hayırlı olsun![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
lpg de 25 kuruş indirim vardı direk gittim fulledim depoyu.. lpgyle öldürüyoruz arabaları maalesef.. hedef 2023 tabi.
huloooggg uzuuun uzuun offflar çekeceğiz seninle... o yeee zammıda kaçırdık yanı zammı ıcerı kacırdık.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Gecen haftadan yaptıgım tahmınler yıne tuttu. Istasyon ısleten ınsanlara satısına gore hatırı sayılır paralar kazandırmısımdır.
Sımdı bır tahmın daha yapayım;pıyasalar karısık ve stabılıte bulamadı. Benzın ve petrol de artıyor dovız ıle bırlıkte. Genelde dolar endeksı ıle petrol aykırı gıderdı. Yon yukarı...
Garıplık var ama malesef durum bu. Teknıge aykırı...
Eger bu yukselıs bugun boyle kapatıp yarında devam ederse cmtesı yada pazartesı zamlar gelır. Her urune....
Abi globalleşen dünyada tüm emtialar yatırım aracı olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle de forexin dünya çapında çok yaygın hale gelmesiyle birlikte.
Aynı durum altın, gümüş gibi emtialarda da mevcut.
Tabi petrol fiyatlarında OPEC'in dansöz hamlelerinin de epey etkisi var. Bir de önümüzdeki bir kaç yıl içinde ABD'nin de artık petrol ihracatçısı olma durumu söz konusu olduğundan bu duruma yavaş yavaş alışmamız gerekiyor sanırım.
Hiçbir şey üretmeyen aynı zamanda hiçbir emtiaya da sahip olmayan bir ülke olarak çok riskli konumdayız. Hem döviz hem emtia fiyatlarının yükselmesi hem tüfeyi daha sıkıntılı yerlere getirecek hem de hammaddeyle üretim yapanları zorlayacak.
psn: DAGHAN26
TÜPRAŞ’ta çalışan işçiler, toplu sözleşme görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık üzerine dört rafineri de üretimi durdurdu. İşçiler, TÜPRAŞ yönetimine de bir uyarıda bulundu.
Bizde sıkıntı yok Gebze den geliyor)
Eger bu yukselıs devam ederse,sıze daha once yaptıgım tahmın gerceklesır.
Belkı cmtesı ama kesın pztesı 9-11krs zam beklıyorum....
en güzeli motor .. güzel bir pcx iş tamam ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)