olay rusya ekonomisini güçsüz kılmak bunu yapmanın en etkili yolu petrol varil fiyatını düşürmekti yaptılar bakalım önümüzdeki süreçte ne olucak
rusya bunu acısını doğalgazdan çıkartırsa vay halimize![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
petrolun varil fiyatı 130-140 dolar civarındayken şuan 70-80de sanırım ve benzine 10 kuruş tarzı indirim geliyor saçmalıktan başka bişi değil normalde bu düşüşlerde benzinde 1- 1.50 tl indirim yapılması gerekiyor ama sayın bakanlar açıklama yapıyor cari açığı kapatmak için indirim söz konusu değil yoksa bütçede çok açık çıkar fazla bak sen şu ampulun yaptığına..
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
gereksiz harcamalar olmasa şu an benzin çok rahat 3 lira olurdu.
benzın dusunce ıyı guzelde bu seferde trafık artıyor malesef.daha çok araba trafıge cıkıyor oda zıyan oluyor. düşse dert düşmese dert yani.ınsanlarımız biraz daha bilinçli olsa gereksiz araç kullanımından kaçınsak trafik biraz daha az olurdu hemde bu adamlar benzın satışı azaldı diye fiyatlarıda çekerlerdi.
benzine 4 kuruş daha indirim olacak epdk şirketlere bası yapıyor
pazartesine kadar süre verdi
benzin indiriminin hele ki bu kuruş boyutlarında olanların trafiğe yüzde 1 bile etki edeceğini zannetmiyorum.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
hiç bi etkisi olmaz merak etmeyin bence.30 kuruş indi diye ne fazla araç çıkar ne de araç eksilir. 1 Tl-1.5tl gibi olması gereken gerçek ındırımlerden bahsedıyor olsaydık, dediğiniz çok doğru olurdu. Ama şu şartlarda bu indirimlerin trafiği artırma gibi bir etkisi olmaz merak etmeyin.
Trafiğe zerre kadar faydası/yararı olmaz, 30 kuruş inse ne fark ediyor, örneğin benim aracım 60 litre benzin alıyor, indirim öncesi fiyatla, indirimli fiyat arasında öyle aman aman bir fark yok ki ben en kötü ihtimal ile her gün işe gidip geliyorum ayrıca kreşten çocuğumu alıyorum, ortalama 4o km civarı günlük yol yapıyorum.
en azından 4-4.10 lira seviyesine inse şu benzin onada razıyım. 8-9 litre yakan benzinli araca binilebilir iyi kötü.
gerçe 1 ay sonra tekrar 5 lira olur durmak yok yola devam.
Litresi 4.63 den benzın aldım.Fakat korkuyorum bu indirimlerin sonu bence iyi değil 10 kurus indirip 1 lira geçirmezler inş.
cok haklısın abi kafamda olan dusunceler tam anlamıyla bunlar.İns öyle bir durumla karsılaşmayız.
4.60 lira olmuş yine de çok fazla.Pedalın altında yumurta varmış gibi kullanmaktan bıktım.Umarım 5 TL ye çekmezler.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)