User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeditepe veya beykentte okuyan?

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce de konuşmuştuk kardeşim. Bazı arkadaşlar biraz karıştırmışlar. Güzel sanatlarda öğretilen ingilizceyle, mühendislik veya ticari bilimler gibi fakülteler için öğretilen ingilizce karşılaştırılamaz. Güzel sanatlar da okuyupta 2 cümle kuramayanlar mevcut.

Temelinin olmamasını dert etme, haftasonu ödevlerine bak yani 2 saatini en fazla ayır halledersin. Okuyacağın bölümde de fazla zorluk çekmezsin. Beykent hakkında fikrim yok ama Yeditepe güzel okuldur.

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce de konuşmuştuk kardeşim. Bazı arkadaşlar biraz karıştırmışlar. Güzel sanatlarda öğretilen ingilizceyle, mühendislik veya ticari bilimler gibi fakülteler için öğretilen ingilizce karşılaştırılamaz. Güzel sanatlar da okuyupta 2 cümle kuramayanlar mevcut.

Temelinin olmamasını dert etme, haftasonu ödevlerine bak yani 2 saatini en fazla ayır halledersin. Okuyacağın bölümde de fazla zorluk çekmezsin. Beykent hakkında fikrim yok ama Yeditepe güzel okuldur.
    Evet abi sağolasın tekrardan yazdığın için sanada söylemiştim daha öncesinden temel olmadığı için çekiniyorum. Bugun bir arkadasımla görüştüm radyo sinema tv bölümü b den başlayıp geçmiş hazırlığı kolay diyor. Benim bölümle aynı mı ingilizcesi sormadım kolay olanmıdır acaba?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeditepe hazirlik belki eskiden zor olabilir, ama son senelerde bence kolay . Ben 2010 girisliyim , herkes zor zor diyordu , prof sinavina girmedim . Kur belirleme de iyi yapamadim heralde c den basladim . C en alt oluyor bildigin my name is ogreniyorsun , ki ben anadolu lisesi mezunuyum . Onun ustune c kuru gercekten cok berbat olmustu . Her neyse c-b-a da tek yaptigim sey haftasonu icin verilen odevleri yapmak oldu . Sonuctada vize ve finallerde en kotu 85 alarak bitirdim . Ayrica artik devamsizlik saati de artmis ve gecme notu dusurulmus sanirim . Korkmani gerektircek hicbir sey yok .
    Bölüm neydi sizin
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi sağolasın tekrardan yazdığın için sanada söylemiştim daha öncesinden temel olmadığı için çekiniyorum. Bugun bir arkadasımla görüştüm radyo sinema tv bölümü b den başlayıp geçmiş hazırlığı kolay diyor. Benim bölümle aynı mı ingilizcesi sormadım kolay olanmıdır acaba?
    senin ticari bilimler fakültesi oluyor. Arkadaşın galiba biraz daha kolay bir ingilizce görmüş. Ama merak etme, genelde oluşan fark A kurunda oluyor. Çünkü A kurunda "esp" adı altında fakültene yönelik terimler vs. görüyorsun. Zorlarsa sadece A kuru seni zorlar, biraz ezber yapman gerekiyor. Ama dediğim gibi gözünü korkutmasın. Yeditepede karar verir ve olursa ben de sana yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yeditepe olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsun arkadaslar buyuk ıhtımal yedıtepeyı tercıh edıcem gibi evime daha yakın kampus eğitim daha iyi tek problem ing onuda çalışarak halledebilirim gibi duruyor. Ticari bilimdeki ingilizce benı hangı yonden zorlayabılır? Birde her gun kompozisyon olayları varmıs
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsun arkadaslar buyuk ıhtımal yedıtepeyı tercıh edıcem gibi evime daha yakın kampus eğitim daha iyi tek problem ing onuda çalışarak halledebilirim gibi duruyor. Ticari bilimdeki ingilizce benı hangı yonden zorlayabılır? Birde her gun kompozisyon olayları varmıs
    Kompozisyonu geç uyduruk şeyler yazıyor herkes. Ticari bilimler fakültesi için göreceğin Esp dersindeki kelimeler zorlar en fazla. Uzaktan zor gibi geliyor kulağa ama merak etme. Halledersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kompozisyonu geç uyduruk şeyler yazıyor herkes. Ticari bilimler fakültesi için göreceğin Esp dersindeki kelimeler zorlar en fazla. Uzaktan zor gibi geliyor kulağa ama merak etme. Halledersin
    Umsrım abi valla cok gaz verdınız techturkey ailesı olarak faydalı oldu konu acmam gaza geldım bi pm gönderıyorum abı bakarsan sevınırım
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yardımcı olabilirim istersen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel gel yeditepe iyidir. halledersin her türlü hazırlıgı da dert etme

emrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de beykentte okuyorum.Hazirlik kolay 2010 girislilerde pek kalan tanimiyorum.Kampus ortami vs. seviyosan yeditepeyi tercih et.Zamaninda tuttugu halde sirf daha yakin diye Beykenti uste yazdim.Bazen pisman olmuyo degilim.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana tavsiyem, şimdiden ingilizce kurslarına gitmen. tabi öss stresi falan bittikten sonra yazın onunla kim uğraşıcak, ama şimdiden gidersen kafadan 1 kur atlarsın. yada bir tane ielts sınavına git, durumunu gör.mevcut durumunla 5.5 yada 6 alabilirsen, pek zorlanmadan bitirirsin hazırlığı. ama 4.5-5 alırsan, zorlanma olasılığın yüksek

dip not: sabancının hazırlığından çok ciddi çeken biri olarak konuşuyorum
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana tavsiyem, şimdiden ingilizce kurslarına gitmen. tabi öss stresi falan bittikten sonra yazın onunla kim uğraşıcak, ama şimdiden gidersen kafadan 1 kur atlarsın. yada bir tane ielts sınavına git, durumunu gör.mevcut durumunla 5.5 yada 6 alabilirsen, pek zorlanmadan bitirirsin hazırlığı. ama 4.5-5 alırsan, zorlanma olasılığın yüksek

dip not: sabancının hazırlığından çok ciddi çeken biri olarak konuşuyorum
    Valla su an ingilizce kursuna başlamam imkansız ağustosun başında tatile gidicem zaten. Döndüğüm zamanda vakit kalmıyor. İelts sınavından bişey alıcağımı zannetmiyorum cunku hiç temelim yok anadolu mezunuyum ama uyuyarak ingilizcey geçen bir öğrenciyim
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkayyy , çikita kovalamazsan alırsın hazırlıgı, kovalarsan da hazırlık seni alır : )))

Ben ünideyken kız arkadaşımı okula bile yollamıyordum, deli gibi geziyorduk,raporlar vs bilmem neler..

Ona ragmen 6 ayda hazırlık atladı. Sadece anadolu lisesi çıkışlıydı.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani temelin yoksa seni intermediate seviyesinde görmüyolar ki begginer dan başlıyorsun bence hazirlik çok zor değil kişiye göre değişebilir tabii ki. Anadolu yakasinda isen yeditepeyi öneririm. çünkü bir yerden sonra anlıyorsun ki en güzel okul eve yakın okul

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben 2002 de yeditepe'ye girdim, anadolu lisesi mezunuydum seviye belirleme sınavında b kurundan basladım, bana ciddi sekilde katkısı oldu hazırlıgın. Yazma okuma anlama guzel seyler ogrendim ayrıca ben muhendislik ogrencisi oldugum icin teknik ingilizce vs.. konularında cok sey ogrendim. Bazı arkadaslar hic calısmayıp, surekli kalıp, hazırlıgın zor oldıugundan yakınıyorlardı. Aslında zor degilde disiplinliydi, duzenli calısma istiyordu. Su an ne durumda bilmiyorum ama benim zamanımdaki gibi ise bence Yeditepe'ye git.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tesekkur ederim cevaplarınız için bugun beykentteydim okulu inceledim çevresi dışında fena değil güzel okul ancak bir yeditepe değil yol uzak kartalda oturuyorum 1.30 saate gittim. Yeditepe arabayla evimden 10 dk. Yarında yeditepeye gidicem maddi olarak biraz daha pahalı ancak yol parası v.s aynıya gelicek gibi.

Sizleride söyledigi gibi genel olarak çalışmayanlar zor zor v.s diyip duruyorlarmış bir kaç arkadasımla konustum. Düzenli çalışılınca yapılabilir diyor herkes. Açıkcası böyle güzel söylemler bana güç verdi. Neden bende yapamayım dedim

Forumdan öncelikle yardımcı olan aybars abi ve 63owen63 mehmet abiye cok tesekkur ederim yarın yeditepeye gidip görüşücem ve son kararı vericem.Yinede okuyan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim. Tekrardan herkese teşekkür ederim
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaslar tesekkur ederim cevaplarınız için bugun beykentteydim okulu inceledim çevresi dışında fena değil güzel okul ancak bir yeditepe değil yol uzak kartalda oturuyorum 1.30 saate gittim. Yeditepe arabayla evimden 10 dk. Yarında yeditepeye gidicem maddi olarak biraz daha pahalı ancak yol parası v.s aynıya gelicek gibi.

Sizleride söyledigi gibi genel olarak çalışmayanlar zor zor v.s diyip duruyorlarmış bir kaç arkadasımla konustum. Düzenli çalışılınca yapılabilir diyor herkes. Açıkcası böyle güzel söylemler bana güç verdi. Neden bende yapamayım dedim

Forumdan öncelikle yardımcı olan aybars abi ve 63owen63 mehmet abiye cok tesekkur ederim yarın yeditepeye gidip görüşücem ve son kararı vericem.Yinede okuyan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim. Tekrardan herkese teşekkür ederim
    eee dedim ben sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee dedim ben sana
    Hahaha abi öyle ya yinede tam karar vermiş değilim yarın kararlaştırıcam
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)