Teşekkr ederim bu ay atlattık ama önümüzdrki aylar için stok yapmam lazım ilginiz için tşk edrrim yarn arycam
Printable View
bulunduguna valla bende cok sevındım Allah'ım kımseye kapanmayacak yara vermesın ...
Helal olsun valla foruma ...
bu yazdığım eczanelerde bulunabilir diye anlamıştım ben ama arkadaşımla bu sabah konuştuğumda o eczaneler ile görüşmüş ve ellerinde varmış o yüzden yönlendirmiş. eğer tekrar gerektiğinde yok derseler bana pm veya konu üzerinden olaşırsanız bende arkadaşımla konuşayım. dediğiniz gibi zor bulunduğu için herkese satmıyorlarmış.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar an itibariyle 12 adet ilacım elime ulaştı Allah mübarek Ramazan ayında emek harcayan uğraşan zaman ayıran herkesten binlerce kez razı olsun HAKKINIZI HELAL EDİN...
http://s1307.hizliresim.com/1c/d/q5nnl.jpg
en kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Yurtdışından girişte sorun olmuyorsa ben de sordurayım bi.
kardeşim gözümüz aydın. Biz yine buralardayız. ilaçsız bırakmayız Allah'ın izniyle..
Gözünüz aydın Allah şifa versin bir an önce
Cektiğiniz sıkıntıyı anlıyorum
bende DETİCENE adlı ilacı zamanında bulamamıstım ne kadar para olursa olsun ilaç olmayınca olmuyor.
Bu forumun en güzel tarafıda bu birlik beraberlik işte ilacın bulunduguna sevindim Allah acil şifalar versin
Allah sıfa versın hocam bulunduguna svındım inşallah hayırlı sonuclar cıkar..
Sizin adınıza sevindim, Allah şifa versin..
Allah dermansız dert vermesin.
Acil şifalar versin.
çok saolun arkadaşlar çok onur verici bir duygu burda bi konu açtım tanıdık tanımadık herkes elinden gelenin fazlasnı yapmak için uğraştı telefonlarım susmadı 1 günde ilacı buldu arkadaşlar saolsunlar ALLAH 'ım hepinizin sağlığını sıhhatini korusun inşallah..
Tech'in bu güzelliği var. Tanısan da tanımasan da, konuşsan kavgalı da olsan insan hayatı işin içine girince insanlar elele veriyor. Burada gerçek bir aile söz konusu.
çok sevindim inşallah bi sonraki aya stok yapabilirsiniz.geçmiş olsunnn...
Valla helal olsun böyle bir yardımlaşmaya söylenecek söz bulamıyorum...
ilacın bulunmasına cok sevindim Allah şifalar versin
Şuan iş yerindeyim. Buraya yakın 2 eczane var. Kardeşimi yolladım. Stok durumunu sorup beni arıyacak . Umarım bulabilirim. Allah şifalar versin
Edit : İşyeri yakınlarındaki eczanelerde yokmuş. Tekirdağ ve çevre ilçeleri tek tek arıyorum. Duruma göre bilgi vermeye çalışıcam.
Ilac bulundu ama ilerleyen zamanlar icin yinede bilgilendirmek istedim. Iki hafta once Ingilteye mail atmisim Bir zahmet bugun cevap verdiler.
Yusuf Bey merhaba,
Roferon adlı ürünümüz ile ilgili sorgunuz bize ulaştı.
Roferon -A adlı ürünümüzün Roche ve piyasa stokları tükenmiştir. Roferon-A ürünümüzün piyasada bulunamamasının sebebi, ürünün üretim yerlerinde (Roche) global olarak değişiklik yapılmasıdır. Net tarih belli olmamakla beraber, yeni üretilen ürünlerin en erken Eylül ayında getirilmesi bekleniyor.
Bilgilerinize,
--
Veda Doğan
Distribution Channel Management Administrator
Roche Müstahzarları San.A.Ş.
Güney Plaza Eski Büyükdere Asfaltı No:13
34398 Maslak/İstanbul
Tel: +90 (212) 366 90 00
Fax: +90 (212) 286 04 21
mail: veda.dogan@roche.com