User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: alkole zam

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulkelerarasi farkliliklar olabilir derken, sen "-Ben replika bir Avrupada yasiyorum sanirim.."diye hiciv yapmistin. Ona istinaden orta avrupan ornekler verdim..

Umuma acik yerlerde alkol icilmesi burada hep yasakti zaten..
    Yani sokak ortasinda esrar ve alkol icilmesi yasak..

Gece markketinin fiyatinin serbestligi olayi isletmenin vergisinin agirligi ve gece saati calisma ucretinin kanunda daha yuksek skaladan hesaplandigi dolayisi ile maraflarini boyle cikarabilsinler turunde bir tolerans..

Restearurantlarda sigara icilmesi yasaklananli neredeyse 10 yil oldu.Yani bizdekinden cok daha once. Ayrica yaptirim cezalari gercekten cok yuksek.
    Gece barlarda ve diskolarda sigara icilmiyor, sigara icmek isteyen disari cikiyor.Kesinlikle musaama yok.Zilsurna icersin ama 1 tel sigara yakamazsin icerde..
    Rotterdama beklerim inanmayan varsa bir gece cikabiliriz...

Yani bu alkol ve sigara duzenlemeleri avrupada yillar once agir yaptiimlarla yururluge girdi.

USA da bazi bolgelerde gunduz vakti sokakta sigara icmek bile yasak
    ben replika avrupada mi yasiyorumu orneklendirdim.(burada 7/24 alkole ulasabildigim ornegiyle) dunya genelinde zaten 18, bunu da avrupadaki yas ve alkol kisitlamalarina bak deyince belirttim. Mekanlarin icinde sigaea icilmedigi dogru. disari cikman gerekiyor. Ki burada mevzu sigara degil, daha once de yazdim. icmeyenlerin, icenlere neredeyse oh olsun seviyesinde zamlara sevinmeleri. Telefondan giriyorum, tam orneklendirerek yazamiyorum. Pcye gecince cevap verrcegim.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz replika avrupa'yi degil replika Ispanya yi orneklendirmissiniz..Ispanyada olan bir olayi avrupaya maletmissiniz..
    Yanlis anlamayin lutfen..
    Ama ispanya tek basina tum avrupa degil., Zaten gozden cikardiklari bir yer aynen portekiz gibi..
    Ayrica benim eski kayinbiraderim 5 yildir ispanyada bir resteurant isletmecisi (El Mundo diye bir mekan) Yani ben bisey yazarken bilip-bilmeden yazmiyorum,hani siz demissiniz ya bilip bilmeyen konu hakkinda yazmasin diye...
    Yani hem ispanya gibi dislanan AB ulkelerinin, hemde icerki kisimlarindaki akilli Buyuk kardesleri olan!! ulkelerde yasananlari yakindan goren biri olarak yaziyorum..

Alkol zamlari dunyanin tum ulkelerinde periyodik olarak yapilan seyler.Oranlar ulkelere gore farklilik gosterse de bu varolan gercegi degistirmez.

Saygilar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inventor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avrupa birliğine girelim diye kıçını yırtan insanlar acaba yurtdışındaki alkol satış saatinden ve yaşından haberi varmı
    atatürkçüyüm diye geçinenler atatürkden dahamı akıllılar acaba atatürk diyaneti boşuna açmış demekki
    bu vatan için canlarını feda eden binlerce asker namaz kılıp şehadetle canlarını vermişler onlar sizin gibi düşünenler için boşuna canlarını vermişler yazık vallahi
    çok bilgili avrupa ülkesi gezmemiş görmemiş kardeşim nerenden uyduruyorsun avrupada saat bilmem kaçtan sonra alkol satışı yasak diye. Sürekli avrupada geziyorum iş gereği ne duydum ne gördüm öyle bir yasak. Alkol senin şakşakçılığını yaptığın adamlardan daha mı az akıllıydı da alkole mekan ve yerle alakalı yasak getirmedi de bunlar çok akıllıydı yasak getirdi. Avrupanın hiç bir yerinde kiliseye 100 metre yakınında okulun 100 metre yakınında alkol satışı yasak diye birşey yok. Bunun amacı alkolü dolaylı yoldan kısıtlamadır. Ben nasıl sana namazını şu saatlerde kılacaksın diyemezsem sende bana saat kaçla kaç arasında içki içeceğime nerede içki içeceğime karışamazsın. Anladın?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz replika avrupa'yi degil replika Ispanya yi orneklendirmissiniz..Ispanyada olan bir olayi avrupaya maletmissiniz..
    Yanlis anlamayin lutfen..
    Ama ispanya tek basina tum avrupa degil., Zaten gozden cikardiklari bir yer aynen portekiz gibi..
    Ayrica benim eski kayinbiraderim 5 yildir ispanyada bir resteurant isletmecisi (El Mundo diye bir mekan) Yani ben bisey yazarken bilip-bilmeden yazmiyorum,hani siz demissiniz ya bilip bilmeyen konu hakkinda yazmasin diye...
    Yani hem ispanya gibi dislanan AB ulkelerinin, hemde icerki kisimlarindaki akilli Buyuk kardesleri olan!! ulkelerde yasananlari yakindan goren biri olarak yaziyorum..

Alkol zamlari dunyanin tum ulkelerinde periyodik olarak yapilan seyler.Oranlar ulkelere gore farklilik gosterse de bu varolan gercegi degistirmez.

Saygilar..
    Avrupada en pahalı biralardan biri Guiness ki Fransada 1.50€ dan satılıyor. Fransa avrupaya göre pahalı bir yer. Oradaki asgari ücret vs sine girmiyorum bile bizden çok daha fazla kazanıyorlar. Şarap 3€-4€ bunlar şu andaki fiyatları burada ne kadar bilgin var mı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler milleti yanlis bilgilendirmeyelim..
    Avrupaya surekli is icin gidip alkol satisinin belirli bir saati yoktur diye insanlari yanlis bilgilendirmeyin..

Siz is icin surekli gidip gelebilirsiniz, amaorada bizzat yasayip sahit olanlarin yorumlarina saygi.
    BELIRLI SAATEN SONRA ALKOL SATISI YASAGI VARDIR AVRUPADA (en azindan bazi ulkelerinde)
    YANI HERSEYI BELGESIYE MI ISPATLAMAK GEREKIYOR...

Konu alkol bile degil aslinda, bir nefrettir gidiyor..Bakalim sonumuz hayir olsun..
    Siyoniste kendimizi teslim ettigimizde basimiz goge erer insallah !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupada en pahalı biralardan biri Guiness ki Fransada 1.50€ dan satılıyor. Fransa avrupaya göre pahalı bir yer. Oradaki asgari ücret vs sine girmiyorum bile bizden çok daha fazla kazanıyorlar. Şarap 3€-4€ bunlar şu andaki fiyatları burada ne kadar bilgin var mı.
    Evet var meydanda bir bardak sarap ic,asgari ucretin yarisini birak gel oraya..onuda biliyorum..
    Ayrica genelde 2-3 haftasonuna bir gider gelirim oraya arkadasimla..Cok uzak degil bana..(Hizli trenle)

Sana icme diyen yok..Bende iciyorum..
    Insanlari burada agresiflestirmeyi bazi bir grup huy edindi..
    Saat 6 da bakkaldan al ickini saat 10 da devir..ne var bunda bu kadar buyutulecek.
    Hadi kesmedi diyelim sise bitti, gece devam etmek istiyorsun..Icmeye devam edeceksen zaten o gun icin 2,ci sise icin para vardir cebinde, o zaman saat 6 da ilk alisverisi yaparken 1 yerine 2-3 sise alirsin..

Bumu vatan millet meselesi..
    Serbest yapsalar bile baska bir bahane bulunacak..
    Bunlar benim icin ehemmiyetsiz konular..Beni ilgilendiren benim ulkemin gelecegi..
    Ilerde gelismis bir Turkiye olursak ben sampanyayi o zaman balkonda patlatacagim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakin genclere kasada nasil kimliklerini gostermek zorunda, ve akabinde alkos satasi yapilmasinin belgesi:AVRUPANIN GOBEGINDE..

Hoe oud moet ik zijn om alcohol te mogen kopen? | Vraag en antwoord | Rijksoverheid.nl

Ve saay en ges 19.30 da marketler kapaniyor burada..Daha once de dedigim gibi sonrasinda sadece gece calisma ruhsati olan bolgeye sadece 1 adet olan marketler var, onlarinda fiyati cok yuksek..

Yani bitek bizde bir uygulama yok alkole karsi, ve zamlari onlarda yapiyor..

Baska konulara bakalim beyler..
    Bos isler bunlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransa asgari farkli ama gider ne onuda bir bilseydin.

Belcikaa, hollnada lux.. bolgesinde genel maasin %55 i kesiliyor. Devlete gidiyor.
    Yani iki ekmegin birisini devlete veriyorsun. Asgari 900 euro..Ev kirasi 650-700 euro (500 ede var ama yasayabilirsen)
    Su elektrik.....
    Sen 1000 euro evin aylik gideri de, Daha yiyecek almadik, sasip da elbise felan almadik..
    Arabanin benzinini isin icine katmadik..
    Sigorta daha yok..

Karayollari vergisi Almanyada daha ucuz, arac vergieri daha ucuz..O yuzden zaten sinir gecilip Almanya ya girdiginde hemen araclarin daha yeni daha lux olduklarini gorurusunuz. Noldu peki Almanya borc icinde yuzuyoruz, birlik bize yardim etsin diye yalandan yalvarislari..
    Aciz gorununp digerlerinin uzerine tuneyen onlardi..

Avrupa bir pislik klubudur. Benim bilip soyledigim budur.Biz onlardan cok daha medeni insanlariz.
    Ispanyada canli canli hayvaya defelarca ok atarak olduruyorlar..Barabarligin hukum surdugu duyanin en buyuk somurge ulke olmalarinin halen izleridir bunlar..

2001 den beri avrupada yasayan insanlar hayatta kalma gayesi icinde.. Inanilmaz bir hayat pahaliligi var..Insanlar artik marketplaats/z lardan 2. el beyaz esya alir oldular.
    Eskidenmis o her ulkenin kendi parasi ile refah icinde yasamasi hatta yatirim yapabilmsei..

benim isyerimdeki arkadaslarla eskiden herhatasonu merkeze gidiyorduk (barlar ve ickili eglence yerleri carsi icinde, onceki postta atmisim) simdi ise ayda enfazla 2 defa. Hele arkasin yeni bebegi oldu, artik ayda 1 defa gidebiliyor Gerisini sen dusun Gardas...

Gullukgulustanlik devir bitti yani..

Benim gayem ayni druma biz dusmeyelim..
    Savasim o benim..

Hadi yarasin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son olarak..

Ben ulkemle gurur duyuyorum..
    Israrla bu vatani sevmeye devam edecegim,iyisi ile kotusu ile, tum etnik kokeni farkli olan insaniyla..

Ne mutluyum ki bir vatanim var..
    Nolmus yani 2 saat once alirim icki...Bu beni yormaz.. Ne mutluyum ki 2 saat once ickimi alip sonrasinda ozgurce yudumlayabileldigim bir vatanm var..
    Ne mutluyum ki benim ozgurlugumu, diger tum dunyada yaptiklari gibi elimden almaya calisan, beni kendilerine kole yapmaya calisan siyonistlere savas acmis bir ulkenin evladiyim..
    Hicbir irk hic bir din, hicbir renk farketmez..

Bu savasi acan benim dusmanim olsa bile elini S!KARIM...Once bu yilani ezelim artik, sonra sorunumuzu halledelim..derim..

bir vatan dusunun kendi kraliyeti kuklasi olmus siyonistin, kendi memleketini peskes cekiyor onlara. sivil lakin haklari hak getire..
    Diger ulkeri onlarin adina isgal edip sonra teslim ediyor, Birlesmis milletler kanununa gore en az bir komsusunun okey vermesi sonucu devlet olabilme yasasina aldirmadan devlet ilan ediyor kendini..kendi gizli istihbarat servislerini bu bolgelere kurup , ilerde kurulmasi gereken siyonistin devletine gelecek hazirliyor..Royal aileler !! (UK)

Oyle bir varan dusunun savasta kendi ulkesini ilk terkedip kacan bir kraliyet ailesi. Saklayanlar yine siyonist abileri..Simdi de tutmus Bilderberg gibi pisliktoplantilara gogsunu gere gere abisini yaninda getirip bas danismaniymis gibi etiketliyor utanmadan!!(Hollanda)

Oyle bir vatan dusunun ki, 5-6 sene ulkenin basbakani yok, ama devltin yonetiminde hicbir sekte olmadan tikir tikir yuruyor! Kim yonetti peki bu zaman zarfinda bu koca ulkeyi?? Elmas tacirler..(Belcika)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sequental, sizin forumdan görüştüğünüz kimse varmı yüz yüze? ne tanıtım konunuz detaylı ne isim cisim belli merak ettim. bide hep siyonistlik v.s. eski üyesin yeni üyelik falan mı var? merak ediyorum

bu arada alkol sıgara kullanmam sigarayada cok karşıyım ağızla içemeyen adamlara hepen karşıyım ama bu yasaklar yarın benim ilgi alanımda olan kullanımımda olan bir şeyler için geliceğini düşünüyorum buda hepden delirtiyor beni...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdan birisiyle yuzuze gorusme imkanim su an icin yok, cunki yurtdisindayim..Anca izinlerde Turkiyede olacagim..
    Kesin donusum gerceklesitiginde elbette toplanti vs. olurs tanisirim..

Siyonistlik olaylari benim icin yeni degil. 20 senedir bu konulari arastiran biriyim..Son 20 yilda bile cok yuzsuzlestiler..
    Insan olarak canim aciyor..Sadece Turkiye icin dusunmuyorum ben bu seytanlari..
    Icinde bulundugum toplumda bile yurekler acisi..

Ayrica USA da da bir uyeligim vardir, sirf bunlara karsi int. uzeri olusturulmus bir grup.
    Bazi belgeler geliir gider..Ama yakinda ifsaa edilkecekler..

Yeni hedef Cin. Once ingilterenin vucuduna girdiler, sonra USA nin vucuduna girdile, simdi de Cin'in vucuduna giren kotu ruh bunlar...

Ornak: Yllardir dunya piyasalarinda bes para etmez kalitesiz cin mali satilir. Pervasizca A markalarin taklitleri satilir. Adam Advan RG2 set'e 3500 dolar verip alirken, replikalarini 300-500 dolara oyuncak gibi starlar..
    Buradaki can alici nokta: Neden veya kimlar tarafinda bu telif haklari davalari acilmiyor?
    O firma o urunu yapabilmek icin milyon dolarlar harcadi, arge calismalari vs..

Birileri o A markalara kaybinin karsiligi odeme mi yapiyor yoksa? Oyle ya adam kan kaybediyor..ama ses cikarmiyor!!
    neden ve Cin bu pervasizligi rahatca yapabiliyor>> Yoksa yeni bir ekonomi mi insaa ediliyor ilerde arkasina siginmak icin..

Bir tip vereyim: Bu yuzyil icinde cok fazla gecmeden Yeni bir para cikacak icinde Cin ve.. olan.
    Euro cikis amacini tamaladi, miyadi doldu...Ulke merkez bankalari teminati Dolar olmaktan cikip altina tekrar donecek..Nedense ekiden altin olna bu teminat bu guslerce kendi bastiklari para olan Dolar idi!!!! Neden bu kadar degerli gosterildiy se!!Ve nasil diger ulkeler hangi kosullarda bunu kabul ettiyseler!!

Neden yillarca Google map da Cin yasakliydi> Sonrasinda bile belirli bir bolgesine goruntulenmesi icin izin verildi??

Acaba oralarda insanoglunun bilmesi istenmiyen bir olusumlar mi yapiliyordu!!Yapildi??? Su anda goruntulense bile kmuflaji yapildi??

Saygilar..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı tuborg 5.10 olmuş.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)