http://finans.mynet.com/haber/detay/...-furyasi/97963
motorin 11 , benzin 7 kuruş
Printable View
http://finans.mynet.com/haber/detay/...-furyasi/97963
motorin 11 , benzin 7 kuruş
LPG'yi geçen hafta 2,14'e alıyordum şimdi 2,30 civarı. Zam mı geçti yoksa istasyona göre fark mı var? Bilgisi olan?
Kırklareline gidicem..
motorin 10
benzin 8 kuruş opet
Benzindeki 7 kuruş indirimden sonra İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.40 TL'den 4.33 TL seviyelerine indi. 11 kuruşluk motorin indiriminden sonra İstanbul'da 3.93 TL'den 3.82 TL seviyelerine, Ankara'da 3.97 TL seviyelerinden 9.86 TL seviyelerine düştü.
İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Berkan aldınmı bızım lukoilden Benzin hiç ? 4.13 olacak kart ile bu gece orada çünkü ?
İzmir bornova da 100 tl lik mazot alırsan litresi 3.69 veriyorlar indirim geldikçe düşüyor tavsiye ederim
Bornova Özkanlar BP
valla babamda f30 a lukoilden alıyor baya uzun zamandır, ama nedir nasıldır dersen fikrim yok kullanmıyorm hiç onunkini :D ekstra bir tüketim oluyor onun dısındaaz gitme falan olsa babam direk bırakırdı hiç ole olumsuz birşey demedi. suana kadarda sorun olmadıgna göre bence deneme için 2-3 depo sans tanınabilir aradaki fark ufak değil zaten.
tuketım farkı oluyor derken ? zaten ucuz dıye alıyoruz bırda fazla yakmasına sebep olursa ne anlam kalır :D
heh tamam şimdi oldu, babaya guvenıyorum ozaman. iş çıkışı gidiym bi kart çıkartıym haydi bismillah :D
Benzin ve mazot yine düşüyomuş ya laa :D
12.12.2014 tarihinden geçerli Motorinde %3 (11 Krş) Benzinde %2 (8 Krş) indirim olmuştur. :)
arif e benden bi çeyrek :D :D
sirk gibi ülke
Lukoilin indirim veren kartı hangisi ? 4 farklı kart var hangisi anlamadım.
sabah 4.33 den aldım Total den
3,81 mazot
100TL benzin yarım depo yaptı yüzüme bir mutluluk geldi
10 Aralık Ankara'ya gittim depoyu doldurdum mazot 3.93TL.. 2 gün sonra dönerken yolda doldurdum 3,81 :S
Aynen indirimi 1 saatle kacirdim bende :(
akşam istanbul yolu ayaş kavsağı dönüşündeki opetden mazotu 3,89 a aldım... gercekten yukarda yazan arkadaşlar gibi insanda istem dışı mutluluk yaratıyor aynı paraya deponun daha fazla dolması :D :D :D
bu gece benzinde 6 kuruş indirim varmış. :)
Evimin karşısındaki totalde 3,70 Dizel :) Adana-Mersin yolu üzeri 3,55'e kadar var. Yok böyle bir mutluluk :D
konuya guncel cekıyorsunuz merak edıp bakıyoruz cıdden var mı ındırım:D
vaaay be ülkemin durumuna bak ınsanlar litresini yaklasık 2 dolara aldıkları yakıtla mutlu oluyorlar
bizi bu hale getirenler utansın ne deyim
Geçen hafta 4.26 dan aldım benzıni
Aytemiz . her persembe 10 kurus daha ındırıyor adamlar halk gunu yaptılar :D
Brent petrol %5 dustu 6 kurus nedir ayip ya.
yarını bekleyelim mi :) sanki tonlarca alıyoruz, ufak tefek indirimlerle olacak iş değil. akaryakıt üzerindeki ağır vergi yükünün hafifletilmesi gerekli bence.
Bu aralar 4.4 range lere bakıyorum :D
Dolar hızlı yükseliyor, zam gelirse şaşırmayın
lpg zammı geldi yahu 2.10dan alıyodum 1-2 hafta önce su aralar 2.20-2.25 arası geziyor.
benzin dizel cok takip etmediğimden indirimi cok farkedemedim ama lpg fiyatı cok değişken
benzin zammı ve indirimi facemden ve burdan bilgilendiriyorum arkadaşlar :)
Hadımkoy yolu po dan 2.08 den alıyorum lpgyı