Toplumsal mesajlarına soktuklarım, cok bi b*k biliyorlar sanki...
Printable View
Toplumsal mesajlarına soktuklarım, cok bi b*k biliyorlar sanki...
boyle bi dizi varmıki gercekten yada bu fragman gercekten atv de yayınlandımı???
daha oncede ornekleri olan arabalı film cekcez haydi sponsorlar para verin tarzı bi deneme atısı gibi geldi sanki
Artık Cadde hiç Çekilmiyecek....
Eski konuyu bulamadım fragmanı buldum fragman buysa sıçtığımızın resmidir gene katil ettiler bizi allah belelarını versin ....
http://www.izlesene.com/izle/cadde-c...ani/4282958009
sacmaliga bak :D cocuga carpmis kadina carpmis . fragman . al sana fragman . hahaha malmi bu yapimcilar anlamadim
ilk defa izledim fragmani ve bence dizi/film herne zikkimsa berbat bisey olucak..bence tutmaz bu dizi verdii sosyal msglarda yerini bulmaz...:)
haushaus ben bu kadar malak motor sesi duymamıstım. O ne alevler falan. Arabanın göstergelerde abs ebd abd emn cks ısıklarının hepsi yanıor :D ayashuah yarıldım
ezikler...
başladıgı gün herkesin aracı baglanıyo gözümüz aydın..
cadde@kolibafilm.com.tr
herkes şimdiden sövmeye başlasın bence.. :)
KOLİBA FİLM
Adres : Kireçhane Sok. No. 5 Arnavutköy -İstanbul
T. : 0212 265 28 10 (pbx)
F. : 0212 265 23 44
E-posta :
koliba@kolibafilm.com
kopru@kolibafilm.com.tr
beniunutma@kolibafilm.com.tr www.beniunutmadizisi.com
cadde@kolibafilm.com.tr
vali@kolibafilm.com.tr
bir fragman anca bu kadar CAHİLCE yapılabilir :) öyle komik olmuş ki rnnn rnnn alevler fln :D
Caddenin zaten adı cıkmış düz yolda giderken ceviriyorlar,bizi tanımazlar etmezler bilip bilmeden dizi cekmeye kalkıyorlar diziyi izleyen herkez katil gözüyle bakacak yolda corvette lere porschelere.O zaman bizde dizi yapalım pist yok asfalt yok diye! Allah cezalarını versin ne diyeyim bilmiyorum.
zaten arabayı gören çevirme derdinde şimdi iyice dellencekler
bu dizisinin sonu bize elektirik su faturası gibi geri döner gibime geldi bi an
çok güzel bir dizi olacak gene katil gözüyle bakacak millet bize hayatımda bu kadar çirkin bir fragman görmedim.Caddelerde polisler gee pusuyu kuracak bizlere şimdiden herkese kolay gelsin
tutmaz zaten bu dizi
söner gider hemen pusat dizisi gibi
sadece bu sitede uye olanlar ilk bölümü izlersek bu dizi tutar ama kimse o saatte bu diziyi izlemezse yırtarız başka kimse izlemez cünkü