Neyse dostum adamlarin Adina yazmis olmadan konu kapansin gorunce yazarlar diyeyim Ben
Printable View
Neyse dostum adamlarin Adina yazmis olmadan konu kapansin gorunce yazarlar diyeyim Ben
Bugece 11 gibi kimler olucak ***** bölgede??
Vay be o kadar armosferikçi varken piyasada kimseden tık yok ilginç
Mehmet kimseyi bulamassan beni ara olmadı Ng takılı vaziyette deneriz
Mevki maslak tekstilkent olur sanada uyarsa eğer beni geçersen haftayada arabayı sökerim bide o şekilde deneriz
Suan ***** yerdeyiz yaklasik 30 kisilik bi masa yaptik oturuyoruz. Her telden araba bar buralarda. Gelceknolan varsa arayabilir 505 333 onbir 10
Bıraz gecıkıcem atasehıre malesef hem yollar boşalmış olur
Sus s2000 ile ng 106 yı denedik s2000 150-160 san sonra geçiyo tebrik ederim
Mehmet gerek yok kardeşim bu akşam deniceksen deneyelim arabayı sökücem denemiceksen sen arabanı topladığın zaman deneriz
Her gece araba deneyen adam boluya kadar kendi kendine roling yapan kişi bu akşammı çıkamıyo :)
Benim için farketmez gece 2-3-4 ben her türlü denerim
Viraj demirlerinide sökmüşsün galiba dün gece en son kalktığında araba altından kaçıyordu
Vıda ıle tutturulmus sokılebılesı muhtemel ne varsa soktum abi
torpıdoyudamı soktun la susun :D
Ahmeti göndereyim mi spiralle :)
vay maasallah sus inanmis durum bunu gosteriyo kisin biz rolle cikarken baktigi yada izleyici olarak katildigi gunlerin acisini cikariyo gibi .. buarada torpidomu sokuk sus ta :)) hizi deviri nasi ayarliyosun kadran isi nasi oluyo:) videoyu ve ng nin rovansini merak ediyoruz deneyen araclara maasallahlarinizi esirgemeyin arkadaslar
masallah süper bir iş cıkmıs gerçekten ama ngde sokulunce gerçek bir silah oluyor işin hakkı bu aksam rovansı kanımca sonucunu bende merakla bekliyorum ayrıca sus'un gece scli s2k ile denemeleride mükemmeldi arzu edilirse eklerim
Sıkıntı yok yukleyebılırsın izleyelım :)
sd kartı hatası veriyor pc ile telefon arasında wındows uyumsuzlugu war evde ekleyeceğim videonun birinde arkadas kendınden geçmiş :) yada tel yazarsan sana whatsapdan atayım kardeşim
rol s2k 2 kişiydi yalnısssam düzeltin arkadaslar artı askan basıncı kıstım demişti duydugumu yazayım ben hak geçmesin
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hG8UsQgZmeU
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ixUxYT198uE
Link ......
supercharger s2000 ke keyıflıydı gercekten onlarda sok oldu zaten tebrık ettıler sıkıntı olmadı onlarında ayaklarına sağlık :)