bence yönetmeni dövelim :D:D:D:D
Printable View
bence yönetmeni dövelim :D:D:D:D
Yönetmenin kim oldugu bile belli değil,bir tane var halim çetin dötden bacaklı dıbır birşey ,yalan dolan para karşılıgı bizide çagırmışlardı mami ben ahmet gitmiştik mami dedi bunardan bir kob olmaz hadi kalk gidelim ALLAH razı olsun ondan yoksa bu fibercilerin içinde bende olacaktım :):D
beyler dızı eylul ayında gösterıme gırıcekmıs snaırm ama dedığınız gıbı bı kob a benzemıycek kafaları bulandırmaktan baska suan cok sınırlendım
kişisel eleştiri yapmasak daha doğru olur..
yaw arkadaş bi ben görmedim bana da gösterin :hehe::hehe::hehe:
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan tartışması bile sonuçlandı..bakalım sıra cadde dizisi yayınlancak mı yayınlanmayacak mı tartışmasında :D
ben henüz tv de dönen fragmanı izlemedim ama bikaç yıldır çıktı çıkacak denilen
cadde hikayeleri bu ise bizlerle alakası olmayan konular içeriyor
yani bizleri kötü gösteren bir dizi gibi görünüyor umarım öyle degildir
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=420479863738
o film bu herhalde.
yorumda eylül ayında yayınlancak diyor.
fiber sıtayla :D
Gay'ler , Lezbiyenler onlar sunlar herkez protesto ediyor gunumuzde her konuyu , islerine gelmeyen veya onlari istismar eden vs vs ..
Haklarini savunmalarini gerektikleri an cikiyorlar ..
Sonra hayvan severler falan yikmiyorlar mi caddeleri , Panter Emel efsane oldu o'nun bununla tartisarak .. O kadar insaniz , harika bir organizasyonla 100lerce insan toplandi sehitlige gidildi , ayni sekilde toplanilip bir protesto gosterisi hazirlanamaz mi ? Guzel bir baslik altinda ..
Bir konusmaci vesaire vesaire bu ses getirebilir ..
Bizimkisi gibi tutucu bir toplumda escinseller bile rahatlikla cikip bunu yapabiliyorlarsa , bizler hayli hayli yapmaliyiz..
Sahsi fikrimdir ..
Ayriyetten o yonetmenin annesiyle takiliyoruz telapatik olarak :hahaha::hahaha::hahaha:
ne oldu filmi kesip dizimi yapmışlar? Naylon corapmı bu?
bu film tunerların başına büyük dertler açacaktır.zaten piyasada gıcık olan insan çok bu film veya diziden sonra iyice bakış4ar değişcektir tuner ve tuning araçlara karşı.