atv nin sitesindede herhangi bi bilgi yok diziyle ilgili
Printable View
atv nin sitesindede herhangi bi bilgi yok diziyle ilgili
Bilinçsizce çekilen dizilerden biri daha... Yapay gündem oluşturmak için bire bir..Caddede gazlayan asi gençler! Hey Allahım ya
Reklamlar birazda özenti gibi geldi bana,
Çekimleri sabote mi etsek :D
Çekimler yapılırken aralarda gazlayın :D
merak etmeyin kısa süre sonra dizinin içine aşk, yasak aşk, annesi babası belli olmayan çocuklar, yasak aşk dan hamile kalan hatunlar dolar bu olaylar unutulur :D
babanla S de tanışmıştık yavrum..:D
o zmanlar beyaz bi şahini vardı bakma şimdi vette aldı :hahaha:
yaşasın artık bizimde bir dizimiz var :D
nan merak ettim:D bu aksam bi tv aciimda izliim bari:D
şimdiye kadar polisten sadece 1 kere ceza yedim oda ehliyet ve memur bile gulerek yazdı, plakaya yazılan cezayı katmıyorum gecen sene 2000ytl odedim o ayrı:)
son donemde devletin paraya ihtiyacı oldugu için en kritik yerlerde surekli polis var 3günde 400 ytl ceza yedim, 2 kerede trafike gitmek zorunda kaldım.
bu sacma davranıstan sonra smart alıcım, eger sahip olan veya tanıdıgı satan varsa direk almaya geliyorum.
burda asıl onemli olan konu, zaten net ortamında gencler gazcı buyudu cadde de sacma sapan gazlayan araclar cıktı, şimdi boyle bi dizi var bunları 4le carpın.
eskiden cadde de gazlarken gene bi adabı vardı, sahil yolundan daha zevkliydi ama artık smart donemi, ben yerle bir araba ile cukurdan nasıl yavas gecerim diye dusunucem sahin arabayı ceviricek polis bana ceza yazıcak harika hareketler bunlar
smartın parcaları bildigim kadar ile asırı baya asırı pahalı dır
zuhaha çekimler sırasında oraya arabalarla gitmek gerekir o zaman sesimizi duyurabiliriz :)
Geçen gün bi arkadaşla rastladık..
Sahilyolu cevizli civarında kırmızı c5 ile amcam u dönüşü yapıyodu yan yan..
Arkasından siyah bi 4S gazladı..
Bunların önündede bi Z4 ü kamera arabası yapmışlar, içinede 3 kişi doluşup bişiler çekmeye çalışıyolardı..
Dedim bu z4 çekecem diye makas atarken bi yere patlar, üstündeki kameramanda mefta diyede, Allahtan bişey olmadı
Demek buymuş..
Eğer bahsi gecen dizi caddedeki gazcıları yapılan yarışları konu alıyorsa helal olsun diyorum zaten adı cıktı caddenin yolunda gitsen ceza yazıyolar bide dizi olursa ne olur kimbilir.salaklar!
çekim yaparken kapıştım bunlarla
buğra sana diyordum ya corvet vardı kıçında camera vardı diye cepten izletmiştim hani sana?
maltepe sahilde kırmızı c5 siyah s plaka carrera bide 2.0 z4 vardi
film setini tam kucukyalı sahil alt gecidin ilersindeki ilk cebe kurmuşlar
hatta videolari rapid e atiyim ordan indirin
http://rapidshare.com/files/12449618...08001.mp4.html
http://rapidshare.com/files/12449757...08002.mp4.html
http://rapidshare.com/files/12449820...08003.mp4.html
Hayırlı seyirler son video da z4 aldi eline c5 le carrera normal olarak geçti:)
Böle atmasyon gözüken bi dizi olamz.
Fragmanlarından izlediğim kadarı ile deli gibi sosyal mesaj verir bunlar :D
Bende bir nevi yarışçı gibi birşeyim yani Roll yapioz kim yapmio ben böle trafikte güzdün insanlar fıldır fıldır varken böle abuk subuş işler yapmiom.
Ve de altımda vette yok :D illa porsche falan mı olacak ayıp yani nerede bizim JDM ciler nerde bizim tunerlerimiz. Ayıp kırıcı oluyor :D
Ayriyetten bizim en azından benim gibi olan insanlar çoğunlukta bu sitede hiçde öyle dangıl dungul gitmiyoruz ki yani bunlar asıl apaçi die adlandırdıklarımızın sadce vetteli halini çekiyolar :D
Tunerleri iice insanlar yanlış tanıcak geçi tunerleri pek koun almıyor ama araba biraz ellenmiş olsun hemen yarışçı trafik canavarı damgası
gündüzleri şirket arabaları ile terör estiren lavukları görmezler gelirler bizim başımıza :ofk:
Bu dizi modifiyeli, spor ve sportif otomobil kullanıcılarını toplumun gözünde iyice katil damgası yedirmekten başka işe yaramaz...
En basiti Porsche kullanıyorlar çekimde Doğuş grup Porsche'nin böyle bir dizi de bu amaçla kullanıldığını bilse muhtemelen müsade etmez... Bu Porsche içinde kötü bir reklam ve insanların gözünde kullanıcılarını da bu tarz hareketler yapmaya eğimli göstericektir...
işte gördüğüm buydu benim arabayı z3 zannetmişim uzaktan z4 çıktı :) gazlarlarken sese bakmıştık biz kantinde..
bizler için ( gerçi bnm araba standart ve gazlamam ) ama kötü bir film olacak gibi..karışacakları yoksada artık çevirir polisler sahilde zaten yeterince çeviriyolar arayıp gönderiyolarda..
Aynı corvette atvnin bir baska dizisinde de kullanılıyor.
Gereksiz gereksiz isler, cocuk katili damgası yedirecekler bize...
la bunlar şaşırmıs, şimdi izledim bunu yayınlamıcaklar digmi:)
bunun yerine caddede reis in hayatını film yapsınlar.
mail filan atan oldumu yada arayan?
unutmazsam dogusa gittigimdse soylicem porse alıcaktım ama milletin gozunde p.. ve katil durumuna dusucez kesin almıcam:):):)
http://www.k-tunnel.com/index.php/10...94b495e1017784
f1 ler gazlıo
ben demin attım info@porsche.com.tr
Youtube ye yorumda yapılmıyo galiba yapımcı şirkey koymuş birde.
Bu youtube yi de kapatıyolar deliricem.
Şerefsizler silmediler Atamın videolarını delircemorada sayısı artıyo videoalrın biz burada malak gibi beklioz
tebrik eediyorum gercekten.
Gelsinler bunalr bizim hayatımızı dizi yapsınlar:) caddede basımız donene kadar tur atıyoruz:) trafikten ve birilerinden kacmaktan tum ara sokakları ezberledik:) mc donalds ta kac saat oturulabilir:) birde caddede yol kenarına park edince cocukalara para vermemek için soylenen sozler, walla 20 sene surer aynı dizi hiç bitmez ahuauhahu caddede binumum oturulup cekirdek yenen yerler:) milletin 34 fb 1907 yi gordugunde borcunu filan unutup arabaya yaptıgı yorumalar:)
Allahtan spor arabalar, bir de modifiyeli otomobil versiyonu olabilirdi bunun...
O zaman hic icinden cıkılmayan bir hal alırdı olay...
Fragmanı şimdi izledim..
Yok böyle bir saçmalık.. Basit basit devir saati göstermeleri, trafikte makas showları.. Hele en sondaki trafik ışığında yan yan durduktan sonra yerdeki bebek arabası ve çocuk ayakkabısı falan tam karalama amaçlı.. Yazık olacak exotic araç kullanıcılarına..
Gerekli yerlere Mail atarak siz de bilgilendirme yapabilirsiniz, rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz.
Sessiz kalmayın
Biraz önce ***** fragmanı izledim. Eksozdan mavi alevler. Porsche gibi bir otomobili tek tuşla duruyor gibi geçmek. Güya nos basıyorlar felan. Bu diziden sonra nos tüpü satan firmaları polis baskın yapmazsa iyidir. Bebek arabası vs.vs. Doğuş film midir neyse bu yapımcı firma gidip bunların ofislerini bizmi bassak napsak.
Dizinin konusu belli değil dimi hala?
Böyle bir fragmana sahip diye sokak yarışları gazcıları konu alıcak diye birşey yok,konu apayrı da olabilir sadece dikkat çekmek adına böyle aksiyonlu bir giriş yapımış olabilir.
Bekleyip görmek lazım.
Düşündüğüm gibi değilmiş,dizinin konusuyla alakalı bunu buldum..
Alıntı:
atv yaz dönemini "karınca" gibi geçirmeye kararlı görünüyor. Yeni dönemde ekrana gelecek üç atv dizisinin çekimi şu sıralarda hummali bır çalışma ile sürdürülüyor. Köprü'nün yapımcısı Ata Türkoğlu, Bağdat Caddesi'nde hız çılgınlığını fon alan aksiyon, gerilim ve toplumsal mesajlarla örülü müthiş bir dizinin hazırlığında.
YÜKSEL AYTUĞ
http://www.sabah.com.tr/2008/06/15/g...45EFF2D4E.html
Toplumsal mesajlarına soktuklarım, cok bi b*k biliyorlar sanki...
boyle bi dizi varmıki gercekten yada bu fragman gercekten atv de yayınlandımı???
daha oncede ornekleri olan arabalı film cekcez haydi sponsorlar para verin tarzı bi deneme atısı gibi geldi sanki
Artık Cadde hiç Çekilmiyecek....
Eski konuyu bulamadım fragmanı buldum fragman buysa sıçtığımızın resmidir gene katil ettiler bizi allah belelarını versin ....
http://www.izlesene.com/izle/cadde-c...ani/4282958009