende kanserdir falan denmesini doğru bulmuyorum kötü nıyet olmadığı zaten belli ama size şunu şöle acıklayabilirim.Köpek sahiplerine sorun pişmanmısın şimdi olsa yıne köpek sahibi olurmusun diye,size pişman olmadıklarını tek kötü tarafın onların birgün öleceği düşüncesinin olduğunu söleyeceklerdir.Bunları duymak bile insanın moralini bozabiliryor.
Ayrıca veteriner konusunada sonuna kadar katılıyorum.Golden cinsi köpeğimi kendisi şu anda 7 aylık.İlk aldığımda sizin tabirinizle en lüks buraların en bilindik veteriner kliniğine götürdüm 2 ay içinde köpeğe 700 dolar vermişsem veterinere 1000dolar para verdim cocukluk hastalığı dediler ilaçlar aşılar o şu bu sömürdüler.Babamın bir arkadaşına götürdüm ve aslında hepsinin düzmece olduğunu öğrendim.Son hafta 2 test yapmıştı 300ytl tutuyordu gittim 1lira vermişsem 500ünü geri aldım nası aldığımı anlatmama gerek yok.Önemli olan lüks olup olmaması değil dürüst ve bilgili tecrubeli olmasıdır veterinerin.saygılar..
Bende de rottweiler var. Ayni sisiklik benimkindede oldu. Igneden sonra oluyor. Veterinere bende bi telasla goturdum, ama orayi sertce ovusturarak ordaki sisligi erticeksin dedi. Bende aynen yaptim 1 haftada gecti. Korkma yani kotu bisey degildir ;)
bencede dedim gibi bizim köpekde vurmuş ödem yapıp şişmişdi ama öle 2 3 günde inmiyo 3 hafta falan sürüyo...
Arkadaşlar şişiklikten şişikliğe fark var şişikliğin boyutu ve en önemlisi sebebi cok önemli.Örneğin yukarda ovuşturarak gecirilebilecek cins şişiklikler genelde deri altına enjekte edilirken yayılamayan aşıladan dolayı oluyor ovuşturularak geciyor ama darbe sonucu oluşanların iyileşmesi zaman alacaktır.
tabi yakın zmanda aşı yaptırıldıysa dikkate alınması gerek ama bana resimlerdeki yerler aşı noktaları olarak gelmedi tabi her veteriner in belki uyguladığı nokta farklıdır onu bilemicem...
baran cok guzel yazmissin tebrikler canim benim :D :)
hepinize tesekkurler arkadaslar yarin bakicam duruma gore gidicez veterinere :) :(
Allah acil şifalar versin ufaklığa haberlerini bekliyoruz..
bende yrn rontgen cektırmeye gıdıorum.. onur ufak bısı deıl cunku goldenın kalcaları dger kopklere nazaran cok hassas ve onlardan farklı bır yapısı war kalcası cıkmıssa cok buyuk sorunlar benı beklıo...