Amarok v6 reklamları dönüyor
Doğuş neyin peşinde :)
Printable View
Amarok v6 reklamları dönüyor
Doğuş neyin peşinde :)
Adamlar ne getirse istinasız satıyor. Bence gayet iyi kullanıyorlar insanların vw hayranlığını. Sen daha güçlüsüne layıksız, insan sevdiklerinin neyle mutlu olacağın bilir kızına bi polo al falan. :D
yalnız avrupa ve amerika audi bmw vw reklamlarını takip edenler bilir 2.0 motordan aşağı takılmıyorlar artık.. benimde dikkatimi çekdi yeni 1 kasa 4 kapı geliyor yeni kasayla 2.0 motor olucakmış minumum misal c segmenti için bence çok fazla aslında ideal motor ama türkiyede genelde c segmentinde 1.4-1.6 alışık olduğumuz için..
Murat abi pazartesi akşamı 16 kuruş zam yolda diyorlar var mı aslı
Beyler petrol varili eskisi gibi 100 dolarları geçerse cok ciddiyim 6-7 tl olucak benzin. Ulan neye bincez biz
Sadece Lpg ye var,lpg yı yazmıyoum. 5-6 krs gelır pazartesı.
ethanol ne kadar litresi .. sanırım beniznle kafa kafaya gelir..
alın bir motor çok ciddiyim.. araba 7-9 litre yakarsınız motorda 125 lik 150 lik bir şey alsanız 2-3 litre yakarsanız.
Gördügüm motor kazalarından sonra bedava verseler binmem motosiklete.Otobüs,tramvay,dolmuş veya yaya giderim.Yanlış anlaşılmasın kendi kişisel fikrim bu.
Bende pcx var kenarda duruyor ama havalar soğudu biraz
Evi taşıma kararı aldım bende 2 dk yürüme mesafesi misss :)
Haftabaşında LPG ye 8 kuruş zam gelecek deniyor..
ee öyle beleşe demokrasi yok 15 temmuzcular....
@997 Murat abi dolar oynaklaşmasından varmı bir zamdır indirimdir indirim olmazda :)
Varmı yakın zamanda bir şeyler ?
Zam beklerken bugün benzin yarın motorin indirimi var Hayır degil
Indırım neye gore var? Gece -4 e kadar dustu,sabah 3 aldı.Pıyasayı yakından takıp et,yorumları degıl :)
Ha sıyah urunlerde 9 krs oldu...Dovız artıda,suan kı Londra pıyasasıda artıda....
Murat abi piyasa yüksek belli ama opet bayilere indirim var diye mesaj atmış bende yarın ki alımı durdurdum
Indırım mumkun degıl,dolar 3.12 ye dayandı...
Tamam abi ben yarın tankeri gondeirim
Dun gece baya dusmus motorin,indirim gelebilir 10krs kadar.
Otogazda 7krs zamlanir yarindan gecerli olarak ikisi....
Tam depoyu fullicez bekleyelim o zaman :)
Murat abi yarın indirim var diyorlar 5 kurus
mazot bugün inmiş tabelalarda zam var mı yarın :D
Benzinde 7 mazotta 5krs dusus beklentim var ancak fiyatlar cokk oynak geceden beri...
Benzinde 7 krs indirim olur ama mazotta olmaz dolarda ki yukselisden dolayi...
az önce bir zam dedikodusu geçti iş yerinde, aslı astarı var mı acaba
Ya birakin bu kadar yakından takip etmeyi 5 krs inse depoda 2 lira oynayacak. Sıkıntı 2 liralik yakıtın 4,5 liraya satılması.
Bu saatten sonra zam mı indirim geldiye bakmak neye yarar
3.25 dolar nedir arkadaşşşş
Mazota zam ıhtımalı var. Petrol %5 ve gazyagı %4 yukarda...