Caddede örneği bol abi:D.
Printable View
markaya odaklanmamalı. bir hafta önce corvette le aynı cadde de 10tur atıp yanlayan gördüm :)
caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
ben bu tarz adamlara lahmancunla viski içen tipler diyorum.
[QUOTE=ekmekarası;1585634]caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
ben bu tarz adamlara lahmancunla viski içen tipler diyorum.[/QUOTE]
kusucam şimdi midem kalktı öööö :P
lahmacun ile viski nasıl oluyor acaba denemek gerek :D
apaçiyim ben 106cıyım el freni çeker donut yaparım :D
üstüne üstlük makas atarım lakabım makasor göki idi :hahaha:
tek eksik kafaya jöle sürüp geriye yatıramıyorum( saç kalmadı akü):D koltugumuda geriye yatıramıyorum bel fıtığı var o yüzden sabit koltuk kullanıyorum ahah
hatta ve hatta çalıştığım şirketin arabaları albea multijet (çok seviyorum) bi tane saha görevlimizde de var 70 le makasa girip kendini bi halt zanneden bi tip geçen gün basın ekspresde audi tt ile kapışmış aklı sıra eline vermiş......
ben senin için yazmadım :D okduklarımdan biliyorm içmediğini :D bunları yapıp itiraf edene kesinlikle laf yok adam yapıyo itiraf ediyo ama bide yapıp yok olmaz bizde diyenler var :D
yakındır izleriz haberlerde bu arkadaşını bu akılla devam ederse adamına denk geldiği ilk dakika internete düşer mobese kayıtları
tanıdıgım en ağır trafik apaçileride erel ve emreG dir adamlar harbi ağır apaçi trafikde :D:D:D