ne bitmez yolmuş yahu yola devam demekten bıkmadılar
Printable View
ne bitmez yolmuş yahu yola devam demekten bıkmadılar
izmirde minibüse binmek istedim. önümdeki bindi bende binicektim abi arkadan gelene bin ayakta yolcu yasak dedi almadı. bir sonrakinde yer vardı ona bindim.
ayakta yolcu yasak oluncada sefer sayıları çoğalmış sanırsam hemen peşinden boş olanı geldi.
izmirde bu yasağa uyulduğunu gördüğümde şaşırmıştım. çünkü aynı yasak istanbulda da var ancak kurala uyan 1 tane araç görmedim bu güne kadar.
32 sayfa olmuş hiç bir eylem yok..
çözüm anarşi beyler kesin bilgi yayalım :)
farkettiğim bir şey var genelde lpg pompasına yanaştığım için gözlem şansım oluyor.bmw de gelse şahinde gelse 20-30 liralık gaz alıyor gidiyor.ben enayi gibi depoyu full doldurturken 2-3 araba benden sonra gelip çıkıp gitmiş oluyor.Millette biraz kıpırdanma var yani.LPG bizim tek umudumuzdu bir yerden sonra vatandaş patlar diye düşünüyorum.
Ayrıca hükümetin düşmesini isteyen çevreler bir kaç ay yada sene bu tür ekonomik krizlere katlanmak zorunda düzen bozulacak yeni adamlar gelecek derken toparlanmak uzun sürer.Hiç birşey 4 4 lük olmaz..bir şeyler isterken bir şeylerdende taviz vermek gerektiğini düşünüyorum.Bknz. iç karışıklıkla yöneticilerini düşüren ülkelerin durumu.
arkadaşlar zam yapıyoruz diye kusura bakmayın. imamhatip yaptırcaz onun için zam yapıyoruz. paralarınız boşa gitmiyor. namaz abdest ve imam hatip masraflarımıza kullanıyoruz allah razı olsun milletimizden.
yarın 7 de eylem var taksim de istanbulda olsam bi çarşafa pankartımı hazırlar çıkardım yiyeceğimiz altı üstü cop biber gazı.. onu yemeden zaten kazanım olmuyor..
gelsene diyen arkadaşlar var ama ertesi gün nikahım var sansımı s...
sokak haricinde ihç bir yerden çözüm gelmez artık ülkede ki tüm kurumlar meşruiyetini yitirmiş durumda HALK hariç..
şuan Hakkari deyim
haftada en az 1 2 defa yürüyüş oluyor ve kesinlikle arbede vs olmuyor her türlü hakları için yürüyorlar emin olun
Savaş için ayrılan bütçeden tutun yapılan yolsuzluklara ..ögretmenlerin haksızlıklarına.. doktorların çalışma şartlarına..kadına couga şiddet tecavuze... her türden insan kurum kuruluş açıklamasını yapıyor yürüyor ..
bugun istifa hükümet Tayyip yeter diye güzel bir yürüyüş yapıldı...
şuan burada olan üye arkadaşlar varsa tanışmak sohbet etmek isterim
bir kaç gün sonra Adana da olucam orda da yapılacak her türlü birlikteligin içersinde olmaktan onur duyarım...
İlla hak almak için can yakmak gerekiyor...
kimsenin canını yakmicaksın sen senin biraz canın yanacak ama bu iş böle
bugün şilide sokak eylemleri bir öğrenci/vekil çıkarttı ortaya
senin benim gibi birisi
tabi burada güney amerikanın siyasi geçmişi birikmişi ile türkiyeninkini kıyaslayamayız
biz ilk defa haziran hareketiyle toplu bir sokak hareketi yaşadık
ama bu devam ediyor edecekte sadece artık konuşmak yerine sokağa çıkma vakti
''adaletin bittiği yerde anarşi başlar''
anarşi tabi çoğunluğun bildiği sandığı kırıp dökmek değildir o provokasyondur :)
anarşi sivil itaatsizliktir ,bürokrasiyi-hiyerarşiyi, görmezden gelmektir kendi kurallarını uygulamaktır..
taksim halkındır ve o halk taksime çıkacaktır..
kutuya benzinmi koysak napsak.
miting yapmak lazım yakıcaksın köprüde 2 tane tır :))
bu gece de mazota zam varmıs
Mazota kesin zam var mı acaba? internetten baktımda mazotla ilgili bişey bulamadım
mESAJ gelmedi bize opetten henüz
biz araba alana kadar 10 tl olcak benzin
Mazota 12-13 kurus arasi zam var aq,ilgilenenler onlemini alsin...