Eylemlerin en kısa özeti Litresi 5 tl den benzin kilosu 25 tl den et alıyorsun 15 binlik arabaya 40 bin veriyorsun ama maddi durumu eylemciler bozuyor vay be
Printable View
Eylemlerin en kısa özeti Litresi 5 tl den benzin kilosu 25 tl den et alıyorsun 15 binlik arabaya 40 bin veriyorsun ama maddi durumu eylemciler bozuyor vay be
şimdi öpmek yetmez depo doldurmak için :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...09801792_n.png
Zamcık ağızlılar...
Yorumsuz,konuşmak bile istemiyorum artık...
@VtecDream
Yol yaptı dediğin Balıkesir mi? Haklısın, mevcut yolu genişletince yol yaptı oluyor değil mi? Sen kafanı Balıkesir'den çıkartıp, bu ülkenin başka nerelerini gezip gördün de yol yaptılar, Toki ile binalar diktiler diyorsun ?
Samsun'da dere yatağına Toki bina dikti, insanlar boğuldu gitti, ne oldu, basının karşısında 2 damla yağmura bile dayanamadılar, hadi yağmur yağıyor gidelim diye sırıtarak gittiler. Onurlu birisi o olay karşısında ya istifa ederdi, ya da intihar ederdi, ikiside olmadı, o kadarda yeminler etmişlerdi sorumlusu biz isek şöyle olalım böyle olalım diye, ee hani ?
İslahiye neresi bilirmisin ? Google'a açıp bakınca öğrenirsin ? Orada bir Boğaz var, her yıl Mayıs başı- Eylül sonu hergün Fırtına sınıfında şiddetli esinti olur. Aha tamda o o Boğaz'ın ortasında İslahiye girişine 6-7 km uzaklıkta (bak daha şehirede girememişsin), Toki, camili, kafeteryalı...vs'li konut projesi yaptırıyor, müteahhit binaları dikti gitti, ya sonra ne olacak, çatılar uçtuğunda, çatılardan insanların kafasına gözüne birşeyler düştüğünde kimler sorumlu olacak. O fırtına bölgesinin ortasına kim konut projesi dikilmesine onay verdi, müteahhit mi? toki mi?
Toki'nin Ankara'da da Elmadağ dolaylarında ve Yapracık dolaylarında konut projeleri var, oralarda oturacaklara Allah şimdiden peygamber sabrı versin, Elmadağ zaten kışın kayak merkezi gibi çalışıyor, dağın tepesindeki karlar, yazın ortasında ancak eriyor, Yapracık'taki konutlardakilerde bir ihtiyaçları olduğunda minimum 1 saat içinde ancak Ankara il sınırına varırlar.
Toki'nin yine Edirne'de çingene mahallelerinin tam göbeğinde konut projeleri var, bir de Havsa'da var, ne tesadüftir ki, her ikisinin dibinde de göl var, artık ya yüzme öğrenirler, ya da toki orada oturacaklara birer Zodiac verir, çünkü kışın işleri zor.
Toki'nin bir başka güzel huyuda, şehir giriş veya çıkışlarına konut dikmesidir.
Bu arada biraz dikkatli bakarsan veya benim gibi bol bol gezersen, göreceksin ki, yol mol yapmıyorlar, mevcut yolları genişletiyorlar, ve muntazam olarak her senede yeniden yapıyorlar. Dere yatağının dibinden çok güzel yol geçirebiliyorlar, haliyle yolun altıda dere taştığında boşaldığından herşey sil baştan.
Cumhuriyet'in ilk yıllarında yapılan köy yollarına da hiç dokunmamışlar, o yollar halen ayakta ve her ne hikmetse bunların döktüğü asfalttan çok daha dayanıklı asfaltı var.
Sen şimdi git biraz dersini çalış, biraz Balıkesir dışına çık, memleketin diğer illerini bir gez, gör, sonra yeniden Toki ve yol durumunu seninle konuşuruz. Bu arada overload olma, anakart yanmasın diye ben sana 10/1'ni bile yazmadım.
Bu arada ben oruç tutmuyorum, kan şekeri ile ilgili sıkıntım ve raporum var, umarım o sıkıntı seni durduk yere germez de ani ve gereksiz çıkışlarda bulunmazsın.
vtecdream sahura kalkınca yazdı o yazıları heralde:beuj:
bu adamlar anca o toki binalari halkin g.tune kactiginda akillanir.
yolmus, lan bursada otoyol yaptilar ici ali babanin ciftligi. inek mi istersin kopek mi istersin tavuk mu istersin. iki yalandan asfalt dokmekle yol yapilmiyor.
yanlışsın hemşerim. onları tayyipçiğin yapmadı. tayyip başa geldiğinde bizle aynı durumda olan ülkeler şuan bizden çok çok iyi durumdalar. bunları görmediğin için bu adam yaptı sanıyorsun. kim gelse yapılacaktı çünkü dünya gelişti. dünya şuan 500km menzilli elektrikli arabalarla bedava gezerken sana halâ 5 tlden benzin iteleniyor ve sen mutlusun.
allah mutlu mesut etsin.
ben balıkesirliyim abi. her sene gidiyorum. balıkesire bir *** yapmadı tayyip. ama arada böle firelerimiz var malesef.
ne yaptılar allah aşkına. balıkesire 1 tane alışveriş merkezi yapıldı onuda gavur ortaklı bir şirket geldi para için yaptı.
toki dediği binalarıda mütaahhitler yaptı ama tokinin parasını ezerek yiyerek beleşten ceplerini doldurarak yaptılar :)
doğalgaz getirdiler balıkesirde sadece zenginler kullanabiliyor. çünkü odun kömür daha ucuz. balıkesir halkının çoğuda asgari ücretle 2-3 çocuk okutan insanlar la dolu. balıkesirin halkı çok iyidir. ama sadece fakir halkı iyidir. zengin olanın karakteri bozuluyor. fakiri arasında para toplar birbirine destek olur ama zengini gider particilik peşinde siyaset peşinde cebini doldurma peşinde koşar...
soktumun balıkesirinde tek bir dev şirket var oda işbiroğlu denen karaktersizlerdir. onlarda 11 ayda bir elemanları işten çıkarır tekrar işe alırlar. insanımızda buna katlanır. çünkü iş ok.
balıkesire hiç bir yatırım yapmadı akp... balıkesirli olupta akpyi savunmak bana biraz hainlik gibi geliyor.
vtecdream kardesim o yapılan duble yollar varyaa.....
aslında halk olarak izmirden şuan daha iyi durumdadır. şu açıdan, izmir gibi aşırı göç almadı. halâ birçok semtinde kapıyı kitlemeden takılan apartmanlar dolu.
belki gelişse izmir gibi çok göç filan alsa bozulabilir bu olaylar.
ancak dediğin gibi şuan 2 büyük sanayi şehrinin ortasına sıkışmış aç bir şehir malesef :(
halbuki sanayisi filan büyük ama içide boşş. dükkanlarıda boşş. esnafı da malesef geliştirmedi kendini gerçi bu da arz taleple alakalı sanırım.
bence ıkıncı bır sebep şu , balıkesir yüz ölçüm olarak bı haylı buyuk ama ilçeler merkeze cok uzak aradakı arazi sadece tarıma elverişli , örnek olarak bandırma balıkesir arası mesafe cok fazla buda insanları sanayıden cok tarıma yöneltmiş , mesela bandırma balıkesirin ilçesi olmasına ragmen balıkesırın yanında daha gelişmiş sanayısı ve lımanı olan bı yer
Toki bina yapmış toki bina yapmış yapmışta nolmuş kümes gibi tasarımdan ferahlıktan uzak şekilsiz despot sosyalist rejimin öngördüğü demirperde ülkelerindeki tek tip tırt *** kadar evlere servet parasına ahiret vade borçlandırarak satıyor depremzedeye sözüm ona hibe ettiği evlerin paralarını bile gözünün yaşına bakmadan el koyuyor. başlatmanyın tokinizden şimdi yemişim tokiyi. Ayrıca hatırlatmak isterim inşaat sektörü para aklamak için biçilmiş kaftandır milletin arka bahçesine bile 15 katlı bina dikecek kadar açgözlü olmak ve o iğrenç binaların artmasının ironik bir tarafıda var.
evet ama balıkesirin suçu güneydoğu gibi kaçakçılık yapmaması kaçak elektrik kullanmaması mı diye düşünüyor insan bazen?
yani balıkesire yatırım yapılmıyor olması insanları 11 ayda bir işten çıkarılıp geri işe alınarak tazminat haklarının elinden alınması emekli olacakları zaman toplu para alamamalır hak müstehak değildir.
bence bu ülke balıkesire çok büyük ayıp etmiştir. tüm bu olanaksızlara rağmen kimse çalmıyor çırpmıyor. bu yüzdende gurur duyarım balıkesirlilerle.