iyi bizde bakarız nasıl sonra şikayet ederiz gerçi ipleyen pek olmuyo ama
Printable View
iyi bizde bakarız nasıl sonra şikayet ederiz gerçi ipleyen pek olmuyo ama
Katil moduna sokmuslar yine :)
atv nin sitesindede herhangi bi bilgi yok diziyle ilgili
Bilinçsizce çekilen dizilerden biri daha... Yapay gündem oluşturmak için bire bir..Caddede gazlayan asi gençler! Hey Allahım ya
Reklamlar birazda özenti gibi geldi bana,
Çekimleri sabote mi etsek :D
Çekimler yapılırken aralarda gazlayın :D
merak etmeyin kısa süre sonra dizinin içine aşk, yasak aşk, annesi babası belli olmayan çocuklar, yasak aşk dan hamile kalan hatunlar dolar bu olaylar unutulur :D
babanla S de tanışmıştık yavrum..:D
o zmanlar beyaz bi şahini vardı bakma şimdi vette aldı :hahaha:
yaşasın artık bizimde bir dizimiz var :D
nan merak ettim:D bu aksam bi tv aciimda izliim bari:D
şimdiye kadar polisten sadece 1 kere ceza yedim oda ehliyet ve memur bile gulerek yazdı, plakaya yazılan cezayı katmıyorum gecen sene 2000ytl odedim o ayrı:)
son donemde devletin paraya ihtiyacı oldugu için en kritik yerlerde surekli polis var 3günde 400 ytl ceza yedim, 2 kerede trafike gitmek zorunda kaldım.
bu sacma davranıstan sonra smart alıcım, eger sahip olan veya tanıdıgı satan varsa direk almaya geliyorum.
burda asıl onemli olan konu, zaten net ortamında gencler gazcı buyudu cadde de sacma sapan gazlayan araclar cıktı, şimdi boyle bi dizi var bunları 4le carpın.
eskiden cadde de gazlarken gene bi adabı vardı, sahil yolundan daha zevkliydi ama artık smart donemi, ben yerle bir araba ile cukurdan nasıl yavas gecerim diye dusunucem sahin arabayı ceviricek polis bana ceza yazıcak harika hareketler bunlar
smartın parcaları bildigim kadar ile asırı baya asırı pahalı dır
zuhaha çekimler sırasında oraya arabalarla gitmek gerekir o zaman sesimizi duyurabiliriz :)
Geçen gün bi arkadaşla rastladık..
Sahilyolu cevizli civarında kırmızı c5 ile amcam u dönüşü yapıyodu yan yan..
Arkasından siyah bi 4S gazladı..
Bunların önündede bi Z4 ü kamera arabası yapmışlar, içinede 3 kişi doluşup bişiler çekmeye çalışıyolardı..
Dedim bu z4 çekecem diye makas atarken bi yere patlar, üstündeki kameramanda mefta diyede, Allahtan bişey olmadı
Demek buymuş..
Eğer bahsi gecen dizi caddedeki gazcıları yapılan yarışları konu alıyorsa helal olsun diyorum zaten adı cıktı caddenin yolunda gitsen ceza yazıyolar bide dizi olursa ne olur kimbilir.salaklar!