minibüs caddesi bp her gün kıçım kıçım arttırıyor, her gün 2-3 kuruş artıyor, en son bu sabah 6.29du, dün sabah 6.26ydı...
Printable View
minibüs caddesi bp her gün kıçım kıçım arttırıyor, her gün 2-3 kuruş artıyor, en son bu sabah 6.29du, dün sabah 6.26ydı...
Ötv düzenlemesinden sonra devamlı zammı yapıştırıp 'ötv ile bize yansıtmıyorlar' ama en son pompaya zam yansıtılan zam geldiğinden bugüne kadar kur hep dalgalandı ve zam yapılan fiyatlardan 9-10 kuruş yukarılarda seyrederken zam yapıldığı söylendi.. Halbuki brentin fiyatı dahi kuruş bazında oynamadı... İyilik yapıyorlar yine de bizi borçlu çıkartıyorlar yahu :D
YouTube
Aynı bahçeli bir videoda kaç sefer yalan söylemiş, Behzat Ç. Harun gibi nasıl el frenini çekmiş izliyoruz..
An itibariyle benzin 2.1395 -1.21% oranında düşüşte!
Benzin canlı grafiğini bu sayfadan inceliyorum. Bakalım benzin daha ne kadar düşecek?
Benzin de emtialara bagli dusus var ama dolar sagolsun 2 gunde cok yukseldi.
Indirim mumkun degil,zaten yeni yapildi indirim.(otv oynuyor,siz hissetmiyorsunuz)
Simdilik 47krs....
Dusunun,kocaaa devlet butce yapiyor,en onemli gelir kalemi akaryakittan gelen vergiler ve onu secim yatirimi icin kaybediyorsun. Ne oluyor? Butce buyuk acik veriyor,e hukumet cepten para koymayacagina gore? Borclanmasi gerek yada ek vergiler koymasi gerek.
Bakın yaklaşık 50jrs zam gelse bile makasi kapatir ama bunca zaman verilen acigi kapamaz....
Ustune emeklilere ikramiye ve sacma sapan ek harcamalar...
Yolumuz yol degil.
Seçimden sonra mazot direk 6 benzin 7 üstüne gelecek
Bu ötv olayı uzun soluklu gidemez
6.30 Tl'den depoyu doldurdum bugun.Kosuyolu Shell istasyonu... 4 aydir arac sahibiyim litre basina 1 tl zam geldi :mad:
Olmaz önce seçim. Lafa gelince Amerika, avrupa ve israil ekonomik saldırı yapıyo, çok yoğun bir saldırı altındayız. Ama seçim vaadine gelince doların düşmesi bizim elimizde ama önce oy vermeniz lazım. Seçmen bunu anlayacak kadar eğitimli olsa %10'u geçemez bunlar.
ötv ile dengeleme olmazsa benzin 6,70'lere dayanmış olacaktı muhtemelen
Basit teorik bir soru sormak istiyorum, lütfen konu hakkında yetkili arkadaşlar cevap verebilirmi?
Göz gör göre zamlar yansıtılmadığına, gerekli zorunlu zamlar ötv den düşüldüğüne göre. Bu eylem sona erdiğinde yakıt fiyatlarında ciddi bir artış olacağını hepimiz öngörüyorsak. Şuan akaryakıt konusunda eskisi gibi karaborsacılık yapmakmı gerekir? Yani aslında kenara paramız kadar akaryakıt alıp koymak mantıklımı? esas soru bu
En guzel kazanc stokdan gelıyor zaten... yada zararından...
48lt depom full
anca bukadar stoklayabiliyorum :)
80 lt depo ile yatırım yapıcam :D
beynim durdu , 350 liraya 750 km yaptım. km de kaç kuruşa geliyor ? ya da 6.30 dan litresi 100 km de ne yakmışım ?
araç 1.2 clio 4
46 kuruş, gayet iyi bu fitlyatlarla.
46.6 kuruşa denk gelmesi lazım, atmo benzinli araç içi normal değerler zati b sınıfı benzinli araç kendilerinden beklenenden fazla yakarlar hep):
W211 fl e200 komp. depoyu fulledim 60 litre aldı yaklaşık 400 tl'ye doluyor karışık kullanımda klima açık hep 400 km gidemedim artık benzinli araç hayal oluyor
Millet lt.fiyatina bakiyoda iste mazotla benzin ayninpara diye.dizelde cokunce ortalama ziplamiyo benzinde tepetaklak oluyo mazot candir.yusek suratte lpg de sacmaliyo
300 hp olsun ama mazotlu
i8 ile,3\4 depo benzin ile 1040km yaptim. 4.1lt ortalmam var ve neredeyse hepsi şehir ici....
Bundan 1 2 sene önce fluence ze ye heves ettim 30 bin di fiyatları ortalama şimdi 55 60 olmuş hata ettik gene :)
46,67 Kuruş / KM tüketmiş. 100 Km de de 7.4 Litre tüketmiş. Aşağıdaki linkten dosyayı indirirsen ödediğin tutarı / yakıt fiyatını / yaptığın km yi yazarsna km de ne yakmışsın ve 100 km de kaç lt tüketmişsin sana gösterecek.
İndir YAKIT HESAPLAMA xlsx
@997TT
Seçim geldi çattı.
Bugün itibariyle benzin ve mazot kaç tl olmalı normalde?
Yaklasık 50 ser krs zam olmalı.
Ben araç depolarını dün fullettim. Son zamsız alılverişler bunlar
İnsanları güzel uyuttular.
Bugün nakliyeci bana ''2 aydır akaryakıta zam gelmiyor, 24 hazirandan sonra reis seçilince istikrar gelir en az 1.5 lira düşer'' diye anlatıyor.
Adamın ötv ayarlaması yapıldığından haberi yok.
Neyse yapılan ötv düzenlemesini anlattım. Adamın dediğimden bir şey anladığını sanmıyorum. ''Faiz lobisi, dış güçler seçim öncesi operasyon yapıyor, kandırıyorlar sizin gibi gençleri'' dedi.
Adama ekonomi doktorası yaptığımı söyledim. ''Her şey okuyarak olmuyor büyük resmi göremiyorsunuz'' dedi.
En baştakinden en alttakine kullandıkları kelimeler aynı. Televizyonlar iyice ezberletti bu kelimeleri insanlara.
Hahhahaha büyük resmi göremiyormuşuz :) süpermiş o bak. Ulan bunlar çok fena ya.
yakıtta son durum ne olur.
dün 5.72den fulledim.
en sevdiğim konu canlanmaya başlar artık :D
ee ne zman serbest bırakıyoruz ötvyi?
dün fulledim bunlar affetmez 10 lira filan yapar :D