Shellin kendi istasyonuna gitmistik, ankarada rekabet olan bolgelerde 1.99dan, olmayan yerlerde 2.09dan sattiklarini soylemislerdi shellin kendi istasyonlarinda(bayiler serbest)
Printable View
Shellin kendi istasyonuna gitmistik, ankarada rekabet olan bolgelerde 1.99dan, olmayan yerlerde 2.09dan sattiklarini soylemislerdi shellin kendi istasyonlarinda(bayiler serbest)
Gecen bende onu fark ettim
1.99 icinde biraz hava olabilir diye dusunmedim değil:)
Lpgli araç kullanırken Aytemiz'den alırdım hep, hiç patırtı kütürtü yapmamıştı, başka kullanıp memnun kalan var mı ?
abi bu 95 +nitro dedikleri 97 oktan değil dimi? shell'lerdeki?
bir de bizim uçaklardan drain yapıyoruz her uçuşta bir miktar artıyor, onlardan biraz depoya koysak zararı olur mu. sanırım onlar 110-130 oktan arası oluyor. tabiki böyle birşey yapacağımdan değil de merak ettiğimden soruyorum.
95+ oktan bildiğim kadarıyla 95. küsürlere denk geliyor ethanol karışımı ile. 97 oktan değil kesinlikle.
valla forumdan biri zamanında lpglerin hepsinin aynı olduğunu söylemişti, o gün bugün öyle düşünüyorum. ama hiç araştırmadım bilgimde yok açıkçası.
Lpg de aynı degıl ancak cogunlukla aynı.
Lpg nın menseıı bellı ıse sorun yok,ancak otogaz ve tuplu lpg nın,ozellıkle mart sonuna kadar farklı olması gerek. Buna dıkkat etmeyen sırket cok fazla.
Fıyatı ucuzdan alın 1 depo. Km sıfırlayın. Cekıse ve menzıle bakın. Baktınız sorun yok,yallah tazyık...
1,94 ıstanbul en ucuzu.
Malesef rekabet cok,ınsanlar fıyat dususu ıle musterı cekıceklerını sanıyorlar. Kımse hızmetıyle on plana cıkmak ıstemıyor.
Ceplerındekı parayı musterılere dagıtıyorlar.
Bu mazottada var... Benzınede sıcradı...
Class cevizli minübüs yolu 1.89 dan karınca gibi işliyor :)
Class gaz :)
Neler yazarım onlar ıcın. Kullanın,memnun kalırsanız devam edın acık kaldıgı surece....
Bi kere kullandım,menzil takip etmedim fakat çekişte bi düşüklük hissetmedim.
Bildikleriniz son kullanıcıyı etkileyecek şeyler ise söyleyin önünden geçmeyelim bir daha :)
Her yerden gaz alırlar. Oyuzden bırsey dıyemem. Menzıl ve cekısı kontrol ederek devam.Vergı ıle ılgılı ıyıdırler,otv'nın nımetlerınden cokk faydalanırlar.
Ayrıntı ancak bu kadar verebılırım,sen anla ıste....
Esim eskiden class otomasyon sistemlerinde çalışıyordu. Ağır kaçakçılıkları var diyordu ofise değişik değişik tipler geliyormuş.
Aytemiz seviyorum ben eve yakın bi istasyon var gaz 1.99 benzin 3.99 motorin hatırlamıyorum.Bir sıkıntı görmedim.
Benzıne zam beklentım var yarın.
Ucuz mazot vs satan yerlerı basıt kontrolle anlıyabılırsınız.mal duzgun mu degıl mı dıye....
Ertesı gunde mazota gelır....
nasıl anlıcaz ben mesela lukoilin mazotu merak ediyorum
Murat Hocam bp istasyonlara yakıtı biz veriyoruz(genel merkez müdürlük) akaryakıt analist uzman müdürüm her daim yanımda 97 oktanı kaldıralı 1 yılı aşkın zaman oldu 95 veriyoruz tüm istasyonlara shell de keza öyle loglarda shell benzini retart veriyor yalnız sanırım nitro katkısından olabilir
BP benzinleri nasıl hem dizel hem benzin olarak kalitesi? Bir ara Total iyiydi.
Nıtro yuksek oktanlı,Bp sadece bellı baslı ıstasyonlarında,stoklara gırdıkce verıyor.
Dıger sırketler kokten kadırdı.
Yıne devletımız sagolsun! Yanlıs uygulamalar...
Ucuz mazot satan ıstasyona 5lt pet ıle gıdın,once pete doldurtun,renk normalse,devam almaya....