bu bonzai kafalı adamlar nasıl bir ülkeyi yönetebilir ya? yazık bize, vatandaşla billur geçen bir yönetime layık değiliz.
Printable View
bu bonzai kafalı adamlar nasıl bir ülkeyi yönetebilir ya? yazık bize, vatandaşla billur geçen bir yönetime layık değiliz.
o kadar büyüdüler ki, o kadar eminler ki ses çıkmayacağına tepki görmeyeceklerine oyları düşmeyeceklerine,
adam dese ki, canım istiyor, indirmicem bana ne bana ne dese, yine bişey değişmez ne yazık ki.
Allahinizdan bulun burnunuz yerden kalkmasın inşallah
Trafik oluyor da sana mi oluyor amk gazetesi, sen indir dünyadaki aynı oranda Fiyatları, ben kalırım trafikte. Dün haberlerde izledim delirdim resmen.
Tüpraş olsun diğer yurtiçi ve uluslararası toptancılar ellerinde stok ve taahhütlü alım olduğu için batarız hesabına yarı fiyatına indirmiyorlar ama ne komikki zam olunca hemen yansıyor hıamına .....
delikanlı gibi demiyor ki: "vergileri indirmiyoruz çünkü kaçak sarayın masrafları, torpille işe soktuğumuz yandaşlarımızın kaymaklı maaşları, diyanetin 1 trilyonluk mercedesi, yapılan yolsuzluklar, hırsızlıklar için bu yüksek vergiler şart. seve seve ödeyeceksiniz vergileri kaçış yok."
Valla Allah büyük. İnşallah böyle burunlarından gelir itlerin. Şu öğrenci halimle resmen paramın tamamı yakıta gidiyor delirecem ya.
Aman abi ya yıllardır bu forum ortamımız dahil çoğu yerde yazdık çizdik , yüz yüze söylediklerimiz hariç . KİMSE ANLAMIYOR ..
Biz bize yeteriz ,bizim gibi düşünen insanların bitmemesi sevindirici her zaman .
Onlar yemekten bıkmadılar bıkmazlar da . Para tatlı geldi
Mazotta indirim yokmu?
yarın indirim var bilgisi geldi bana.
Lpg ye biriktirip tek seferdemi yapıyolar napıyolar?Zam gelince sıradan hepsine,indirimde ayrı gayrı :D
Tüm avrupa ülkelerindeki yakıt fiyatları
http://www.fuel-prices-europe.info/
Avrupayla aramizda suan yarim euro oynuyo hemen atlarlar simdi oooOooOoOoo cok fazla fark yok zart zurt.e be kamil senin milli gelirinle onlarinki birmi demeyi unutmayin disardayim umuma acik yerde sovmek istemiyorum :D
bugünde indirim varmış
http://finans.mynet.com/haber/detay/...rim-daha/98621
Araba aldım zam üstüne zam geldi sattım indirim üstüne indirim geldi artık şahsi olarak algılamaya başladım :hahaha:
Biride cikip demiyor ki boyle kurus kurus olmaz alin size 2şer lira indirim :D
Son indirimle 4,08tl lukoil de benzin taraftar kartla 3.896tl ye inecek. Fiyat çok iyi oluyor.
Da bu fiyatların daha çoook inmesi gerekiyor
15.01.2015 Tarihinden geçerli Motorinde %3 (9 krş) K.Benzinde %1 (3 krş) indirim olmuştur.
Önceden 240 tl ye dolan depom şuan 170 tl ye doluyor.Daha aşalara gelmesi gerek hiç yoktansa 3 tl motorin 3.2 benzin olsa hiç fena olmaz.