User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Kopeklerle ilgili bir soru. . .

Grs91
    Misafir
    bizim veteriner pederin arkadasi. Dalavere yapamaz peder sora agzina agzina vurur onur gecmis olsun cok, sorunu yazarsan severim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim veteriner pederin arkadasi. Dalavere yapamaz peder sora agzina agzina vurur onur gecmis olsun cok, sorunu yazarsan severim
    sagol teskur ettim sorunu yazdim ilk sayfada zati ilk post`ta neyse foto cektim durmadi namussuz ama genede gordunuzmu anlicaksiniz.. ;

Boyundaki sislik

Sol kaburga tarafindaki sislik

fotoda tam belli olmadi ama bu bolgelerde icten bi sisme mevcut iste..

sıkıyorum yumusak sert yani n tam sert n yumusak:S ama avuc içi buyuklugundeler ...
    - K -

________
    Dr.Ecu

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben sadece kuru mamayla besliyorum,kemik versem diyebilirim ki agzini kesti yada migdeye inerken bisey oldu
    bende kuru mama veriyom ama arada birde çerez niyetine kemik ,karpuz,salata ve sulu yemek veriyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kuru mama veriyom ama arada birde çerez niyetine kemik ,karpuz,salata ve sulu yemek veriyorum...
    yok abi ben kemik veriyorum ama oda disleriini kasisin diye dana kemigi falan veriyorum buyuk yiyemiyo dolayisiyla bizimkinin en buyuk cerez olarak sevdiigi sey bildigin bizim yediimiz ruffles pringles cipsler bayiliyo yemeye ama max 5tane veriyorum yakinda raki balik yapcez zati ole bi muhabbet var aramizda
    - K -

________
    Dr.Ecu

cAxcAn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim labradorda da sol arka bacağında öle şişlik çıkmışdı veteriner çok hareketli biyere vurmuşdur dedi ödem yapmışdır.sonra kendi kendine geçti zaten öle çok haraketli bi köpekse vurmuşdur biyere kendini...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla cok asiri hareketli yorulmadikca durmaz o kadar hareketli yni insallh oyle olsun raziyim oyle olmasina baska bisey cikmasin..
    - K -

________
    Dr.Ecu

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk aklıma gelen kanser ama insallah diildir allah korusun yani.essek sıpası yapmaz ole bisey sana insallah.yada bir enfeksiyon geciriyor olabilir buda beyaz kurelerin artması demek fazlasıda sislik yapabilir.
    Fuck The System !!!

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avuç içi kadar olan şişlikler genellikle iğneden sonra olan şişliklerdir.

Grs91
    Misafir
    yannıs yazmısın telden gormstım cozumu dıcektım bızımkının basına fln gelırse allah korusun bıleyım.. bu arada benım turbo bugun sag arka ayagını ıncıtmıs sanırım ne zmn noldugunu bılmıyoruz basıo ama fazla tutamıo yuruyebılıyor fln ama agrı yapıyor galıba.. iğne fln yapıldı 1-2 gune gecmezse rontgen cektırcez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    n yalan soyliim veterinerimle konustum getirme dedi bugun 2.gun 3.gun yani yarin icin iyicene incele dedi daha fazla siserse getir dedi..bakalim yarin inerse sislikler yada sišmesse sansliyim demektir

buyuk ihtimal zedelemistirdedi biyere carpip vs.. aman allah rizasi icin agzinizi hayra yorun kanser falan bu tarz laflar etmeyin rica ediyorum.

Gecmis olsun gursel. ufak seyler onlar duše kalka buyudun sende bu namussuzlarda boyle buyo iste
    - K -

________
    Dr.Ecu

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kanserdir falan denmesini doğru bulmuyorum kötü nıyet olmadığı zaten belli ama size şunu şöle acıklayabilirim.Köpek sahiplerine sorun pişmanmısın şimdi olsa yıne köpek sahibi olurmusun diye,size pişman olmadıklarını tek kötü tarafın onların birgün öleceği düşüncesinin olduğunu söleyeceklerdir.Bunları duymak bile insanın moralini bozabiliryor.
    Ayrıca veteriner konusunada sonuna kadar katılıyorum.Golden cinsi köpeğimi kendisi şu anda 7 aylık.İlk aldığımda sizin tabirinizle en lüks buraların en bilindik veteriner kliniğine götürdüm 2 ay içinde köpeğe 700 dolar vermişsem veterinere 1000dolar para verdim cocukluk hastalığı dediler ilaçlar aşılar o şu bu sömürdüler.Babamın bir arkadaşına götürdüm ve aslında hepsinin düzmece olduğunu öğrendim.Son hafta 2 test yapmıştı 300ytl tutuyordu gittim 1lira vermişsem 500ünü geri aldım nası aldığımı anlatmama gerek yok.Önemli olan lüks olup olmaması değil dürüst ve bilgili tecrubeli olmasıdır veterinerin.saygılar..

gtti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de rottweiler var. Ayni sisiklik benimkindede oldu. Igneden sonra oluyor. Veterinere bende bi telasla goturdum, ama orayi sertce ovusturarak ordaki sisligi erticeksin dedi. Bende aynen yaptim 1 haftada gecti. Korkma yani kotu bisey degildir
    Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede dedim gibi bizim köpekde vurmuş ödem yapıp şişmişdi ama öle 2 3 günde inmiyo 3 hafta falan sürüyo...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şişiklikten şişikliğe fark var şişikliğin boyutu ve en önemlisi sebebi cok önemli.Örneğin yukarda ovuşturarak gecirilebilecek cins şişiklikler genelde deri altına enjekte edilirken yayılamayan aşıladan dolayı oluyor ovuşturularak geciyor ama darbe sonucu oluşanların iyileşmesi zaman alacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi yakın zmanda aşı yaptırıldıysa dikkate alınması gerek ama bana resimlerdeki yerler aşı noktaları olarak gelmedi tabi her veteriner in belki uyguladığı nokta farklıdır onu bilemicem...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    baran cok guzel yazmissin tebrikler canim benim

hepinize tesekkurler arkadaslar yarin bakicam duruma gore gidicez veterinere
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin ufaklığa haberlerini bekliyoruz..

Grs91
    Misafir
    bende yrn rontgen cektırmeye gıdıorum.. onur ufak bısı deıl cunku goldenın kalcaları dger kopklere nazaran cok hassas ve onlardan farklı bır yapısı war kalcası cıkmıssa cok buyuk sorunlar benı beklıo...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)