Annemlerin şirket vermiş.%8di sanırım indirim oranı.4,96 iken 4,76dan almıştım.Şimdi 97 oktan 5,18 daha çok indirir sanırım:D
Printable View
akaryakıt pahalı degilki adam yüzde 65 vergi vergi alıyo,,utanmadan birde diyorki akaryakıt satışı yapanlara indirim yapın biraz,adamlarda diyor ki neyin indirimini yapalım zaten ucuz satıyoz biz,devlette artık neyin devletiyse başımıza bela oldular,,az parayla akaryakıt almaktan herkes utanıyo hekesin ortak sorunu bu,,istersen 50 liralık al rampa aşaglarda yokuşlarda arabalar stop eder binemessin ki,,,
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu'nun 10. Maddesi çerçevesinde, Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "tavan fiyat" uygulanmasına karar verildi.
Bu karar çerçevesinde litrede dağıtıcı ve bayi paylarının toplamı, benzin ve motorinde 37 kuruşa indirilerek sınırlandırıldı.
Firmalara göre değişmekle birlikte akaryakıt fiyatında yaklaşık 15 kuruşluk indirim uygulanacak.
zamanlama manidarrr
15 kurus inmis mi
Yarın mı indirim olucak peki?
Secime kadar bol bol gezelim bence.
sabah motorin düştü 4.75 den 4.65 e bidahamı geliyo yada benzine galiba.kıvranma cabaları
lan adamlar hepimize zorla rüşvet dağıtıyo ya
insanın fikri neyse zikri de o olur, bunların dini imanı para olmuş.
insanların ideolojisi nedir bilmezler bu hareketle oy kaygılarını dışa vurdular iyice.
Altın verirler kömür verirler benzini indirirler ama finalde
Hardcore yapmayıda en iyi onlar bilirler..
Ya 2 aylik bnzin indirimine kanicak kadar gerizekali degiliz heralde
yarın motorin 1 kuruş inecek
dün 6 kuruş inmişti
4.61 den aldım bugün nitro dizeli daha da indirsinler ama yemezler :)
Shell 97 nitro 5.16 almistim 2 gun once
ınsın ınsın secımden sonra zaten hard bı sekılde kıtlıcekler :D
Garip garip fiyatlar var sanirim istasyona gore degisiklik gosteriyor
İndirim ne zaman gelicek? Ona göre fullicem