Hadi tutki biz ergenliği yaşayamadık küfür ettik.sen bu yaşta daha adam olamamışsın kimi neyi savunduğunun neler olduğunun farkında değilsin
Printable View
niye boşuna ağzınızı yoruyorsunuz ki vtecdream için ? biraz mantıklı olsa böyle araya atlamazdı zaten.
akp'li bir bakanın itirafı vardı. eğitim durumu yükseldikçe oy oranımız düşüyor diye.. eğitimsiz adamlar için parmaklarınızı yormayın...
motorsiklet alın arkadaşlar en rahatı alın bir 150cc / 250cc kaliteli bir motor 2.2 den tutunda en kralı 3.5 falan yakarsınız oda en fazla.. :)
bir senede benzine yatırıcağınız paranın yarısından motorun parası çıkar :D hatta yapdığınız km ye bağlı çeyreğinden bile çıkabilir.. :) çözümü devletten beklerseniz daha nice zamlarda bu tür konular açılır çözüm gene kendimizde ancak biz bize yeteriz..
o değişkendir sürücüye bağlı o motoru çok sıkıştırıp gaz açanlar var adam altındaki 250 liği 600 lük makina sanıyor cbr250r da 3.2 de yakarsın 3.5 de yakarsın sıkıştırır tapa gaz gidersen 3.8 de yakarsın 4.5 de yakarsın. :) zaten ondan fazla yaktırabilirsende sana plaket vermeleri gerekir. :D ama uslu kullanımda insan gibi yani 3.5 civarı yakarsın şehir dışıda 3.2 civarı..
interest lobby, derim anlayan anlar :D
5 değil 25 olsun.
tüh kaçırmışım konuyu :) ben en son 4,98 de bırakmıştım bir önceki konuyu yinemi zam geldi pardon pardon günceleme geldi :)
CHP gensoru verecekmiş son benzin zamlarıyla alakalı...
Adama sorarlar bugüne kadar neredeydiniz zamcıklar diye....
Sizin gibi muhalefetin zammına :slomo: