Kac kutu lazım size bundan ? avrupa da satısı varsa hallederim hemen.
Printable View
Kac kutu lazım size bundan ? avrupa da satısı varsa hallederim hemen.
Bana bu ilactan simdilik 12 adet lazim arkadaslar yurt disindan alim yapabilmemiz icinde hastanin kendisinin gitmesi gerektigini soylemisler saolsn yine techden bi arkadas amerikadaydi bugun sordu alamadi sasirdim kaldim ya mubarek gun bi kapi ac yarabbim...
Fransa'da yaşayan arkadaşım var. Bulamadıysanız hala bana özelden ulaşın yardimci olmaya çalışırım ...
Bir ilac firmasinda bolge muduru olan bir arkadasima mesaj attim. Bakalim birsey cikacakmi.
Dedeme sordum raporlu bir ilaç dedi(raporlu ne demek bilmiyorum) Yarın bana haber verecek inşallah.
İlaci hala ariyorum ilgilenen arkadaslar buldugumda yazacagim
Amcama ulaştım yazamadım bu ürün yıl sonuna kadar yokmuş ama arkadaşı depoları tarayacak herhangi birini bulduğunda dönüş yapacak. Eşinizin sosyal güvenliği var mı çok pahalı ilaçlar dedi tabi paranın önemi yok ama belirtmemi istedi. İnşallah bulabiliriz elimizden geleni yapmaya çalışıyourz.
Amcamın Yunanistan'da arkadaşları var , yarın arattırıp sordurucam.Allah acil şifalar versin bu arada , size ve derman bekleyen herkese.
Internette arastirmalar yapiyorum nerelerde bulunabilir diye. Boyle bir adres var, ingiltere.
Roche Products Limited
Roche Products Limited
Hexagon Place, 6 Falcon Way, Shire Park, Welwyn Garden City, Hertfordshire, AL7 1TW
Medical Information Direct Line: +44 (0)800 328 1629
Medical Information e-mail: medinfo.uk@roche.com
Customer Care direct line: +44 (0)800 731 5711
Medical Information Fax: +44 (0)1707 384555
Google map yaptim Londraya baya yakin . Birkac uye vardi yanlis hatirlamiyorsam UK de.
edit
Yarina kadar ilgilenen cikmazsa ben arayip konusurum proseduru ogrenmeye calisirim .
edit 2
Iletisim adreslerine mail attim prosedurleri sordum . Cevap vermezler ise yarin arayacagim.
eczacı tanıdıga sordum bende aradı bıkac yerı bulamadı oda bulursa haber verıcek bana uzun suredır gelmıyo trye demısler
eczacı kuzenime danıştım bende ondan haber bekliyorum.. eğer olumlu bir cevap alırsam dönüş yaparım telefonunuzdan.. allah yardımcınız olsun
ALLAH yardımcınız olsun umarım en kısa sürede ilacı bulursunuz ve yine eşiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.
Londra'da değilim ama Edinburgh'dan yapabileceğim ne olursa söylemeniz yeterli. Allaf şifa versin en kısa zamanda.
Edit: Konya'da Ecza deposu sahibi teyze oğluna da yazdım, bakalım elinde var mı? Yarın bilgilendiririm
yurtdışı ilaç getirenler var kısmetse bir sonuç alabilirsek irtibat numarası bildireceğim inşallah allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun :(
"İnterferon alfa 2b" etken maddesi olarak sorulmalı. Direk ilaç adı olarak yok diyebilirler.