akaryakıt bir boğa gibi zincirinden(ötv) kurtulmayı beklıyor :D
Printable View
akaryakıt bir boğa gibi zincirinden(ötv) kurtulmayı beklıyor :D
Ben kısa vadede akaryakıta ciddi zamlar geleceğini düşünüyorum. Seçim ortamı nedeniyle hükümet benzin'e gelen zamları ÖTV den kısarak pompa fiyatlarına yansıtmadı. Ancak dün akşamdan sonra istenilen sonucun alınmasıyla ÖTV ile absorbe ettiği farkları tekrar pompaya yansıtacak çok geçmeden 6,7 - 6,8 fiyatlarına geleceğini düşünüyorum.
Hepimize Allah kolaylık versin bu fiyatlarla arabaya binmek cidden zor.
Beyler acele etmeyin 5 yıllık gang bang yakında başlayacak.
size tavsiyem bir tane at alın :D
Her gün 12 km yol katediyorum. B sınıfı ehliyette 50CC'ye kadar motor kullanmaya müsade ediyor. 1 tane alıp işe onunla gidip gelicem sanırım en temizi o.
Kışın benzin cok rahat 7 lira görürsünüz.
Orta direk şaban misali kavanozdaki zeytine ekmek banardı ya:)ben de garajda emektarı bir kaç dk çalıştırıp kurşunsuz benzin kokusunu bünyeye çekiyorum sonra stop edip şirket aracı kiliyo sümbülle devam:)
6.80 yada 7 falan tahmınlerı nasıl yapılıyor cıdden merak merak edıyorum.
Bana da ogretın de,bıraz para kazanalım....
@997TT abi senin tahminler ne yönde nasıl bi yol izleyecekler bu benzin zammı ötv konusunda?
Yiğit milleti batırmak mı istiyorsun dostum.
Bisiklet tavsiye et. Hem ekmekte obez olmayalım diye yıllar içinde 3de birine düştü gramajı. Sağlıklı yaşam için herşey.
Bu devirde 4 tekerleğe sahip motorlu taşıt alıp kullanan
Kişiler gerçekten ülke kahramanları
Onlar sayesinde emekli maaşlar ödeniyor
Külliyenin lambaları yanıp altın varaklardan taze sıkılmış portakal suları hüpletiliyor.
Yandaş firmaların kasalarına paracıklar giriyor
Delikanlı kahramanlar selam olsun
Az kaldı daha büyük zaferler sizi bekliyor
Benzin 7 Mazot 6 olunca madalya gelebilir
Mesela bugun lpy ye zam geldı ama yansıtılmayacak,otv den dusecek.
2-3 hafta ıcerısınde “feda sezonu” adı altınca gecırmeler baslayacak.
Eskiden seçim ertesi zamlar peş peşe gelirdi. Yine öyle bişey bekledim ama olmadı. Kondisyon eksikliği görüyorum iktidarda.. Bir an önce yapıştırmalılar zamları.. Ciddi istiyorum..
Murat abi nin de dediği gibi uyarılar geldi. Bütçe açığı yüzünden ÖTV mevzusu patlayacak. Ay sonu stoklu girin dediler
Sız sımdı haftaya gorun,heyytt be... vira bismıllah.
Çelik donları giyelim diyeceğim, onu bile deler bu zamlar. En iyisi kevlar falan giymek.
Yetmez ama EVET !
Alıstırarak,urkutmeden sevicekler,pardon gecırıcekler pardon ya,zam işte :)
Yapıştır gelsin be domaldım bekliyorum.
O zaman.
https://youtu.be/Q9lzImj7We4
Eger dolar 4 e duserse,petrol de 60 dolarlara seyır ederse,bır umut var....
Beyler aslan besleyen yemini düşünmez yani abartmayın hayret birşey...
1 Temmuza 80 kuruş diyorlar?
Var mıdır aslı astarı
Asla okadar ayağına sıkmaz hükümet. yayarak 2 aya 80 kuruş olurmu dersen evet olabilir. Ama tahminim şuanki olması gereken zam miktarıda 80 kuruş değildir tahmini 50 kuruşlar civarı. Tabi tahmini diyorum