ahuahahu seko içki içmem:D
makası bırak 2 şerit üst üste atamam :D sadece düz basarım :D
arabamı aldım alalı 4 sene oldu birkere el freni çektim oda yer ıslaktı u dönüşü yaparken onuda beceremedim:D
ha apaçimiyim köküne kadar:D:D:D
Printable View
hatta ve hatta çalıştığım şirketin arabaları albea multijet (çok seviyorum) bi tane saha görevlimizde de var 70 le makasa girip kendini bi halt zanneden bi tip geçen gün basın ekspresde audi tt ile kapışmış aklı sıra eline vermiş......
ben senin için yazmadım :D okduklarımdan biliyorm içmediğini :D bunları yapıp itiraf edene kesinlikle laf yok adam yapıyo itiraf ediyo ama bide yapıp yok olmaz bizde diyenler var :D
yakındır izleriz haberlerde bu arkadaşını bu akılla devam ederse adamına denk geldiği ilk dakika internete düşer mobese kayıtları
tanıdıgım en ağır trafik apaçileride erel ve emreG dir adamlar harbi ağır apaçi trafikde :D:D:D
kanka bu kafadaki saça bi çözüm yok ektirecez mike mike :D 30 olalım 2 kaldı zaten :D
ya emre harbi apaçi 30 la giderken gaz basıp makaslıyor sonra hiç bişe olmamış gibi 30 la gitmeye başlıyor arabasında film de yok 2 dk önce geçtiğimiz insanlar yanımızdan geçerken bakıyorlar utanıyor insan, hoş emrede utanma duygusu sıfır akü :D olan bana oluyor
O şirket arabaları ayrı bir dert zaten.Onları sürenler nasılsa her türlü masraf kendi cebinden çıkmadığından Allah ne verdiyse basıyor arabaya..En ağır bedeli ödemeseler bari..:D
Aha yeni bir haber var. :D
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu, yönetmenliğini ise Mustafa Özen'in yaptığı "Cadde Hikayeleri" filminin başrol oyuncuları belli oldu. Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanacak filmin başrolünü güzel şarkıcı Tuğba Özerk ve Paşhan Yılmazel paylaşacak.
Hollywood filmlerini aratmayacak filmde aksiyon sahnelerinde Red One kameralar kullanılacak. Filmde Bağdat Caddesi'nde yapılan otomobil yarışları ve hayat hikayeleri konu alınacak.
Kaynak: http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2...ddede_basrolde
-
Arkadaş filmmi olucak dizimi ne yapıyorlar bunlar ya ? Yazıda film denmiş gazete dizi diyor o bu diyor bu bunu diyor...
Filmi diziye çevirdiler şimdide.
Yeni bir haber;
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde Fulden Uras, Paşhan Yılmazel, Tuğba Özerk ve Oğuzhan Yıldız gibi isimlerin yer aldığı dizi, hız tutkunu gençler...in hikayesini anlatacak. Çok yakında TRT 1'de
hahaha :D:D:D konu açılalı 2 yılı geçmiş hala dizi mi olsun film mi olsun tartışılıyor :D bence artık bi cacık olmaz ama bekleyelim görelim ;)
Buyrun Frangman
http://dizifrm.com/izle/cadde-taniti...mani-dizi-izle
kadran vıdeosuna bayıldım ahha:D hıc mı bırı akıl edememi yaw madem cozum bulamadın kadran vıdeosu koyma..
Bır ara need for speed hot pursuit 2 videosu izliyom sandım arkadaş o sesler ne öyle ya?
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/m...60.asp?gid=222 konuyu hortlatmış olcam ama çok merak ediyorum aramızda araç için teklif gelen var mı??
paşahanlada tugbadan ne uyumlu bir çift olur ya :hehe:
konu fena hortlamış :d kaç yıldır caddehikayeleri cekilior dendi cekildi dizi olarak yayınlanıcak 5 6 bölüm dedindi, Sonra filme odaklanıcaklar dendi. Dendi Dendi Dendi :d
Bende mail atmıştım bu dızı yayınlanmayacak galiba die.Ozaman mail geri atmışlardı bana yayınlanacak cekımler devam edıyor die :) (6 ay once)
Paşhan da bir kötü araba kullanıyor görmeniz lazım. 3 ay kadar önce Tigra TwinTop alabilmek için kredi peşinde koşuyordu bankalarda. :) FX35'i vardı park bile edemiyordu.
bugun gazetede haberi vardı çekimleri devam ediyormuş falan filan diye :D
red one ile eminim cekersiniz :D
ortaya nası bi şey çıkıcak çok merak ediyorum ?
tuba özerk oynuyormus ne alaka ya
ben caddede kangoo yu 2 corvette le beraber paşhan yılmaz mı işte onla beraber çekişm yaparken gördüm ama durum nedir bilemiorum