Konuyu guncel gorunce hemen Murat abinin mesaji varmi diye ariyor gozlerim. Zam varsa hemen depomu fullerim benzinim az ve ufukta indirim haberi varsa muhakkakta beklerim.
Printable View
Konuyu guncel gorunce hemen Murat abinin mesaji varmi diye ariyor gozlerim. Zam varsa hemen depomu fullerim benzinim az ve ufukta indirim haberi varsa muhakkakta beklerim.
Konu icinde kalalim arkadaslar...
Kim zaten kimin ne yaptigini biliyor...
Tum gelismeleri yazmaya calisiyorum.
Valla herşeyi hükümete bağlamamak lazım. Otomobil forumu ve neredeyse tüm araçlar fosil yakıt kullanıyor. Dolayısı ile hepimizi ilgilendiren bir konu. Bizim depoda 3-5 lira fark ediyor belki ama yüklü alım yapanlar için büyük bir nimet buradan verilen bilgiler. Ben emeği ve ilgisi için teşekkür ederim Murat Abi ye.
lpg ye 2 kuruş gelmiş galiba. 2 gün önce 2.07den aldığım yer 2.09. il içindeki bazı aygaz istasyonları ise 4-5 kuruş yansıtmış tabelaya.
Lpg'yi pek yazmiyorum,5 kurus geldi zam ama 2 gun oldu.
Aynen oyle,bireyselde uzun vadede fark eder ama yuklu alimlarda dise dokunur. İzlemeye devam :)
Motorinde indirim 10 krs civari olur,benzin 6 krs civarinda kalir dedigim gibi.
Deposu bitenler,biraz sabir...
Murat abiyi takipte kalın resmi 6 ya 10 geldi :D
Bizim yağ ile yağlı yarak denedinimizmi hiç gibisinden birşey ilgi çekici olabilir..
Post yanlış yere yazılmıştır, özür dilerim... Ayçiçek yağı topiğine idi.,
Yine sukur tahminlerim tuttu. Size cuma ctesi haftaya yuklu indirim gelir,sabir demistim.
Simdi depolari-tanklari doldurun bu geceden itibaren...
Yarın tamda uzun yola çıkacaktım doldurayım bu gece bari. :)
ben bayadır mazot almıyordum kaçtan kaça düşmüş olucak bu 10 kr indirimle ?
range 35 km ye gelmiş gece pompacıya pompalaa baba diyeceğim :D
10 krş fena değil :)
10krs fena degil deme..
Baya iyi rakam bu piyasa sartlarinda...
Soye dusun;2 tanker mazot alicaksinve bu geceye kadar sabrettin,kari hesaplasana :)
30+30 dersek 6000 TL -+
Abi 1 ay içinde motorinde daha fazla indirim olur mu?
eurodizel bu gece 12ye kadar üsküdar fıstıkagacı starpet 3.33tl
Valla bende dti var hıc sorun yasamadım :)
Mazot ve lpg de indirime hazir olun...
Haberleri bekliyoruz abi mazotta 10 kuruş daha indirim olur mu? :)
Eyvallah Murat abi.
Daha yeni fulledim abi 10 krş indirdiler diye tühhh keşke amca gibi 50 tl atsaydım hahahahhaha
Bu sefer ki cerezlik...
Lpg sevindirir ama...
Lpg yi 8-9 krs bekliyorum. Haydi gaza :)
Carsamba uygulanir(sali gece)
Lpg indirimi yine geciktiriyorlar,kizmamak elde degil...
Boyle kucuk oyunlara ne gerek var....
Mazot'da eger bugun kur cok fazla dusup cikmazsa 6-8 krs daha iner... İndirim yarin gece aciklanir...
Muhterem adamsın vesselam <3
Murat abi yeni köprü nün parası nasıl cıkacak osmangazi
Gazi koprusu buyuk kaziktir. Yani hizmet etmek icin yapilan rant koprusu.
Zaten boyle olucaksa,herken bunun ihalesini alirdi...
Muhterem adam degil canim,piyasa takip ve sizin icin hesaplama diyelim :)
Dün haberleri çıktı köprünün
11-26 Temmuz tarihleri arasında sadece 100 bine yakın araç geçmiş günde ortalama 6 bin civarı yapıyor
40 bin nerde 6 bin nerde
2 haftada 20 milyon dolar hepimiz zarar ettik
Böyle hizmet yere batsın..
KAYNAK
Yeni köprü günlük 1.2 Milyon Usd zarar ediyor ve İhaleyi alan adam kimse ona bu paraları ödeyeceğiz , zaten belli bir sayıda geçiş olmaz ise devlet garanti vermişti ki bunu da ihaleden sonra vermesi komedi gibi.. Artık bu konular çok sıradan hale geldi zaten , kimse de umursamıyor artık ben dahil.
Konu yine akaryakit olarak kalirsa sevinirim ama hatta adminlere 2 defa yazdim basligi degistiren olmadi....
Kaziklarin sadece "1" tanesi bu ve en masumu,dusunun. Boyle ihaleyi kim almak istemez?
Bu gece mazotta bekledıgım ındırım gerceklesır. 6kurus cıvarı beklıyorum.
Eger bugun pıyasalarda garıp bırsey olmaz ısede cumadan gecerlı olmak uzere 4-5krs gıbıde benzın ıner.
Lpg de 9krs yansıdı,fıyatlar cogu yerde (rekabet yapılan yerlerde) 2tl nın altında.