Classdan alıyorum son 1 aydır güzel benzini var indirimde kendi kartına yapıyor en son aldığım rakam 4.91 benzin olarak daha önceden shellden alıyorum yorumun nedir abi class olarak eğer kötü ise değiştireyim ???
Printable View
Gazda hıle yapılmaya baslandı 5-6 aydır. Ozellıkle asırı ucuz satanlar.... HDE maddesı koyuyorlar. En cok kullanan Yurtgaz...
Hem sahtekarlık hemde menzıl dusuyor. Ama kullanan fena para kullanıyor.
Class hakkında yorum yapmaya degsmez. Benzın dehıle yapmazlar suan,cok yenıler. Mazotuna bırsey dıyemem...
Sonatrach fıyatları cekıyor,devamı gelır.
Murat abi benzin mazot için yok mu bi güzel haber
Benzine 15,motorine 13 kuruş zam geldi.
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin...bE2v0AxxINIDSQ
Ben de benzine 12 kuruş, motorine 8 kuruş olarak okudum gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde ama?
Gerçekten battı diye dalga geçilen Yunanistan, İspanya, Portekiz, İtalya vs gibi ülkelerde tüm borç yükü devlet üstünde ancak yine de böyle vergiler vs yok.
Çünkü insanlar hakkını aramayı biliyor.
Bizde ise devletin borcu almış yürümüş, üstüne kamu borcu almış yürümüş, hala da devlet bizden alınan fahiş vergilerle dönüyor.
Gerçekten insanlar teknoloji, otomotiv ve akaryakıt alışverişine ara verse ekonomi bıçak gibi kesilecek.
Kadoil genelde durusttur ancak ıs yıne bayıde bıtıyor.
Zam gelmıs mı,hemen alalım bugun ozaman.
Yarımdı fulledik 3,5 lira ekmek parası :)
Allah belalarını versin :)
Başkanım yakın bir tanıdığın arkadaşı bu hastaneler vb. Yerlere devletin tankerini çekiyor tankerin dibinde hortumlarında mazot kalıyor yaklaşık 60-100 litre arası
Her hafta adamdan nasipleniyordum. Fulleun deposu 45 litre alıyor bir hafta yetiyordu 150 Tl'ye mal oluyordu şimdi adamın iş bölgesimi ne değişmiş mahrum kaldım istasyonlara 4.5 litresi koyuyor artık:)
ucuza yağ bulun alın eski dizel bir merso bakın keyfinize.. ejnektörlü yeni nesil araçlar içinde oil kitler vardı.. yağ dizelden pahalı..
Zam varmıs,dogru mu? Oyle okudum ınternette.
6 liraya ne kaldı...
5 ti 6 idi derken 10 liraya doğru gidicek galiba
Çıkayımda fulliyeyim bari