Seni bu dertten kurtarmak için yakında 5.50 yaparlar. Hepimiz rahat olalım olaylar kontrol altında.
gloryhole'un çapı kaç oldu ? pi'yi 3 mü alalım 5 mi :D
Printable View
bunu sen,ben biliyoruz.piyasada bunun hesabını yapamayan çok insan var.
havalar soğudu yarın bugün motorada binmem
zaten şehir içi aracıda çok kullanmıyorum.
toplu taşıma candır...sattığım ürünede çakarım zammı ohh.
300 odalı yazlık saray yapılıyor,çok para lazım çok.
Abi atomu parçalamadık ki çok basit bir denklem , bir malın maliyeti artarsa fiyatı da artar.
Adam asgari ücret alıyor geçen seneden bu seneye alım gücü belki %15+ düştü. Ama hala sokaklarda çok şükür diyen insan dolu. tamam biz de şükrediyoruz ama bu vurdumduymazlık veni kahrediyor.
En azında düşün de ki kardeşim adam benim sayemde orada o kral ben köle neden bu haldeyim. Ama yok yaşasın varolsun modunda herkes.
Devleti temsil edenler elbette iyi şartlarda olsun gözümüz yok ama halk da asgari bir seviyede yaşasın.
usta küçük bir örnek vereyim.adam 29 ekimde face.sine şunu yazmış.
atam oguzhan
liderim tayip
bu sabah bu malo ile karşılaştım.
oğuzhan kim diyorum.mal mal bakıyor.
tayip kim o tayyip olmasın diyorum gene mal mal bakıyor.
sen buna samanıda anlatsan,mtv de anlatsan,mazot zammınıda anlatsan,sarayın aylık masrafınıda anlatsan boş...mal gelmiş mal gidiyor.
Arkadaşlar yakıt kullanan kimin hoşuna gider artış, ancak birkaç ay öncesine dek 44-46 dolarlarda olan varil fiyatının çok kısa sürede 60 dolarlara gelmesi, daha 2 hafta önce 3.41 lere kadar gerileyen dolar fiyatının bukadar kısa sürede 3.82 lere çıkmasını izleyipte Pompa fiyatlarına zam gelmesini ilginç bulabilmek daha ilginç.
yalnız devlete bayılıyorum ha.Çok cool değil mi?
Adamlar sübliminal bir şekilde düzenli olarak fakirler ölsün,fakirsen binme yrraaam diyor.Bu kadar samimi ve komik devlet hangi ülkede var.Cıkcıkcık hiç yaranılmıyo sizede ha
Müstehak mı? Bence müstehak :)
10 tl olsun zengin fakir belli olsun
Bu durumdan ben de sonuna kadar rahatsızım ve her zam haberinde keyfim kaçıyor. Fakat şöyle bir durum var, doların yükselmesi bu kadar problem değilken akaryakıt yükselince neden herkes protesto muhabbetine giriyor? Benzine ya da mazota gelen zam dövizdeki artışın sadece bir sonucu. Dövizin yükselmesi demek ülkedeki her şeyin değerinin düşmesi demek. Evet saray harcamaları örtülü ödenekler vs diye bir sürü konuşmalar yapabiliriz ama devlet para harcamasın hiç diyelim, bu siyasi tutumuyla zaten Türk lirasının değeri düşecek. Biraz daha dış çerçeveden bakmak gerek olaya.
Toplu taşımada çözüm değil ki , sabah iş-okul saatlerinde binmek imkansız . öğlen saatleri kullanılırsa kullanılır çünkü araçla çıksan benzini , park parası vs şahsen ben kendimi kötü hissediyorum, boşa atmış gibi .Ulaşım İstanbul da en büyük sorun bence kendi evimin önüne parkedemez oldum arabayı kaldırıma çıkarıyorum adam gelip dibine 0 yanaşıyor çıkamıyosun, arka bahçeye indiriyorum çıkışa koyuyor akşam , sabah araki bulasın ve hala her yer inşaat nereye kadar böyle devam edebilir acaba.
Açılım ayağına doğuyu pkkya bırakınca tepki vermedi bizim millet ama benzin 5.5 vergilere geçirmece, cam filmine yasak gelince tepki gösteriyor :) illa kıçına bişeyler girince bizim millet ayaklanıyor
varil fiyatı 110 dolar iken yakıt daha ucuz değilmiydi , aradaki 50 doları kur farkına sayabilirsiniz şuandaki rakam abest
Bu gün sabah eurodizel ı opet ten 4,99 aldım. 1 krs un lafı mı olur?
Antalya Konyaaltı Shell
Vpower 5,57 TL
Vpower dizel 5,09 TL
1 günlük işe geliş maliyetim
Ümraniye-Maslak 27km
Git gel ortalama yakıt 10lt den 30 TL yakıt
Köprü ücreti 7 TL
Otopark tam gün 25 TL etti 62 TL. Maşallah nazar değmesin
Şerefsizler ya bir şey demiyorum
Akaryakıt yukselınce neden mi herkes protesto edıyor?
Sebebı acık; dovızın yukselmesı ılk akaryakıtı vurur ve 3 gun ıcerısınde zam yapılır. Yanı halkın cebıne dırek yansır...
Ama ekmege,yıyecege zam bu kadar hızlı olmaz. 1-2 aydan fazla alır.
Suan akaryakıta gelen zammın sebebı petrol ve dovızın yukselmesı. Yanı hukumetın sucu yok demek yavs-ak lık olur.
Ok petrol kısmına katılırım ama dovız neden bu kadar fırladı? Daha gecen sene hemde darbeden sonra 3 liraydı,darbe oncesını soylemıyorum bıle... Ekonomı ve ulke bu kadar kotu yonetılırse olacagı bu. Eskıden bu devaluasyonlar hukumet degıstırırdı....
dışarda gezemez olduk vergisi sigortası derken geçirdikçe geçiriyorlar !!
Arabaya binip gezmek degil de böyle devam ederse ülkede yaşamak,nefes almak lüks hayat yaşamak anlamına gelecek...
Bunu yazdiginiz gun lpg almaya gittim. 7 kurus zam geliyormus dedim yok oyle bi haber abi demisti pompaci. Bugun yine gittim abi nerden aldin haberi ya kac gun once diye sordu. Var bizim de bilgi kaynaklarimiz diye sayenizde havamizi da attik :) bi de pecete hediye etti yine haber alirsan soyle abi diyerekten :)
Lpg gelmeden önceki zamanlarda bile benzin canavarı Tofaşlara bu kadar hesap yapmadan binebılıyordu bu millet yanlış mı hatırlıyorum :)
ben bir tane akplinin şu anki yakıt döviz rakamlarını protesto ettiğini grömedim çevrenizde oldu mu?
Tuzla’da akaryakıt tankerinin patlama anı - Son Dakika Guncel Haberler
Gitti 60 ton benzin :(.....
Mal sahibi eski çalıştığım istasyonun arsa sahibi. Topraklama yapılmaması, cep telefonu kullanılması vs bir sürü etken var. Basit iş sanılıyor ama dikkat çok önemli. Menhollerden sızan benzin buharıda etki yapar. Ben önlemimi alıyordum daha çok dikkat edeceğim.
Yakınında shell de var Allah korumuş büyük bir facia olabilirdi tuzlada
Artik zam gelicegi gun yazan arkadaslarimiz var,onlarida es gecmeyin lutfen. Ayip olur onlara...
Bu sayede yuzlerce bayime para kazandiriyorum. Hatta dun 9'aylik raporlari tartistigimiz yon kur toplantisinda bayilerimin ortalama stok kazanci 103.000 tl olmus. Sadece benden aldiklari zam haberinin ortalamasi.270 kazanan da var 57 kazananda....
Ama hala zam haberi yazan arkadaslarimi es gecme.
Hepsi godoman zengin olduğu için 10 lira olsun trafikten bir yere gidemiyoruz diyorlar
Mesela iş yerinde koyu akpli arkadaş var lineaya biniyor 2.5 gazi maaşı 2.5 memur maaşı artı askere gitmeden önce kombi işlerine bakıyormuş aylık 8 9 bin civarında kazancı var onun yorumu böyle :)
Hala trafik var diyorlar