ama bak gör haftaya toplancaz 7-8 araba çekim yapılan yerde eksoz yapıcaz bide turbo vtimiz var onda lanch control yaptırcaz orda çıtırdan göz dağı olsun :icon_tup:
Printable View
yaw arkadaş bi ben görmedim bana da gösterin :hehe::hehe::hehe:
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan tartışması bile sonuçlandı..bakalım sıra cadde dizisi yayınlancak mı yayınlanmayacak mı tartışmasında :D
ben henüz tv de dönen fragmanı izlemedim ama bikaç yıldır çıktı çıkacak denilen
cadde hikayeleri bu ise bizlerle alakası olmayan konular içeriyor
yani bizleri kötü gösteren bir dizi gibi görünüyor umarım öyle degildir
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=420479863738
o film bu herhalde.
yorumda eylül ayında yayınlancak diyor.
fiber sıtayla :D
Gay'ler , Lezbiyenler onlar sunlar herkez protesto ediyor gunumuzde her konuyu , islerine gelmeyen veya onlari istismar eden vs vs ..
Haklarini savunmalarini gerektikleri an cikiyorlar ..
Sonra hayvan severler falan yikmiyorlar mi caddeleri , Panter Emel efsane oldu o'nun bununla tartisarak .. O kadar insaniz , harika bir organizasyonla 100lerce insan toplandi sehitlige gidildi , ayni sekilde toplanilip bir protesto gosterisi hazirlanamaz mi ? Guzel bir baslik altinda ..
Bir konusmaci vesaire vesaire bu ses getirebilir ..
Bizimkisi gibi tutucu bir toplumda escinseller bile rahatlikla cikip bunu yapabiliyorlarsa , bizler hayli hayli yapmaliyiz..
Sahsi fikrimdir ..
Ayriyetten o yonetmenin annesiyle takiliyoruz telapatik olarak :hahaha::hahaha::hahaha:
ne oldu filmi kesip dizimi yapmışlar? Naylon corapmı bu?
bu film tunerların başına büyük dertler açacaktır.zaten piyasada gıcık olan insan çok bu film veya diziden sonra iyice bakış4ar değişcektir tuner ve tuning araçlara karşı.
valla sahıncı dogancı kafılesı oldugu surece bızlere hep o gözle bakıcaklar kımse neden kucumsıyorsun demesın ben hıcbır zaman bı type r ın mahalle ıcınde ell frenı ıle donmesını gormedm yada bı 106 nın son ses muzıkle sokak aralarında gazladıgını bu apecıler oldugu surece bızlerede aynı gozle bakıcaklar
Bunlara şunu anlatmak lazım, Mercedes AmG firmasından modifiye desteği alıyor, bizide bu şekilde bağdaştırın.. fakat burda ''apaçi'' tabiri ile yolda kendini bilmez hareketler yapanlar, sessiz sakin yerlerden geçerken birden gazlamalar,teybin sonuna kadar açıp kaktüs kaktüs dinletmeler bunlarla kendi halinde aracıyla ilgilenen insanları aynı kefene koymamaları gerektiği bir şekilde idrak ettirilmeli.
Sonuç olarak insanlar evde kalorifer varken ısınamadığını düşünüp, ısıtıcı alabiliyorlar, veya yazın iyi soğutma olması için klima taktırabiliyorlar evlerine. yine o eve yerden ısıtmada yaptırabiliyorlar..tv yerine plazmada alabiliyorlar..yani bunu hepimiz yapıyoruz. bunlarda ev modifiyesi.
yaw ananızdan JDM ci olarak mı doğdunuz arkadaşlar yapmayın Allah aşkına
şahinci doğancı 106 cı vs vs çokmu farklıydınız 3-5 yıl öncesinde kimse ahkam kesmesin şimdi o tofoşlar 106 lar sayesinde modifiyeci oldu çoğumuz ilk onlara parmak attık şimdi konuşturmayın adamı :D
valla ben sahın e sadece taksı olarak bındım harıcı bınmedım hıc :D
zaten bende aracları vs kucumsemıyorum o soledııım araclara bır cok arkadasım dostum bınıyor fakat hıcbır zaman sokak aralarında olmadık yerlerde gereksız hareketler yapmadı yanı sorun arabalarda deıl onları surunlerde ve genellıkle apechılerın cogundada sahın dogan oldugu ıcın dedım yoksa tabıkı bu tunıng camıyasının baslangıcıdr sahın dogan tabı turkıyede :D
şahine doğana laf etmeyin iş arabada değil onu sürende o altına ne çekersen çek aynı şeyi yapacaktır
ayrıca mahalle arasında el freniyle dönen type rda gördüm son ses gazlayan 106da:) iş gti type r değil karakter
ya şahin efsanedir senna bile 2jz swaplıyor beyler ;)
bu sosyal mesajda moda oldu son dönemde, dinime küfreden müslüman olsa......
şahin-swift-flash-astra-rower-4 bmw - honda hatırladıklarım bunların hepsinede bir şey yapıldı
bence cadde ismi değişmeli. Sokak Şırpıntısı olsun :D
kanka o liste başlangıç uzun uzun yazamadım 17-18 tane falan oldu :D
en son şahini hondayı turuncu yaparken almıştım :D ama caming suun diyorum :D
Mustafa abi al tertemiz bi tane beyaz:D.
bencede şahinle veya 106 ile alakası yok bu işin görmemişlik ve ne olduğunu bilmemezlikle alakası var 2009 model 320ci ile bile apaçilik yapan gördükten sonra buna kanaat getirdim.o yüzden altındaki araba ne olursa olsun insanın ruhunda kızılderililik varsa olay değişmiyor ama şöle de bişiy var ha bu apaçilerin yüzde olarak çoğunluğu bu tarz araçlara binior.
markaya odaklanmamalı. bir hafta önce corvette le aynı cadde de 10tur atıp yanlayan gördüm :)
caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
ben bu tarz adamlara lahmancunla viski içen tipler diyorum.
[QUOTE=ekmekarası;1585634]caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
ben bu tarz adamlara lahmancunla viski içen tipler diyorum.[/QUOTE]
kusucam şimdi midem kalktı öööö :P
lahmacun ile viski nasıl oluyor acaba denemek gerek :D
apaçiyim ben 106cıyım el freni çeker donut yaparım :D
üstüne üstlük makas atarım lakabım makasor göki idi :hahaha:
tek eksik kafaya jöle sürüp geriye yatıramıyorum( saç kalmadı akü):D koltugumuda geriye yatıramıyorum bel fıtığı var o yüzden sabit koltuk kullanıyorum ahah