User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Yeditepe veya beykentte okuyan?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazirlik her yerde zor sanirim benim merak ettigim Zirve Hazirlik D kurunda (son kur) 66yla kaldim. Gecme notu 70 bolume gecebiliyorum bolumum %30 ingilizce problem yokta ben gidip butun hocalarla gorustum torpil soktum araya 4 puan vermediler bute gir dediler girdim puanim dustu. Her okul da boyle mi bu olay 3-4 puan icin birakiyorlar mi yoksa bizim okul ekstra para derdinde mi?
    Üniversite de ki not sistemini lisede olunan yazililarla karistirmamak lazım. Acik uçlu bir sinavda 1 puanla kalan adamın feryadini anlarim da, 4 puan falan cok normal,artniyet arancak bosluk degil. Ha zaten test ya da doldurmali sinavsa 1 puandab bile kalmak normal. Hem zaten ortalama dan bahsediyoruz. Haybeye puan da veremezler. Bu tum okullarda boyle degil. Devlette daha berbat,vakif ogrencilerini bu konuda ben kendi kicini goren kediye benzetiyorum. Devlette ne hikayeler var ah bilseler..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Üniversite de ki not sistemini lisede olunan yazililarla karistirmamak lazım. Acik uçlu bir sinavda 1 puanla kalan adamın feryadini anlarim da, 4 puan falan cok normal,artniyet arancak bosluk degil. Ha zaten test ya da doldurmali sinavsa 1 puandab bile kalmak normal. Hem zaten ortalama dan bahsediyoruz. Haybeye puan da veremezler. Bu tum okullarda boyle degil. Devlette daha berbat,vakif ogrencilerini bu konuda ben kendi kicini goren kediye benzetiyorum. Devlette ne hikayeler var ah bilseler..

Aynen, arkadaşımın derste şahit olduğu bir olaydır. Bütün sınıf da şahit deyip anlattı. Hoca dersin bitmesine yakın, arabanın taksiti var, yaz okulu açılacak haberiniz olsun demiş. Yani ne yaparsanız yapın, yaz okulu açacak kadar kişi kalacak bunun tam anlamı. Takıntılı hoca arıyorsanız, özel değil, devlet üniversitesindeki hikayeleri dinleyin derim.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeditepe %50 burslu geldi arkadaslar bakalım hazırlıkla nasıl uğraşıcam
    Hayirlisi olsun , hangi bolumu tercih etmistin ?

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirlisi olsun , hangi bolumu tercih etmistin ?
    Yönetim bilişim sistemleri
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadı hayırlı olsun

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun hosgeldin yeditepeye hazirlikla ilgili sorularin olursa yardimci olmaya calisirim uzunca bi donem hazirlik maceram oldu cunku yeditepede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazirlik her yerde zor sanirim benim merak ettigim Zirve Hazirlik D kurunda (son kur) 66yla kaldim. Gecme notu 70 bolume gecebiliyorum bolumum %30 ingilizce problem yokta ben gidip butun hocalarla gorustum torpil soktum araya 4 puan vermediler bute gir dediler girdim puanim dustu. Her okul da boyle mi bu olay 3-4 puan icin birakiyorlar mi yoksa bizim okul ekstra para derdinde mi?
    4 puan değilde 5 puan 1 harf eder katologda, çanda ise 4 puan kesin 1 harf eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yönetim bilişim sistemleri
    Gecmis olsun ))) saka bi yana bende ticari bilimlerdeyim , haliyle biraz arkadasim var o bolumu okuyan . Oyle yata yata gecilcek degil ama guzel bolum , tekrardan hayirli olsun

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fevzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadı hayırlı olsun
    Tesekkur ederim

Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun hosgeldin yeditepeye hazirlikla ilgili sorularin olursa yardimci olmaya calisirim uzunca bi donem hazirlik maceram oldu cunku yeditepede
    Tesekkur ederim bende uzun bir vakit geçircem gibi gözüküyor okul başlayınca mutlaka bolca sorularım olacaktır

Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun ))) saka bi yana bende ticari bilimlerdeyim , haliyle biraz arkadasim var o bolumu okuyan . Oyle yata yata gecilcek degil ama guzel bolum , tekrardan hayirli olsun
    Hahah sağol berk genel itibariyle herkes zor diyor bi hazırlığı kurtarayımda gerisini bir şekilde hallederiz senin bölüm neydi bu arada?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)