@997TT Moil şu anda Ankara’da mazotu 30krş uyguna veriyor. Alınır mı mazotu?
Jeep 3.0crd ve gm 1.6cdti araçlarım var..
Printable View
@997TT Moil şu anda Ankara’da mazotu 30krş uyguna veriyor. Alınır mı mazotu?
Jeep 3.0crd ve gm 1.6cdti araçlarım var..
@997TT murat abi , hemoil opetin mazotunu kullanıyormuş diye bir duyum aldım. doğru mudur ? geçen gün oradan doldurdum menzilindende çekişindende memnun kalmadım desem yalan olur.
Sorun aldigi yer degil, deposuna koydugunda ki sahtekarlik.
Moil in sahibine bakin, öyle karar verin.
Memoil almazdim ben olsam.
Tüm petrol şirketleri aynı rafineriden yakıt alıyor yani çıkışta hepsi aynı hiç bir farkları yok sonrasında kendi katkılarını yada marker larını ekleyip satıyorlar diye biliyorum
Peki varmı bir duyum yakıtla alakalı?ötv karşılaması nezaman bşter?
Zaten benzin dizelden ucuz olmalı çünkü çevreyi daha az kirletiyor cazip hale getirmek için uğraşılmali ama TR de öncelik her zaman her konuda ekonomi. Çevre kirliliği vs en son düşünülecek şey burada. Yurt dışında motorin gitgide azalıyor, yakında dizel motorlar yasaklanabilir bile. Kaldı ki yeni nesil benzinli araçlar ciddi anlamda az yakıyor ve dizele göre fiyaları oldukça düşük.
Benzın cıkarma malıyetı ucuz.
Daha once de yazdım,dızel de subvanse var tr de. Halk kullanıyor dıye ama ortalık tren bacası gıbı tuten araclar ıle dolu.
Almanya bır cok eyelatte euro 6 altı tum dızeller yasaklandı mesela.
Bunlar bızlere satılacak....
Otv subvansesı bır sure devam edıcek ama merak etmeyın faturasını yıne bız odeyecegız.
Mazotta 29 krs indirim var,hayirli olsun.
Sevinmeyin be ya,otv ye eklendi :)
Kım ucuz verıyorsa toptan alımı oradan yapın.
Ankara'da 3.2x fiyatlarında pompa kalibrasyonunda sıkıntı olmadığını düşündüğünüz tavsiyeler var mıdır?
+ İstanbul yolu eryamandan merkeze doğru hareket ederken 2. Milangaz 3.27'den veriyor şu an için ve kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnunum.
- Çankaya GOP Köroğlu'nun aşağısındaki PO 3.45'den veriyor ve pompa kalibrasyonunda sıkıntı olduğuna %80 inanıyorum tavsiye etmiyorum.
Doların düşmesiyle birlikte akaryakıtta da bir indirim olur mu? İnsan bir beklenti içine giriyor :)
benzine de 35 kuruş gelmiş murat abi
Indırım tabıkı yani otv arttı.
Enerji bakanı en ucuz benzin bizde dedii...
Ağam bizimle eğlenir...
https://i.hizliresim.com/8zpQMr.jpg
Bunlar açık ara Oooororosssssssspu xxxxxx
Bunları destekleyenlerde,neyse...
Cabaşkanı dedı ko,emeklıler calısıyor ve maas alıyor,devletten de maaş alıyorlar. Ne bu cift dıkıs,bu hakka hukuka uymaz dedı!
Ulan adam gecınemıyor ve 60-70 yasında calısmak zorunda kalıyor be!
Aldıgı 1000tl maasla nasıl gecınıcek?
Bu adamı destekleyen arkadaslarım,harbi utanma yok mu? Bu soruyu sadece akp yandaşları cevaplasın ve benı aydınlatsın. Aksam aksam sınırım zıpladı
Sayin rte nin 46 yaÈ™ında emekli olup baÈ™bakanlıktan da çifte emeklilik haberi.
Emeklilikte yaşa takılanları eleştiren Erdoğan 46 yaşında emekli olmuş – Sozcu Gazetesi
Çok yüzsüz ve sahtekar gordum,hırsız ve yalaka da. Onlarda az yada çok şucluluk duygusu vardı ama bunda hıc yok....
Katılıyorum,forum yönetimine çok söylememize rağmen forumu misafire kapatmadılar hala. Herkes her şeyi rahat bir şekilde görüyor. Kapatılmıyorsa en azından bu tarz konular yasaklansın ve kapatılsın . Hepimiz iyi kötü bilgi sahibi insanlarız,aramızdan kimsenin gereksiz yere sıkıntı yaşamasını istemeyiz.
Tüm şehirleri dolansak,gerçekleri konuşsak yine bir faydası olmaz her şey bitti. Kimse kendini yormasın anın tadını çıkarın.
Hocam bir sorum olacak, belki önceki sayfalarda belirtmişsindir ama göremedim.
Bu aralar bir çok istasyonda görüyorum, böyle gıdım gıdım 2-3 kuruş zam(cık)lar yapıyorlar. 6.93 başlayan benzin 7.02'lere hatta fazlasına geldi bir çok istasyonda.
Resmi bir açıklama yok zam ile alakalı, bu legal mi? Legalse üst sınır nedir mesela?
öyle bir ihtimal yok :D
biz petrolü irandan piyasa fiyatının altına alıyoruz
iran ambargosuna katılırsak -ki katılmazsak abd ile aramız bozulacak- sıçtık..
Uç fıyatları epdk sıtesınden,tupras ve ılgılı sırketlerın sıtesınden gorebılırsınız.
Bundan sonrakı dususler yanı 1krs bıle olsa tabancaya yansımalı.
Ama bır sure zor...
Açıklanan ötv oranları ile akaryakıt fiyatları nerelere gidecek büyük merak içerisindeyim