En azindan viraj demirlerini tak araba nereye gidecegini sasiriyor :D
Printable View
Arkadasim 1. Cisi ben sizin deyiminizle agar yapmadim o araba icin 40 kisi geldi kullanacak kisi gelmedi.insanin 40 yasinda olmasi tanismamasi anlamina gelmiyo yanlismiyim.Deneme talebinde bulunan sizlersiniz ben degilim ki.Ben deniyecek olsaydim giderdim yaniniza merhaba ben yilmaz hem tanismak hemde denemek istiyorum derdim.Ama siz ne yaptiniz Df nin sahibi sen misin bizde skn var denermisin dediniz dimi? bende sizi geri cevirmedim gec saatte cikariz dedim sahur yapacaktik arkadaslar sizide davet ettik.Ama sizler cikmissiniz ne gariptirki ? Ben o gece saat 3 30 kadar oradaydim ama kimse yoktu. Yanima geldiniz size ayak ortami nasil olur bilmem ama ne yapmisim yok hayir mi demisim kucumsemismiyim? Yada baska birsey mi demisim yoksa siz kendi isinize geldiginiz gibi mi anlamak istemissiniz orasini cozemedim.
Bu ortamda cok kisi tanir beni ve senin bahsettigin gibi bir kisi olmadigimida herkes cok iyi bilir beni tanimiyorsanda lutfen objektif ol ona gore yazi yaz olur mu?
Mehmetle her zaman deneriz sikinti yok ben ucuslarda oldugum icin gelemedim ki yine uucustan yaziyorum sizlere mehmetle yazistik saolsun cagirdi bende sehirdisinda oldugumu soyledim ok lestik. Mehmet tabiki beni gececektir ondan suphem yok ama kaca kadar tutunacagim onemli benim icin neyse cok yazdim. Dahada yazmiyacam tesekkurler herkeese
BU akşamda çıkan varmıı...
bu kadar araba söküp bence rolling demek haksızlık.mehmet amaç hızlımı olmak yoksa s2000 yürütmekmi bence araba sökmek adil değil.herkes eşit olamaz ok ama bu derece araba sökmek adaletsizlik.bence araba söküp denemeler kendini kandırmak .madem hızlı olunmak isteniyor alınıp ef kasaya k24 koyalım hafifte olsun hem senin can güvenliğinde riske girmez :)
.............................
Ng hazır oyun başlasın
Herkesin ayagina saglik güzel geceydi. Istenirse bende de bir video var sus s2k ve rol s2k nin arkadan cektim uzayislarini.
merhaba ben tufan
kardeşim o gece yanına geldık. arabanın sahıbıde yanımdaydı! skn'nın sonra sen sahurdan sonra deneriz dedin eyv. fakat yanına gelmesi biraz tuhaf oldu sıkıntı yok genede sadece ben geri geldım df yoktu atasehırde.. galıba sahura gıttınız bende buraya yazan ark. o sekılde yazdım. eger sen ordaydım dıosan k.bakma ben göremedim. yanlıs anlasılmasın senı fazla tanımıyrz k. bakma
ıyı uçuslar..
edit...........
Bu eşsiz ve degerli yorumun ıcın oncelıkle sağol abi benım canımı dusundugun ıcın :)
En hızlı s2000 ı bulcaksak sokmem abi s2000 ler arasında dener kım en hızlı gormus oluruz ama baska marka bır aracla denıyceksem elımden gelenı ardıma koymam
Hem gorunusu hem arkadan ıtısı hemde daha once yapılmamıs olmasından dolayı sence s2000 secmıs olamaMıyım abi :)
orda olmak vardı.. :)
herzaman agırlarız ;)
gelicem kanka da biraz daha zamanı var ama :)
Nerde bu millet ataşehir boş ng gözler arıyor :)
Buyuk oyun bozuldu, atmokıng markasını buldu :)
Abi dun mahallenin bakkalina gittim 10 yasindaki cocuklar konusurken duydum ya dedi qanqie ng gecilmis haberin varmi oteki dedi ne diyursun efsane game over mi oldu sonra birden gozler doldu hep beraber hungur hungur aglamaya basladik bu nasi olur nasil nasil nasiiill çal keke çaaal
Mehmet maaşallah kanka arabana da sana da 4-4 lük bir araba hazırlamışsınız herşeyiyle
Nedir son durum akşam deneme oldumu?
Tebrık edenlere tesekkurler :) Emeğın karşılığını almaya başladık dahada ıyı olucak Allah ın ıznıyle su ankı halıyle yemın ederek soluyorum sadece ıkı kere rolle cıktım baska zevkı falan hıc sıkmadım kondısyon ve motoru acma bakımından ve dyno uzerınde ıkı kere ayar yaptı Ozgun.bundan dolayı daha ilerleme şansı var s2000 ın.
Gerıcı mesajlar yazmamak ıcın yazmıyorum mamıde su an elındekı arabadan daha hızlı bı 106 yapar bende elımdekı s2000 den daha hızlısını yaparım mevzu bu değil bu yuzden gerılmeye gerek yok ıkı tarafta bırbırını ıyı tanıyor kı Mamı abıylede yuz yuze gorustuk ben vıdeo dahi koymadım kımseyede atmadım bıle :)
Arabanın vsa problemını bılmeyen yoktur o araba dun hem ozel işlerimden dolayı hemde o arızadan dolayı cıkmadınne ben er meydanından uzak dururum nede arabamı uzak tutarım :)
Kı konuya benden once yazan Mamı abidir Mehmet benı gectı tebrık ederım arabası cok hızlı dıye dığer arabalarla olan deneme vıdeolarını koyarım ınsallah bugun daha pc ye oturmadım cunku :)
Tekrar herkesın ayağına sağlık kesesıne bereket :)
bu gece varmı ? bi ekşın :)
Benım acımdan yok ama mılletı bılmem :)
Guzel bi geceydi Mami abiyi tebrik ederim arabası cıdden cok hızlı bastıgımız gibı onume cıkıyor 200 ustu berabere bıtıyor cıdden sasırttı benı yalan yok :)
Allah cumlemızın gonlune gore versin ıkı taraf ıcınde emeği gecenlerin ellerine sağlık :)
Hatta onume cıkmıyor zıplıyor tavsan gıbı seke seke gıdıyor :))
Kardeşim bende seni tebrik ederim araban mermi kesene bereket ustamında eline sağlık
Tebrikler iki aracada :) Video koyulacak mı?
Arac sahiplerinin kesesine bereket
Video izleyebilicekmiyiz?
İkinizide tebrik ederim müthiş bi mücadele yaşandı.bence en önemlisi bu kadar ciddi bi denemede centilmence savaştınız.
İst park yoluna giden var mı acaba tv gelmiş set kurmuş resmen görüntü almış show tv diyorlar