depoyu doldurucaktım yarın doldurayım ya bize yasak yok nasılsa :D ondan sonra full 1 ay yatar araba zaten..
Printable View
depoyu doldurucaktım yarın doldurayım ya bize yasak yok nasılsa :D ondan sonra full 1 ay yatar araba zaten..
Alın size bir hesap, boş beleş yazmaktan iyidir;
Benzinin Tüpraş çıkış fiyatı 0.81tl(81 kuruş)
Motorinin çıkış fiyatı 1.15tl......
Buradasın ama dokunamıyorum cok sacma :(
Akaryakıt Pompa Satış Fiyatları | Shell Turkiye Turkiye
Iviri ziviri benzin 1.5 olsa saka gibi depo 100 liraya dolacak :D
Hayali bile güzel
85 tl aldı depo bugun. 300km yapmıstım. 1.3 dizel astra h full şehiriçi ortalama hız 22km.
Şuan hala 23.04 tarihi gösteriyorlar abi.
Zam gerçekleşti mi acaba?
Burada litresi 45 cent fln su an. Bazi eyaletlerde 24 +ente dusmus litresi.
Zam.bu gece yapilicak ama döviz düştü,emtialar zig sağlı.
Zammın bir kısmı gitti.
Malesef petrol ve döviz dusulerinin anca 3 de 1 i yansiyabiliyor. ***** 3 de 2 si vergi.....
yeni yakıt aldım 200 tl 41.6lt (benzin) şimdilik herhangi bi zam bilgisi yok dedi pompacı abi :)
Dogalgaz da durum nasıl? Gecen sene 2.6lardan bu sene 1.7lere inmiş faturalara yansımıyor amma
Depoyu fulledim bugün 185TL tuttu.. 320TL civarına doluyordu..
(Polo 45lt depo tek diş benzin ort.)
Motorine zam yada indirim gelcek mi çiftçiyim tankeri doldurcam
Güncel bilgi var mıdır :)
Dün fullemedim 200 TL' lik aldım benzin.
Zam varsa gidip fulliyim yoksa bekliyim :)
Lpg ay sonu düşüş varmı
Gecen haftalarda shell'den depoyu fullemiştim duz benzin koymus pompacı sonradan farkettim deponun yarısı bitti araba sacma sapan titriyor gaz kesiyor benzinden oldugunu dusunuyorum. Oktan arttırıcı kullanacagım iş yaparmı ? Kullanan ve tavsiye eden varmı ?
Benzin en son 5.01 'di diye hatırlıyordum. Az önce shell v-power aldım 5.28' den. Ne çabuk yükselmiş tekrar. Gerçi manuel FR' la 270 km.de tekrar fulledim 80 tl yakıt aldı.
Benzinden 100TL yaptığımı karı doğal gaza 120 TL olrak geri verdim elde var -20 ;)
Benzine bu gece 16 kuruş zam geliyormuş
Lpg ye ay bası 11 krs cıvarı zam.
Benzın ve mazotada 18krs zam olur
Piyasa çok dalgalanınca konu çok gerilere düşmüş güncellemeler ne olur bilgisi olan varmı
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 20,motorine 27 kuruş zam yapılması bekleniyor. Zam, pompa fiyatına yansıyacak.
Haberlerde böyle bir bilgi geçiyor.
Sabah sabah moralinizi bozmak gibi oldu ama :D
ohh ohh suyundan da
5.38tl den dün fulledim
Bu gece zam var. Depoda ne fark eder bilmiyorum ama.depolar dolsun.
28krs mazot
21 benzin şimdilik
Üzerine de 5 kuruş gelmişti zaten azalmışken 100 lira alıp trendi izleyelim diyorduk
Brent daha düşmez, düşse de bizdeki dolarla indirime sebep olmaz, "bundan sonra varsa yoksa zam" desek yanlış olmaz heralde abi?
Gidip doldurayım bari :(
yeminle şu benzin indir kaldır zam indirim bıktım yeminlen .******nun donuna döndü.
50tl lik alanlar yakında ben hep 50$ lık alıyorum demeye başlar.
Valla ben dayanamadım dün doldurdum tekrar
310 km şehir içi 146 TL yakıt aldı. 0,47 krş a geliyor km de.
Ne güzel arabalarda az yakmaya başlamıştı bu zam işleri iyi olmuyor.
Kısa mesafe haftada bir de hanımı götürüp getirmekten yakıt ihtiyacım pek olmuyor ondan takip etmeyi bıraktım. Benzin ikinci yakıt al uyarısını verene kadar yakıt almayacağım
yarın yine 15-20 kuruş zam varmış, bundan sonra da yön yukarı diye 12'den önce doldurdum ben de artık
Amerika'da sürekli değişiyor, yaz-kış arası %50 fark ediyor yazın 2 liraya kışın 1 liraya alabiliyorsun gibi bir oranda (en azından NJ'de öyleydi). ama haberi/duyurusu yapılmıyor zaten kimsenin umrunda değil ne olursa olsun hep ucuz :D eyalet eyalet de çok değişiyor vergi oranları sebepli
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 7 kuruş, motorine ise 12 kuruş indirim bekleniyor.
İndirimlerin ardından benzinin litresi İstanbul'da ortalama 5,40 liraya, Ankara'da 5,54 liraya, İzmir'de 5,57 liraya gerileyecek. Motorinin litresi de İstanbul'da ortalama 5,16 liraya, Ankara'da 5,24 liraya, İzmir'de 5,26 liraya gerileyecek.
Bugün haberlere düşen bir bilgi...
Belki lazım olan olur