günlük 40 000 TL olursa zaten aylık 1 200 000 TL ediyor![]()
Çiftçiye mazotun 1.5 tl olucağına inanmayan kişiler, ufacık geniş düşünsünler bu ülkede teknesi olanlar yıllardan beri mazotu kaçtan alıyorlar ???
74 model sehpa...
Beyaz Saray'ın elektrik faturasının 186.000$ olduğunu okumuştum bir yerde.
Biz bazen şansımızı çok zorluyoruz. İki şerit çizgisi ortasında gidemeyen adamlardan geniş düşünmesini falan istiyoruz. Yazık valla
Dün gece bir sokak röportajı izledim de pazarda birisi herşey çok pahalı vs derdini anlatırken bir teyzenin arkadan haykırışını duyunca cidden dayanamadım gösterirlerse diye tv yi kapatıp uyudum.
Karalamayın karalamayın başımızdakine zarar veremezsiniz biz buradayız, herşey çok ucuz herşey çok güzel yalan söylemeyin diye bağırıyordu... Yorumsuz...![]()
patatesler nevşehir de mağaralarda saklanıyor sebze meyve toplamıyor çürümeye bırakılıyor sırf ucuz yemeyelim diye
Sonra bunlara oy verip fakirlikten şikayet edenlere üzüleyim istiyorlar. Ne üzülücem ya! İşe bak hem oy veriyosun hem düdükleniyosun. Fantazi dünyaları çok geniş.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yazıyorum yazıyorum siliyorum en iyisi yazmamak ama dayanılmıyor
Gerçekten ciddi ciddi asgari ücret kazanıpta azıcık emekli maaşı alıpta ülkeden memnun olanlar var
Adam hayatında köyün dışına çıkmamış heeey duble yollar var diyor
Adam hayatında İstanbul a gelmemiş 3.köprü havaalanı projesine mitingte alkış tutuyor..
Sonra ülkeden bişeyler bekliyoruz
Safmıyız neyiz..
Ben hukumetten cok memnunum bence daha fazlasi lazim eve kadar giripbi sey yapmalari lasimmm mesala hali userinde alkolsuz bi seyler icerkene harsadanak...
bende yazıp yazıp siliyorum. allah ıslah etsin onları. zaten ortası yok bu akepeye oy verenin. ya en dipte olan temel yaşam gereksinimlerini bile karşılayamayan gelir düzeyi çok düşük vatandaş oy veriyor , ya da din iman ayağına zengin olmuş üçkağıtçı akepe yaltakçıları oy veriyor bunlara. bir kısmı harbiden saf , bir kısmı da haracının , yolunun peşinde olan tayfa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)