Ne tarafa dönersek dönelim görümüz hep arkada kalıyor :(
Printable View
Ne tarafa dönersek dönelim görümüz hep arkada kalıyor :(
Transitin depo çeyreğin üstündeydi 300 lira mazot aldı pompa son 5 lirada attı :D demek boş olsa 400 rahat görecek:cool:
Litresi 4.78'den Jet Pet den fulledim. Kaç depodur kullanıyorum ne tüketimde nede performansda bir fark yok. Bu rakamlarla BP'den alınmyor artık.
Ankara' da mazotu uyguna(iskontolu) aldığınız yer var mi?
Gimatın içinde bp var. Kendi işletiyo orası iskontolu satıyodu en son. Şu an ne durumdadır bilmiyorum ama.
Aklıma gelince söyleyim dedim
En son evde kendi biramı yapma kararı almıştım evde kendi mazotunu yapma tarifini bilen var mı :D
MALZEMELER
10 LT BİTKİSEL YAĞ
2 LT METANOL
50 GR KOSTİK
1 ADET DERECE
:D :D
BİODİZEL NASIL YAPILIR ,organik yağlardan mazot yapımı | BİLGİ GUNLUĞU
Olm yeter daha fazla büyümeyelim ya , büyüdükçe bu kahpe gavurlar oyun yapıyor bize. Biz de işimizde gücümüzde adamlar olunca "büyük oyun"'u göremiyoruz.
Gören var mı ya büyük oyunu ?
Gece siparisi çekmek için istasyona geldim . Doblo lu bir enişte pompaci ile tartışıyor 20 tl aldım bire oynamadi demiş. !!! Bunlar karilarinin yanında artıs kesiliyor.
ooo güzel yeni bir zama alışmadan ultrasex bir zam daha
Yeni bir zam haberi daha geldi.
13 kuruş motorine zam gelecekmiş.
zam gelsin umrumda bile değil burdaki ve sokaktaki evetçi fakirler otursun evinde iyi oluyor onlara. pardon afrin bizimdi yhaaaa
Bundan sonra bütün zamlara tepkim net bu şekilde...
https://i.hizliresim.com/Z9yb2Z.jpg
Ben Hep 50 TL’lik Alıyorum Diyenlere !
Hep 50 TL’lik Alınan Benzin Miktarı:
1 Ocak 2006 (2.8) :19.98 Litre
1 Ocak 2010 (3.64) :13.73 Litre
1 Ocak 2015 (4.25) :11.76 Litre
1 Ocak 2018 (5.57) : 8.98 Litre
21 Mart 2018 (5.79) :8.63 Litre
27 Mart 2018 (5.91) :8.46 Litre
Sen bugune gel...
276tl ye dolan depo bugun 345tl ye doluyor!
Aramızda destekleyen arkadaslar vardı,parmaklarınızı mı kestı bırısı? Dusuncelerınızı yazsanıza...
AĞAM BİZİMLE EĞLENiR.
arkadaşında yaptığı gibi yarım depoda fullemek psikolojik olarak iyi gelecektir :D
20 kişilik vw crafter her gün 300 tl yakmaya başladı olsun çokanomi büyüyir ağama selamlar.
Galiba bu zamlardan etkilenmemek için mazot alıp depolayacağım
hiç bir yerde protesto vs gördünüz mü?
Trump Rusyaya atar gider yapıyor biz cezasını benzin mazot zammı olarak çekiyoruz.
Ben şun net söylüyorum.
Milletin cam filmi daha önemli.
Cam filmi için ortalık karıştı yasaklanınca.
Yakıta zam üstüne zam geliyor milletin gıkı çıkmıyor.
Bu sefer bende şu düşünce oluşuyor bu kadar çok aracı trafikte görünce millet halinden memnun.
Sizce?