Heyecan yapan ben değilim sensin galiba abi ben gayet güzel şekilde anlamak için sordum siz de son cümlenizde açıklamışsınız zaten.
Klavye diyerek ergen muhabbeti yaşınıza yakışmaz diye düşünüyorum :)
Saygılar
Printable View
Ya Fatih Terim e EGO derdim bununki daha büyük be kardeşim
06/02/2015 08:04 A+ A-
Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.
1683 yılında duraklama dönemine girmiş Osmanlı'nın borçlarının Cumhuriyet dönemininde peşi peşine açılan fabrikalara rağmen 1980lerde anca ödendiğini düşünürsek. Cumhuriyet kazanımlarını satarak ülkeyi borç içine sokanlar 10-20 yılda bırak düzeltmeyi çalmış demektir. hem de öyle böyle değil.
Zam oldu sandım yine
Öldürmeyen Allah da öldürmüyor ki gardaş kurtulalım.
Yine hesabını bozuyorlar insanın kalsın işte 5 tl zam olursa da 1'er tl olsun. Yoksa bu trafikle başa çıkılmaz. Helal olsun adamlara nasıl tak diye çözümü buluyorlar trafiğe. Hüloooğğğğhhhh
Benzin 10 tl olsa yine bu trafik azalmazki arkadas.trafikte en cokta sirket araclari dolasiyor.bizim gibiler eylem yapsada yemiyor cunku cogunluk olamiyorz burda konusanlarda dahil bir cok kisi sadece sesini burada cikiyor malesef.yukarda yazildigi gibi suc sadece rte de degil geri donuk bi cok kiside.
Önümüzdeki hafta içi 20 kuruş daha zam gelirse hiç şaşırmam.. 2,48 oldu dolar :)
Benzinliye binmemek en iyisi pahalı benzine çözüm bu gözüküyor şimdilik..