Yeditepeyi yazdım ilk sıraya :) ağustos sonu gibi açıklanıcak tercihler hayırlısı olur inşallah. fikir veren yardımcı olan herkese cok tesekkur ederim :)
Printable View
Yeditepeyi yazdım ilk sıraya :) ağustos sonu gibi açıklanıcak tercihler hayırlısı olur inşallah. fikir veren yardımcı olan herkese cok tesekkur ederim :)
Senin icin en hayirlisi hangisiyse o olur insallah.
Pişman olmazsın yeditepeyi kazanırsan,dersleri birçok özel üniye göre daha ağırdır ama herşeyiyle güzel bir okul.
Ben ulus. ara. lojistik ve tas. okuyorum . %100 burslu :) Bazi arkadaslar a kurundaki esp dersinden bahsetmis , ama emin ol esp en zevkli derstir. Hazirlikta en zorlanacagin sey a kurunda essay yazmak olcak .
Ayrica evimden okula 10 dk demisin ama , sabahlari okuldaki park sirasini ve isiklari zamanla gorceksin :) ben tem dudulludan cikip , en az 10 dk da gidebiliyordum okula :))
Ne çok yeditepeli varmış. Okul başlayınca kontak kuralım :)
beykentteyım 5. senem lanet bir okul su son zamanlarda para tuzagı oldugunu kanıtlamıs bır okul mezun etmemek ıcın elınden gelenı yapan hocalara sahıp buna karsı cıkan hocalarda ıstıfa ettı zaten kısaca para tuzagı belkı ucuz gozukebılır ama alttan ustten yaz okulundan aldıgım derslerle yedıtepe tıp ucretını gectıgını dusunuyorum :)
yınede hayırlısı neyse o olsun yedıtepe olur ınsallah
kanka sen idmanlısın, ***** :D
7tepe'de master yapıyorum şuanda, lisans eğitimim Bilgi Uni.
Bölüme göre değişiyor, ancak 7tepe bana daha okulmuş gibi geliyor. Bilgi gerek kampüsü, gerek siyasi duruş olarak okuldan çok sosyal park alanı gibi.. 4 sene okudum Santral Kampüsünde, ancak en nefret ettiğim kampüstü.
Hocalarımız iyidir, dersler kolaydır vs..
Yüksek lisans için 7tepeye girdim ama iş yoğunluğumdan çok konsantre olamadım ve kaldım :) ilk defa sene kaybediyorum hayatımda.. Temelde ingilizcesi olmayan için zor, yani benim gördüğüm kişiler çok zorlandılar.. Ama Bilgi veya başka bir okulda farklı değil.. O yuzden okul ortamı, eve yakınlık, kampüsün verimliliği vs olarak bnce 7tepeyi tercih et..
Ben bilgi'ye girdim lisans eğitiminde, 7tepe g.tümün dibindeydi ben karşıya gitmeyi seçtim.. Açık söyliim bir fark yok aralarında, hep dışardan 7tepe cacık, işte piyasaya gidiyor falan diyorlar ancak genellemeye gerek yok. :) 7tepe Kampüsü derse girmeye teşvik ediyor bana göre :) karar senin
edit : beykenti bilmem etmem, gitme daha iyi :)
Herkese tesekkurler arkadaslar :) hiç temelim yok ancak bi şekilde öğrenmem gerekiyor. Cok calısmam lazım ve kendime güveniyorum yapıcaz artık bişeyler :)
Hazirlik her yerde zor sanirim benim merak ettigim Zirve Hazirlik D kurunda (son kur) 66yla kaldim. Gecme notu 70 :D bolume gecebiliyorum bolumum %30 ingilizce problem yokta ben gidip butun hocalarla gorustum torpil soktum araya 4 puan vermediler bute gir dediler girdim puanim dustu. Her okul da boyle mi bu olay 3-4 puan icin birakiyorlar mi yoksa bizim okul ekstra para derdinde mi?
Yeditepe %50 burslu geldi arkadaslar bakalım hazırlıkla nasıl uğraşıcam :)
:ofk:Üniversite de ki not sistemini lisede olunan yazililarla karistirmamak lazım. Acik uçlu bir sinavda 1 puanla kalan adamın feryadini anlarim da, 4 puan falan cok normal,artniyet arancak bosluk degil. Ha zaten test ya da doldurmali sinavsa 1 puandab bile kalmak normal. Hem zaten ortalama dan bahsediyoruz. Haybeye puan da veremezler. Bu tum okullarda boyle degil. Devlette daha berbat,vakif ogrencilerini bu konuda ben kendi kicini goren kediye benzetiyorum. Devlette ne hikayeler var ah bilseler..
Aynen, arkadaşımın derste şahit olduğu bir olaydır. Bütün sınıf da şahit deyip anlattı. Hoca dersin bitmesine yakın, arabanın taksiti var, yaz okulu açılacak haberiniz olsun demiş. Yani ne yaparsanız yapın, yaz okulu açacak kadar kişi kalacak bunun tam anlamı. :) Takıntılı hoca arıyorsanız, özel değil, devlet üniversitesindeki hikayeleri dinleyin derim. :D
hadı hayırlı olsun
Hayirli olsun hosgeldin yeditepeye hazirlikla ilgili sorularin olursa yardimci olmaya calisirim uzunca bi donem hazirlik maceram oldu cunku yeditepede :)
Tesekkur ederim :)
Tesekkur ederim :) bende uzun bir vakit geçircem gibi gözüküyor okul başlayınca mutlaka bolca sorularım olacaktır :)
Hahah sağol berk :) genel itibariyle herkes zor diyor bi hazırlığı kurtarayımda gerisini bir şekilde hallederiz :) senin bölüm neydi bu arada?