Bu ülkeden bi cacık olmaz ne hak var ne hukuk hakkını arasan suclusun aramassan ezerler yazık halimize ..
Printable View
Bu ülkeden bi cacık olmaz ne hak var ne hukuk hakkını arasan suclusun aramassan ezerler yazık halimize ..
Cunku benzin fiyatlari daha az degisiyor borsada,o daha fazla dusseydi,oda inerdi.
Motorin cokk oynak.
Buarada bakan canli yayinda,adam soruyor,akaryakit fiyatlarinda vergi indirimi dusunuyormusunuz?
Okuz cevapliyor;2012 9.ayindan beri vergiye zam yapmiyoruz ama enflasyon %30 artti 3 yilda. Aslinda indirim yaptik!
Bunlar %50 oy aliyor! Bre cahil;enflasyon maliyeti vergiye mi konur? E ozaman vergiyide enflasyona bagliyalim!
Diyor ki;memura zamlar yapiyoruz,ogretmenler aliyoruz,devletin gideri cok...!!
Kafaya bak arkadas!!
dolar oldu 2.94 tl. petrol varil fiyatı şu an 30$ daha ne kadar fiyatı düşürmicekler benzini bu kadar salak bir sistem hayatımda görmedim. mazot dünya kadar düştü toplu taşımaya da zam yaptılar 2-3 gün önce.
Ankara'da toplu taşımaya zam geldi.Neye dayanarak zam geldi çok merak ediyorum.Akaryakıt fiyatları dipte.Otobüslerin çoğu cng'li.Ama zam geliyor..Milleti eşşek yerine koyuyorlar..
Mesela herhangi birimiz vergiler yüzünden arabamızı trafikten çekip kullanmaya devam etsek vergi kaçakçısımı oluyoruz?
İİİymiş yönetim bizi vergi adı altında "soyarken" iyi, biz bişey yapınca "vergi kaçakçısı" oluyoruz.
Edit:
Biraz önce kanallarda a haber denk geldi, biraz bakayım şu ........ kanalına dedim.
Öyle bir anlatıyorlarki sanki dünyada benzin 20 bizde 4,5 lira.
%100 milli olma yolunda ilerliyomuşuz falan, %100 milli olmak derken üretimden bahsetmiyorlardı galiba :)
Mazota gece yine zam varmıs sanirim
Zam haberlerını 2-3 gun once verıyordum ama ne faydası var nede zararı. Sıradan vatandas gıbı ızlemeye devam...
*****,yukardakıler ıcın sadece kaz gorunuyoruz.
TÜRKİYE Benzin litre fiyatı: 1.38 DOLAR
HONG KONG Benzin litre fiyatı: 1.82 DOLAR
HOLLANDA Benzin litre fiyatı: 1.67 DOLAR
NORVEÇ Benzin litre fiyatı: 1.63 DOLAR
MONAKO Benzin litre fiyatı: 1.58 DOLAR
DANİMARKA Benzin litre fiyatı: 1.57 DOLAR
İTALYA Benzin litre fiyatı: 1.56 DOLAR
İSRAİL Benzin litre fiyatı: 1.52 DOLAR
YUNANİSTAN Benzin litre fiyatı: 1.51 DOLAR
İSVEÇ Benzin litre fiyatı: 1.49 DOLAR
PORTEKİZ Benzin litre fiyatı: 1.49 DOLAR
İNGİLTERE Benzin litre fiyatı: 1.48 DOLAR
İZLANDA Benzin litre fiyatı: 1.48 DOLAR
SAN MARİNO Benzin litre fiyatı: 1.47 DOLAR
FİNLANDİYA Benzin litre fiyatı: 1.47 DOLAR
MALTA Benzin litre fiyatı: 1.43 DOLAR
FRANSA Benzin litre fiyatı: 1.40 DOLAR
DEMOKRATİK KONGO Benzin litre fiyatı: 1.40 DOLAR
Yanisi bizim buyuk devletler cekemiyor.. 3.kopruyu ve 3. Havalimanimizi kiskaniyorlar..
Fransa Asgari ücret: 23,837 Dolar (Yıllık) Yani aylık 1986 Dolar=1418 litre yakıt
TR Asgari ücret aylık: 447 Dolar= 323 litre yakıt
En sevmediğim düz hesap bakkal hesabı ama bu listeyi paylaştığınızdan böyle basit bir hesapla anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum
yine geldi ............................
allahım bakan kör olmak ne kötü şeydir.cahillik ne kötü şeydir.
a haber izleyenler nasılda belli oluyor :D
dogru dayım, 10 lira olsun fakir zengin belli olsun ne eksiğimiz var diğer ülkelerden bizde daha fazla olsun!11!!!!1!!!11
Ulkenin yarisi 50 liralik aliyor, koymaz.
bizde benzin pahalı değil
sorun ücretlerin düşük olması
mesala asgari ücretimiz çok düşük diğer emsal ülkelere avrupa ya göre