Rica ederim.BİMER'den gelen yanıtın bulunduğu linki ekleyememişim.Budur:
50cc Sigorta Bimer'den alınan bilgi
Rica ederim.BİMER'den gelen yanıtın bulunduğu linki ekleyememişim.Budur:
50cc Sigorta Bimer'den alınan bilgi
RX9 – Kuba Motor
Bu rx9'lar çok güzel geldi bana. Fiyat olarak piyasadaki en ucuz motor hemde. B sınıfı ehliyet kullanabiliyor, mtv yok. Tasarım ve renkler çok nostaljik. Aldıktan sonra hacim artışı yapılsa epey iş görür.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
3 ay önce 50cc kuba alın demiştim. Aldık 2 ayda 3000km yaptık. Ancak okadar yapabildik motor sardı. Garantiye girdi ancak hala 1 ay 1 hafta oldu aracı alamıyoruz. Konu nerdeyse servise dava açmaya kadar gitti. Kesinlikle önermiyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Durumumdan dolayı vitesli kullanamıyorum o yüzden fighter aldım ,bir süre kullanıp 100 cc ye çıkartacağım zaten ikinci el almdım 4000 km de idi ,aldığım kişi 100-110 kg ve her gün Kuşadası’ndan Söke’ye gidip gelmiş ki bilenler vardır yol aşırı dik giş geliş toplam 40-45 km toplam ,ben de şu 3-4 günlük sürede denedim ve araç düzde 70-75 km hıza çıkabiliyor.
en güzeli temiz bir tane honda today
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
honda todayler kaç yaşında olmasına rağmen sıfır 50 cc japon fransız grubu fiyatına satılıo.
honda diyince olay değişio 2.elde. yatır var altında yatırrr.
2.5 sene önce 4000 km de hatasız 2005 today almistim 2600 tl ye aldigimda bile çok gelmişti şimdi 6 liradan aşağı today yok eder mi bence etmez.
Son Dakika: Benzin ve motorine zam yolda! Akaryakıt zammı bu kez pompaya yansıyacak mı? - Haberler
Bakalım pazartesi süpriz olacak mı pompa da
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bize her yol pompa. Sıkıntı yok..
Alıştık artık...
Şu an kurgızistandayım benzin 3 çeşit
90 oktan: 40 som
92 oktan: 42 som
95 oktan: 45 som
1 tl 12 som yapıyor litresi 3.6 tl civarı bavula bidonla koyup getirsem diye düşünmüyo değilim![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)