Yeni bütçede yakıttan alınması planlanan otv 32 milyar TL olarak açıklandı. Bu da yaklaşık litre başı 1 tl zam demek oluyor. Dolar veya yakıt fiyatları düşmezse yandık.
Printable View
Yeni bütçede yakıttan alınması planlanan otv 32 milyar TL olarak açıklandı. Bu da yaklaşık litre başı 1 tl zam demek oluyor. Dolar veya yakıt fiyatları düşmezse yandık.
eğer 1 lira alacaklarsa yine insaflı davranıyorlar diye düşünürüm gerçerkten. mazot benzin 5 liralarda gezerken 2-3 lira ödüyorduk. ÖTV de damping gel vatandaş gel
Hala az yakan araba var mı? 1.3 dizel astra h 50 krş yakıyordu son zamnlardan önce şimdi :D
Pazartesi geceden geçerli benzine 44 kuruş zam
Bugün yine depoyu fulledik.Her geçen gün dahada pahalılaşıyor herşey
2-3 sene önce 508 in deposunu doldurmuştum (72lt) 400 lira falan tutmuştu çok şaşırmıştım ve pahalı gelmişti, akşamüzeri 1.4 classic astra'yı doldurdum(52lt) 420 lira tuttu. :D :D
ekmeğe zam yapmadık israf oluyor diye gram düşürdük muhabbetine dönmüş :D
SABAH 100 tl mazot aldım 12 lt geldi.eylül 28 inde aldığımda 17 18 Lt almıştı en son fişe baktımda. Günde 60 km yapıyorum.ARAÇ 6.5 LT yakıyor 6 gün yetmiyecek bile :(
Tüplü hybridler çok az yakıyormuş :)
Artık gerçekten "ben hep 100 tl lik alıyorum"
Ne fişe bakıyorum ne pompaya. Baktıkça canı sıkılıyor insanın...
28 kuruş daha zam geliyor bu gece. Ay layktı movid movid.
bu akşam 28 kurus daha benzine zam bekleniyormuş öyle diyorlar :S
Evet geliyor...
Ama çok değil merak etmeyin, mini mini zamcıklar bunlar...
Memmet Bahçeli çok şükür ki önden yaptı, arkadan yapsa bu milletin hali harap olurdu...