şu an için seferihisar da ama ilerde alanyaya geçme ihtimalimde var :)
Printable View
Hardcore seven millete teen olmus 1 kurus zam:)
bunların hesabını nasıl verıcekler hıc anlamıyorum bu kadar ınsanın hakkı yenırmı bukadarda olmaz dızel olmus 4.76 allah sonumuzu hayır etsın cok kotu durumdayız...
önce 1 kuruşla sulandırıp arkasından iteliycekler heralde
baska nolabılırkı...
ısınma turu 1 kurusla basladı :)
Benzini 0.5 litrelik pet şişelerde satmaya başlayacaklar artık.Eskiden öğreni işi benzin 20 liraydı şimdi 20 lira atsan pompacıda dötüyle gülmeye başlıyor.
20 lıralık mazotta alınmıyor artık ınsan utnıyo yanı
protesto konusu vardı bulamadım onu buradan hortlatayım nerede linki silindi mi?
sen yazınca zam var sanıyoruz arkadaş :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...akit-alma.html
gündemden dolayı çok etkili olmayacaktır ama en azından ortaklaşa bir eylem kararı almak güzel ztn ilk etapta önemli olanda birlikte karar verip hareket etmekti forumdan destek çok
20 kurus duserse eger bu hırgızlar basına yıne gecerse 60 kurus zam koyar herkes gardını ona gore alsın 30 martta
Akaryakıt zamları neye göre yapılıyor? | Haberand
2009 yılından beri devlet vergı yada KDV artısı yapmadı
Indırım ve zamları döviz ve petrolü fiyatlarından kaynaklanıyor
Ama ÖTV den bile KDV alınıyor ayrı konu
Bu işin icinde olan kişiler daha iyi yorum yapabılır
Bende petrol ofisi indirim kartı var.Litre de benzini 20kuruşa yakın daha uyguna alıyorum.Zararına satacak halleri yok ya.O şekilde bile kar ediyorlardır.
2006-07 senesınde dolar 1.60 ken ben 1.93tl den benzın alıyordum faturam duruyor nasıl zam yapmamıs anasınnsı sıktı ortalıgın bu soyunu sıktıklarım okadar duzenbaz ac kı utanmadan
BEN LAFA DEGIL ICRAATA BAKARIM DIYOR :ofk:
hersey bellı zaten nerde cahıl cuhella var inanıp kanıyor bu hırgızlara daha yorum yapmak ıstemıyorum cunku bır kufur edıcem forum kitlenicek o derece fena kufur ederım susuyorum :icon_tup: