Bu haftayı zamla kalıyoruz ve yeni haftayida zamla açacağız(kapanış önemli)
Printable View
Bu haftayı zamla kalıyoruz ve yeni haftayida zamla açacağız(kapanış önemli)
Amerika'da yaz-kışın yanında istasyonlar arası da çok fark var, Los Angeles'ta aynı kesişimin karşılıklı iki köşesindeki benzincilerde (biri Shell, biri daha lokal bişeydi) aynı tip yakıtta neredeyse 1 dolar fark vardı :D Seattle'dan San Francisco'ya inerken yolda benzin appinden en ucuz hangi istasyonda diye arayıp ona göre mola vermiştik hatta
Dedim ya,zamla kapadık,zamla acagız.
lpg ye 20 kr. zam bekleniyor çarşamba gğnğnden geçerli.
Gelen son dakika haberine göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), son dönemde akaryakıt fiyat marjlarının olması gerekenin çok üzerine çıktığının tespit edilmesi üzerine şirketleri fiyatların makul seviyeye çekilmesi yönünde uyarırken, fiyatların düzelmemesi halinde tavan fiyat kararı alınabileceğini belirtti.
Son dakika... EPDK Başkanı akaryakıt şirketlerini uyardı! - Son Haberler - Milliyet
Tüketiciyi en çok mağdur eden kim acaba.
Bayinin 5-7 kuruşuna yorum yapacak bilgim yok ama resmi olarak yayınlanan tablolardan hesap yapacak kadar bir şeyler biliyorum.
3.3635 Vergisiz fiyat (kdv ihmal edildi) bunun %75'i kadar ÖTV eklendiğinde perakende fiyata ulaşıyoruz. % 75
https://i.hizliresim.com/rLpHpq.jpg
Kaynak: ÖTV LİSTESİhttps://www.gib.gov.tr/fileadmin/mev...20_1sayili.pdf
Kaynak: Akaryakıt perakende fiyatları:
İstanbul Akaryakıt Fiyatları | OPET
Son dakika: EPDK Başkanı acıkladı! Akaryakıtta indirim geliyor - Son Haberler - Milliyet
Bayilerin kar marjını düşürüp indirim olarak yansıtılacakmış bu geceden itibaren
ulkedeki kriz yonetiminin hastasiyim ya, ekonomi krizde, vatandasta para yok, devlet olarak mucadele yontemin ek vergi koymak, kamu bankalarina zararina kredi verdirerek halka ev araba satmaya calismak, benzinde indirim yapmak icin vergiyi azaltmak yerne bayilerin karlarini dusurtmek...
hakikaten muhtesem
Bu gece 37 kr benzine 32 kr mazota zam gelecekmiş çüş diye bağırdım okuduğumda doğrumu bu ya
Benzinde 70krs Luk ne artış oldu? Doviz yükselmedi petrol ucmadi nerden girdi bu saplama cart diye
Fabrikalar ulaşım tekrar başladığı için talep artışı akaryakıtada yansıdı
Bizde bayiler ne yapacak bilmiyorum ama kredi kartı olayına komisyon farkı duydum
O olursa bir zam daha gelebilir
var mı indirim bindirim?? depoyu dolduracagim ona gore
Akaryakıta cifte zam!
Benzin'e 24, motorine 23 kuruş zam demişler
Bu gece yine benzin-motorin-otogaz’a zam varmış. Miktarı bilen var mı?
Daha dün gece indirim yaptılar?
Konu 3. Sayfaya gitmiş.
Benzin Litre - Dizel şu an 5.39TL. Ucuza satan markalara... Murat hocam video konusunda fikrinizi alayım @997TT
yazın pek indirim haberi alacağımızı sanmıyorum :(
Altınla yatıp altınla kalkar olduk. Buralar sakinledi
Bugün yarın zam haberi gelir heralde. Kurlar bayağı yükseldi.
mazota bu geceden itibaren16 kuruş diye bildirim geldi benzinlitre uygulamasından.
her ay başı lpg zammı olur bu ay olmadı hayret
Doğru,yapabilir ama bu şirket o değil.
LPG de indirim olmadı çünkü fiyat çok düşmedi ve kur yardım etmedi.
Otogazda zam oldu ancak eşel mobılden karsılandı
Dün opetten 3.45 olan LPG fiyatını görünce almadım,
10 dakika önce aldım 3.64 :)
Bursa BP 3.57
Çok fena bindirmişler zammı.