EYW saol halledeyım su ısı...![]()
EYW saol halledeyım su ısı...![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
merak ettiğim bişi var anlamam tv uydularındanda neyse ..
bu kodu atıyorum usada bi vatandaşta girdiğinde maçları izleyebiliyormu eyer izleyebiliyorsa ne diye şifreliyorlar acaba ?![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Trailerini izledıgım buysa çok saçma![]()
http://www.caddefilm.com
????
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Bizim için iyi olur belki..Keyifle izleyebiliriz düzgün birşey olursa..Ama orada anlatılacak bütün hikayeler modifiye ile uğraşan arkadaşların başlarını ağrıtabilir..
O dizide mod'lu bi araç yarışırken birisine çarpar..Ondan sora direk potansiyel suçlu oluruz..
Okonuda Barış Akarsunun Filmi Güzeldi.subarularala Izmitte Yarışıyodu.
küçükyalı sahilde kırmızı C5 corvette ve koyu gri porsche kenarda duruyordu arka arkaya budiziyi cekiyorlardı
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
biz niye hiç denk gelmedik sahilde acaba ..
filmde z3 varmı ? içinde 2 3 kişi ellerinde bayrakmı ne vardı tam göremedim okulda..![]()
bence tunerlar için kotu bi dizi yeni seyrettim fragmanını caddede yarısıyorlar ve birisine carpıyorlar falan.İşin sonu donucek dolasıcak bize gelicek bence...![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Bende biraz önce izledim ve sonunda bi kaza oluyor..Başımızı çok yakacak bi diziye benziyor..İnşallah buda S virajı olayı gibi bişe çıkmaz..![]()
aynen öyle reklamdada bu vardı zaten iki arac gazlarken ışıklarda bir yayaya çaarpması gösteriliyor
şimdi bu bizim gibi spor arac sevenleri yada motorsporları tutkunlarına hitab eden bir dizmi?
yada bizleri topluma karşı suclu göstermek için mi?
Reklamdan ayrıca bana çokca sacma geldi
bence bizden kimse bu diziyi izlemez bikaç bölümüne bakarız turşu oldugunu anlayınca bi daha bakmayızbizleri psikopat yapmışlardır.adam öldüren çigneyen milletin malında gözü olan kişiler yarışcılar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)