bu ülkede yapılmaması gereken her şeyi kafalarına göre öyle bir yaptılar ki bir ciddi bir enkaza doğru gidiyor ülke...
Printable View
bu ülkede yapılmaması gereken her şeyi kafalarına göre öyle bir yaptılar ki bir ciddi bir enkaza doğru gidiyor ülke...
Varlık kuyruğu imiş bu yaa bizde yanlış anladık...
"Bu fiyatlar neden böyle, niye ısrarla en pahalisini ben alıyorum?" diye sormak yerine hemen zam gelmeden alayım" diye damacanalarla petrole koşan adamlar olduğu sürece bu ülkeden hiç birşey olmaz. Boşa kendinizi yormayın. Halinden memnunlar demek ki. :hihih:
Gerçekten çok büyük bir felaketin içindeyiz ve kimsenin umru değil.Asıl korkunç olanda bu.Nasıl bir millet,nasıl bir toplum bu aklım almıyor.Ulan İran'da bile tl parasıyla 25 krş oldu diye halk sokağa döküldü aq ya.İran aq İran. Gerçekten yazık..
Güçlü Türkiye güçlü vergi.
Aklıma benzin 3TL olunca yapılan konvoylar, araçlara yapıştırılan stickerlar geldi.
O zaman tepki gösterebiliyorduk. Dün akşam 100 TL yakıt aldım 12 lt geldi.
https://forum.donanimhaber.com/cache...dth=240&text=1
olsun ben hep 50 tl'lik alıyorum diyenler napıyor acaba
Bu ülke neler gördü, hatırlayın. Avrasya Tüneli ve 3. köprü fiyatlarını yüksek bulan halk "Neden bu kadar yüksek?" demişti de (ulaştırma bakanıydı sanırım) çıkıp; "Onların fiyatı yüksek değil, öbürlerinin düşük." deyip birinci ve ikinci köprü fiyatlarına zam yapmıştı...
Hatırladınız değil mi? Şimdi aynı muameleyi "LPG fiyatları neden bu kadar yüksek?" diye soranlar görüyor. Demekki LPG fiyatları yüksek değilmiş, benzin/motorin fiyatları düşükmüş...
Yarın gece benzine tekrar zam geleceği konuşuluyor ?
Eskiden 5 tl olsun herkes rahatlasın düz hesap yapsın diyorduk şimdi 10 tl olacak…
8.16 dan depoyu fulledim bu sabah.. istanbul avrupa yakasında.. yazıktır günahtır ya.
Ben hep %3 indirimli alıyorum :P :P :P
Şimdi hep 100 liralık alıyorlardır 50 lira ile bakkala gidilmiyor artık