evet karsısında po var
Printable View
evime çok yakın bp var.scooterıma hep ordan alırım.geçen yaz benzindeki pislik yüzünden yolda kaldım.
daha önceki yazılımlı aracım maltepe e-5 teki shellden mazot aldıgımda kesinlikle duman atmıyordu.ama yanlışlıkla veya acelem varsa bp den aldıgımda tampon bile kararıyordu.
mecbur kalınca 50tl lik alıyorum.ama fulleme işi kesinlikle shell den yapmaya çalışıyorum.
total le işim olmaz zati :)
Kotu tecrube olmus.... Istasyon temızlıgı kotu demek kı.
Sürekli Opet' ten yakıt alırdım, geçen Aytemiz' den aldım araba gaz kesmeye, silkelemeye başladı. Shell istasyonunu hiç sevmem ama Shell' den fulleyince arabanın gidişi bile değişiyor. Bundan sonra Shell' den fulleyeceğim sanırım.
Aytemiz 5 lira altına veriyodu litresini ne kadar güvenilir bilemem.
LPG ' de beklenen indirim gelmiş. 20 kuruş civarı.
İndirim geldiyse bende alayım
Size 5 gun onceden yazmistim...
Indirimli yerlerden alin ve yerli marka olsun fakat guvenilirlik onemli.
Lpg de 2.62 ve 2.56 gördüm 2 farklı markanın istasyonunda. Bu durum kalıcı mı bilen var mıdır ?
Bu gün 3 indir yarın 5 bindir sistemine mi girdik yoksa yine.
Şimdi pendik total 2.51 ben kaynarca total olarak 2.69 a satiyorum total sana o fiyata inemem diyor e5 üstünde rekabet var ben o fiyata satarsam para kazanmam
Benzine 8krş motorine 9krş gelmiş yazıyor internette doğrumudur acaba?
Yahu sızlere onceden yazıyorum,okumak yerıne yıne hep soru postları atılıyor.
Kac sefer soyledım,onceden yazmamın bır anlamı kalmıyor,yıne zam gunu,sankı yenı ogrenılmıs gıbı yazılıyor. Ne yapayım sasırdım....
Malesef durum bu,ne dıyım...
O kadar hesap yap,ızle. Cıkardıgın sonucları buraya yaz ama her defasında aynı durum.... Okumayı sevmıyoruz eyvallah ama barı yukarıya bakın....
Lpg de sonatrach kontratlarımız dusuyor,yakında bır bu kadar daha ındırım gelır(dovız kopmazsa)
Ben cevizlibağ podan alıyorum benzini evimin dibi diye, istasyon güzel temiz, benzinide iyi gibi
Birde po'nun öde geç sistemi çok rahat arabadan adımımı atmadan alıyorum yakıtı
Geçenlerde rölantide bi aşırı ötesi titreme falan yaşadım ama buji değişim zamanım geliyor ondanda olabilir