Hayır ya ne kapatması çok zevkli bir ülke burası.
Printable View
ben milletin tepki sınırını merak ediyorum, mesela benzin demekki 5TL 6TL olsa da bişey değişmiyormuş, kaç olursa herkes tepki verecek, 7TL olunca mı, 8TL olunca mı, yoksa 10tlyi geçse bile yine azınlık olarak mı isyan edilecek
Biz doların yüksek olduğunu söyleyerek batıya biat etmiş oluyormuşuz.
Anayasa teklifinin geri çekilmesini falan istiyormuşuz bu ve bunun benzeri :) .
Ne alıyorlarsa ne kullanıyorlarsa biz de başlasak yoksa bu dünya çekilecek gibi değil :)
Benzin ve motorin fiyatlarına yine zam geliyor. PÜİS yarından itibaren geçerli olmak üzere benzine 14, motorine ise 12 kuruş zam beklediklerini açıkladı.
Bu haber doğru mu her gün mü zam yiyoruz ?
Benzin ve motorin fiyatlarına zam geliyor - Ekonomi Haberleri
Benzine 14, Motorine12 kuruş hayırlı olsun.
bir tepki beklemek yanlış bence boşa ümit bağlıyorsunuz
hükümetin akıllıca yaptığı şey meksika gibi %20 yapmıyor yavaş yavaş kuruş kuruş alıştırıyor
bir diğer etken ülkede örgütlülük yok ve örgütlü olunamıyor en ufak bir şeye sesini çıkaranın karşısına bi otobüs çevik doluşuyor vuruyor kırıyor öldürüyor ve ceza almıyor bunuda herkes biliyor
zaten sesini çıkaranlarada hemen iftira atılıyor fetöcü deniyor pkklı deniyor ajan deniyor vs
yani hükümet yıllardır başarıyla şunu yaptı herkes hayatından itiraz eden bizi bölmeye çalışıyor bilmem hangi örgütten falan dedi bunuda o para babaları basın sermayedarlarıyla beraber pompaladı her gün propagandasını yaptı
demem o ki benzin değil 7 10-12 lira da olsa bir kaç cılız ses dışında ses çıkmayacak o ses çıkaranlara da ne iftiralar atılacak göreceğiz
50 dolarlık benzin alıyorum zamdan etkilenmiyorum:)
sıçtık benzine 14 motorine 12 kuruş zam var yine bugün
Lpg de zamlanır ertesi gün bizim millet tepki veremez öpülmeye alıştırıldı ;)
Dombra dombra.
Hadi hep beraber güne girip herkese birer Tesla alalım :)
Sabah gözüm takıldı 5.27 yazıyordu. demekki 5.41 oldu. lpg de 2.54 dü bi 10 kuruş onu da güncelleseler olur 2.64
Rakamlar çok can sıkıcı. Gelirimiz sabit iken alım gücü sürekli düşüyor. Bunların acısı yakında çıkar, nakliyeciler faturalara yansıtır ordan hal'e yansır ordan pazara oradan cüzdana.
Benim arabam yok nasıl olsa diye düşünen çomarlara acayip uyuz oluyorum.
Saçma saçma konuşup adamanın asabanı bozmayın oğlum.
Ehonomi çoh eyi. aha bakın yazıyı okuyun;
T
Saçma saçma konuşup adamanın asabanı bozmayın oğlum.
Ehonomi çoh eyi. aha bakın yazıyı okuyun;
T
İşteee bu
THE BİRYANTİN.
yahu 1.5 dci edc fluence istanbul icinse 8.5 lt yakiyor daha ne binicez ekonomi yapmak icin , neyden kısıcam anlamış değilim .
180" dönmek ya da dönmemek ıste butun mesele bu :D
Teröristiz hepimiz nasıl olsa yakıtı dövizle alıyoruz.