Amk diyorum daha ne diyeyim ayiptir ya zararlari yine biz oduyoruz anasini satim.sokayim su tas atan saga sola saldiran o cocuklarina ben
Printable View
Amk diyorum daha ne diyeyim ayiptir ya zararlari yine biz oduyoruz anasini satim.sokayim su tas atan saga sola saldiran o cocuklarina ben
biz ampule oy verdik bize bedava mı zannediyolar amk evlatları ya şu mübarek aylarda insanları çok sınıyolar
Amk bu kadar cahil seçmen olursa böyle olmaya devam eder.
Yoksul kesim hayatında araba mı görmüş, ona ne ; ha zam gelmiş ha gelmemiş. Benzinle işi ne.
herkez sövüyor,o vermedi bu vermedi kim verdi bunlara bu oyları? hele o oy veripte ağlayanlar varsa onlara hiç bişey demiyorum daha beter olsunlar... müstehak daha bitmedi hele bi seçimleri kazanırsa tekrar ozaman ne halt edicez ben onu düşünüyorum...
bunlara oy verıp aglayan okadar cok adam varkı ama yıne secım oldugunda yıne oy verıcekler
ulan cebimizi sömürdünüz senelerce bi kulağımızın arkası kaldı onuda alıyorsunuz amk yetteeeer lann
100 lıralık benzının 72 lırası vergi :D
5 olmaz 10 yap pampa.
Devletin bana doğum günü hediyesi bu demek :icon13:
Benzin dolarla satılsın artıkta rahatça alalım. litreye 5 dolar iyidir bu az :cool:
memleket iyeyee gidiyeee :D
Söylenecek söz yok... Branda alıyorum, arabayı kapatıyorum, daha da zor binerim bu fiyatlarla... Yazık ya, hakikaten yazık...
10 TL yapsınlar yine %50 ile gelicektir eminim yeter ki kömür ve makarnayı dağıtsınlar
yemin ediyorum performans arabası bakıyodum bi haftadır ne performası ya bizim ülkeye lüks dizel spec devam
eylem yapalım arkadaş karşı çıkmak lazım bence bu ne be