Emtia piyasalari allak bullak...
Yarin sabah fiyatlara bakarak 4-6 kurus indirim bekliyorum mazot ve benzinde.
Printable View
Emtia piyasalari allak bullak...
Yarin sabah fiyatlara bakarak 4-6 kurus indirim bekliyorum mazot ve benzinde.
Kusura bakma murat abi maliyet yazacaktım. Telden bu kadar oluyor.
Mesela izmir üçkuyularda lpg 2,22 opet firması hemde ama gelelim sanayide 3.cü sanayinin orada opet var 1,99 tl bu kadar fark var.
Kalite olarak hepsi aynımıdır murat abi? Cumartesi doldurcam depoyu ve benzinde alacağım karar veremedim. Sıkıntı olmaz herhalde.
Lpg de cok kucuk firmalar haric alabilirsiniz. Yabanci sirketlerede gitmemeye ozen gosterin.
1,90 civarina log bulabilirsiniz Turk firmalarda.
İndirimde kesinlesti benzin ve mazotda,onlemi alanlara hayirli olsun.
Zamdan sonra araba 19 kuruş yakmaya başlamıştı, şimdi yine 18' e düşer heralde. Abi yol kenarlarında 3,21' e mazot satanlar nasıl satıyor? Ben geçen ay Bursa dönüşü Starpet' ten 3,21' den aldım mazotu ve adam satışlarının çok iyi olduğunu söyledi. Kayınpeder hep uzun yola gidiyo, hepsinin sürekli denetlendiğini söyledi ve arabada da öyle bir fark olmadı hep yaptığım km' yi yaptım.
Is ıstasyonda bıtıyor,aman dıkkat...
Bu gece yansır.
Dün fulledik :(
ışığı yaktın, pompaya yansımasını bekliyoruz
yau bir de şu ethanol fiyatları düşse keşke:)
Cok sevgili hukumetimiz,akaryakit fiyatlarina 20 KURUS OTV ZAMMİ YAPTİ!!
Otv cok dusuktu ya,ondan... Vatandas zengin zaten,20 kurus koymaz!!!
Kufur etme haci,yol yapti...
20 kuruş zam hayırlı olsun, hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz.
garantör geçiş sayıların meyvesi heralde bu kol böreği kıvamındaki 20+kuruş zam
Ben bu zammı faydalı buluyorum çünki trafik felaket.. Benzini 10 tl'ye çıkartıp trafike etkisi ne şekilde oluyor bence denenmeli.. İstanbul'da trafik sorunu sanırım bu şekilde çözülecek
20krs+kdv arkadaslar!
Yanı vergınınde vergısını eklemeyı unutmayalım. Yaklasık 24-27 krs gelıcek.
Hısstt,kufur yokkk! Yol yaptı kopru yaptı. Tamam senın sırtından yaptı ama olsun. Allah bır tayyıp ıkı. Allah'a sukur dıyeceksınız... Secım olsa %50 alıcak,yanı halk memnun...
Köprüyü otobanı elektriği suyu para verip kullanıyoruz zaten neyin vergisini alıyolar ekstra olarak çok merak ediyorum
Gece yarısından sonra mı gelecek geldi mi ?
şok oldum yeminle lpg ye de geldi aynı şekilde bunlara edilecek küğfür yok
pompalara yansıtıyorlar şu an
Murat abi yasal olan hemen mi gece 12 den sonra mı epdk buna ne diyor ?
Bileyim alırdım , bu seferki 60 litrede nerdeyse 2 paket sigara parası anasını satayım.,
Oha ya, tek seferde 20 Kuruş+KDV ne demektir ya. Yemin ediyorum yatacak yerleri yok bunların. Neyse küfür etmiycem.
vay mk indirim beklerken bindirim geldi. olsun yol yaptılar!
s.kilmedik kulağımızın arkası kaldı sanırım sadece
Eşşek gibi vericez sesimiz de çıkmıcak .. Darbede halk bizi kurtardı deyip ödül olarak kazığı köklemek .. ilginç..
allah belanizi versin
o yollların hakkını vermek lazım beyler adamlar yol yaptı nerden cıkartcaklar.. aa onlar zaten bızden cıkmamısmıydı.. e koprununde kullanılmayan tahhut edılen kısmı da gene benden cıkmıycakmıydı...
la bu kacak bedellerı fılan neden hep bızım ustumuzde arkadaş adam kacak kullanır benım 50 lıralık fatura 120 lira... vay arkadaş.
ÖTV deprem yaralarıydı la ne kapanmaz yaraymıs be..
neysekı pırlanta da vergı sıfır.. ekmek alamayan pırlanta yalasın!!!1111!
duman atıyoruz resmen..
Allah büyük!!!! Sisi gordum shelde mazot 4.05 petrol ofisinde 3.80 hala bp de 4.06
Pahalı benzinle arabalarını daha hızlı yürüyecek beyler heytttt
mazotta haraket varmı ??
Tum urunlere ( mazot benzin lpg ) 20-25 krs gecirmisler hemde sabit bi sekilde
Bayram oncesi millet yola cikacakken ohh yagli yagli..
Oh iyi olmus ne uzulcem
Deveyi diken insani.....
benzin mazota mazot lpg ye lpg kırsal motorine sonra hep birlikte bize
filmin adı grup bindirimi beyler
iyi seyirler
Allah var kain problem :) yol var adam yolda rahat gidesiniz herkes yola çıkmasın diye yapıyor bu zamları anlamadınız mı hala
Şuan yansımadıysa araçlarımı yakıt alımına göndercem bilgisi olan varmı?
Yansıdı hocam duyan istasyoncu yapıştırdı biz dahil merak etme
Ulan üzülüyoduk fulledik diye iyiki doldurmuşuz depoyu :D
Abi bazı istasyonlarda var bazılarında yok mesela karşılıklı iki bp gordum birinde 4.06 digerinde 3.80 bugun hepsi aynı fiyata çekilir yetisin alın