Allah sizin ve eşinizin yardımcısı olsun.. Yardımcı olmaya çalışan tüm dostlardan da Allah binlerce kez razı olsun...
Printable View
Allah sizin ve eşinizin yardımcısı olsun.. Yardımcı olmaya çalışan tüm dostlardan da Allah binlerce kez razı olsun...
Bu mübarek günlerde bu kadar destek gerçekten güzel Rabbimin izniyle bulunur hayırlısıyla..
yarın kısmetse güzel haberler çıkacak umudundayım var diye hatırlıyorum dedi arkadaş yarın haber verince numarasını veririm irtibata geçersiniz benim numaram 544 977 22 yetmişyedi bana numaranızı ulaştırırsanız arkadaştan cevap gelince irtibat numarasını size ulaştırırım
Ilk mesaj da var numarasi
uğraşan çabalayan herkesten allah razı olsun.. ilacın fransada yaygın olarak satışta olduğuna dair bi bilgi aldım.. fransadan bir kaç tanıdığa ulaştım yarın gün içinde bakıştıracaklar.. allah yar ve yardımcımız olsun inş bulalım şu ilacı..
allah acil sifalar wersin gökanımm
Ankarada ecza deposunda 2 yıl ihale asistanı olarak çalışan kuzenime haber verdim o tanıdıklarıyla ve eski işyeriyle bağlantıya geçecek bi bakacak depoda olsa da kişiye satılamaz dedi ama orası kolay bi özel tıp merkeziyle anlaşılıp ilaç alınır bakalım haber bekliyorum ondan
dönüş yaptı ankaradaki çoğu yere sormuş yok demişler bir taneside yılsonuna kadar çıkması zor
hayırlısıyla bulunacak ilaç. hemşerim çok geçmiş olsun, iş dolayısıyla Eskişehir'deyim burada soruşturacağım.
ankaradayım bütün ecza deposunda çalışan ve eczacı olan tanıdıklarıma arkadaşlarıma akrabalarıma soracağım inşallah güzel bi sonuç çıkar.Geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin
allah yardımcınız olsn sağa sola sordurdum ama malesef bende ulaşamadım ilaca
Arkadaşlar 12 adet temin ettim ALLAH'ıma şükürler olsun hiç tanımadığım adını bile bilmediğim bir çok insan bana o kadar yardımcı oldu ki bu çok güzel bi duygu Rabbim mübarek Ramazan ayında konu ile ilgilenen ilgilenmeyen herkesten binlerce kez razı olsun kimseye kapanmaz yaralar vermesin inşallah şükürler olsun....
Bu 12 adet ilaç 1 aylık kullanacağımız ilacımız yani önümüzdeki ay yine böyle bi arayış içinde olacağım ilgilenen kardeşlerimden ricam bulunca yine bana özelden falan yazarsanz ben ayırttırabilirsem ayırttırayım tekrar tekrar ALLAH hepinizden razı olsun...
Gozunaydin kardesim.
İnsallah bole bi duruma bidaha dusmezsin dicem ama isleyen saglik sistemimizde bi sikinti oldugu asikar. Allah yardimcin olsun gecmis olsun...
Çok sevindim bulunmasına... Amcam şimdi bir kaç depoda bulmuş kaç tane lazımsa söyleyin dedi ona göre bir şeyler yapalım gelecek ay için..
bulunamsına sevindik elimizden pek bişey gelmedi ama lazım olduğunda tekrardan konu açarsan elimizden geleni yapmaya çalışırız ...